کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
(2011-02-04 ساعت 21:22)meysam_rsh نوشته:  سلام به همه دوستان
ما نیز به جمله ی منتظران کلیرنس پیوستیم
من و همسرم 1 Feb مصاحبه داشتیم همه چی خوب پیش می رفت و مدارکمون هم کامل بود ولی آخرسر یه برگه آبی به ما داد و گفت برین تو سایت و از یک هفته تا 2 ماه ممکن طول بکشهSad به امید کلیر شدن هر چه زودتر همه .
به ما فرم 9 سوالی ندادن .میشه گفت که زمان کلیر شدن کمتره؟؟؟
ما هم مثل شماییم!!!Big GrinSad

شماره کیس: 2011As00009###
تاریخ دریافت نامه قبولی:اصفهان 10 خرداد
کنسولگری:ANKARA
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:8 August
تاریخ مصاحبه:feb 3
تاریخ دریافت ویزا:29 April
جمع تقریبی هزینه :9میلیون ( برای 2 نفر+ بلیت HOUSTON)
تاریخ پرواز: houston 30 jun
تشکر کنندگان: frozen mind ، success ، gadfly ، satusa ، AmericanHamid ، emankh101
با سلام

میشه کسی راهنمایی کنه سال مالیاتی آمریکا از چه ماهی شروع میشه.من کلیرنسم اومده 7 مارچ میخوام برم سفارت ,میخوام بدونم باید فرمهای اسپانسریم بروز کنم برم یا نه

ممنون
تشکر کنندگان: rayan.s ، رادین ، DLT ، farzad.s ، free_free
(2011-02-05 ساعت 15:39)inekoee نوشته:  با سلام

میشه کسی راهنمایی کنه سال مالیاتی آمریکا از چه ماهی شروع میشه.من کلیرنسم اومده 7 مارچ میخوام برم سفارت ,میخوام بدونم باید فرمهای اسپانسریم بروز کنم برم یا نه

ممنون
مبارکه. نیازی به روز کردن مدارک مالی ندارید.موفق باشید

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: inekoee ، emankh101 ، frozen mind ، free_free ، farzad.s ، najibi

ممنون

مردم آمریکا موظفن هر سال «تا 15 آوریل» اظهارنامه های مالیاتی خودشونو پر کنن. بنابراین تا اون تاریخ برگه های مالیاتی که قبلا به سفارت دادین معتبره و مدارک جدیدی لازم نیست.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
تشکر کنندگان: emankh101 ، inekoee ، rayan.s ، free_free ، najibi

ممنون

يادم مياد شما 2-3 هفته پيش كلير شده بوديد. از اون موقع تا حالا ويزاتون رو نگرفتيد؟ و مي خواهيد از الان كه 5 فوريه هست تا يكماه ديگه هم صبر كنيد؟!!!!
واقعا كه شما عجب دل گنده هستيد!
راستي نكنه 7 مارچ تاريخ اعتبار كليرتونه و مي خواهيد اونموقع بريد؟!
تشکر کنندگان: javidk ، frozen mind ، rayan.s ، arezoo_zarrabi ، farzad.s ، free_free
سلام،
این آدرسی که من چک می کنم برای جواب کلیرنس اینه:
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html
اگه درسته چرا تاریخ اخرین آپدیت 20 ژانویه ست ولی دوستان صحبت از 4 فوریه می کنن
کجا دارم اشتباه می کنم دوستان؟
تشکر کنندگان: free_free
(2011-02-05 ساعت 19:58)abig نوشته:  سلام،

CTRL+F5 رو بزن درست میشه.
تشکر کنندگان: abig ، free_free
(2011-02-05 ساعت 21:17)frozen mind نوشته:  
(2011-02-05 ساعت 19:58)abig نوشته:  سلام،

در یک ریفرش (Refresh) ناقابل! Big Grin

زیفرش می کردم جواب نمی داد ولی این Ctrl+F5 رو آمارشو نداشتم،ممنون به هر حال
با عرض پوزش ولی هرچی میگردم معنی این ستاره هارو دقیق نمی فهمم اگه توضیح بدین ممنون میشم
(2011-02-05 ساعت 23:16)meysam_rsh نوشته:  با عرض پوزش ولی هرچی میگردم معنی این ستاره هارو دقیق نمی فهمم اگه توضیح بدین ممنون میشم
یه ستاره یعنی همه اعضا خانواده کلییر نشدند
دو ستاره یعنی پروسه کلیرنس تمام شده فقط قبل رفتن با سفارت هماهنگ کنید چون ممکنه ویزا در این ماه موجود نباشه (این حالت مربوط به ویزاهای اقامتی غیر لاتاریه)

(*) Not all family members have been cleared. Please contact us.
(**) The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month. Please check the Department of State's current Visa Bulletin at

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: AmericanHamid ، emankh101 ، فردين ، loveusa2010 ، armido ، DLT ، frozen mind ، free_free ، satusa ، najibi
(2011-02-05 ساعت 18:35)satusa نوشته:  

ممنون

يادم مياد شما 2-3 هفته پيش كلير شده بوديد. از اون موقع تا حالا ويزاتون رو نگرفتيد؟ و مي خواهيد از الان كه 5 فوريه هست تا يكماه ديگه هم صبر كنيد؟!!!!
سلام

حق با شماست.چون من مشکل غربت دارم،با پلان خودم باید برم که کل قضیه زیر سوال نداره.با تشکر از دقتتون.آروم آروم همه چیز درست میشه.

اعتبار كليرم 20 آوریل هستش.ممنون از توجه تون.
ممنون
تشکر کنندگان: frozen mind ، javidk ، free_free ، satusa
(2011-02-05 ساعت 18:35)satusa نوشته:  

ممنون

با سلام

من به دلیل تجربه غربت زدگی که قبلا داشتم،باید آروم آروم اقدام کنم که کل قضیه زیر سوال نره.

با تشکر از دقتی که دارین.

ممنون
تشکر کنندگان: frozen mind ، javidk ، free_free ، satusa ، emankh101
من هنوز منتظرم كه يكي از دوستاي گل منتظر كليرنس،فايل pdf اون 9 تا سوال معروف رو بهم بده.
شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا

تشکر کنندگان: javidk ، free_free
frozen mind عزیز و دوست دیگه ای که کلیر شدید خیلی بهتون تبریک میگم.به امید سرعت گرفتن این پروسه برای همه دوستان منتظر.
شماره کیس: 2011AS00038XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:8 جون 2010
کنسولگری:آ نکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 جون 2011
تاریخ دریافت نامه دوم:15 جولای 2011
تاریخ مصاحبه:3 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا:همسرم(برنده اصلی) 4 آگوست.خودم 14 سپتامبر.
جمع تقریبی هزینه ها: 8.000.000 تومان برای 2 نفر
تشکر کنندگان: javidk ، satusa ، armido ، frozen mind ، emankh101 ، free_free ، optoelec ، clear
من تازه از مصاحبه اومدم و تو کف این 9 سوال هستم.ممکنه یکی کمکم کنه؟.رزومه باید فرمت خاصی داشته باشه؟جواب سوالات تحت چه فرمتی باید ارسال بشن؟برای تمام افراد باید جدا گانه سوالات رو جواب داد و ارسال کرد؟چقدر فرصت هست برای ارسالش؟ ممنون
برنده لاتاری گرین کارت 2012. ساکن سالت لیک سیتی، یوتا از جولای 2011
تشکر کنندگان: free_free ، javidk

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان