کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
Sad 
خیلی خوشحال شدم.از صمیم قلب تبریک میگم.امیدوارم همیشه خوشحال و سرحال باشید.
مدت زیادی نیست که به جمع شماها اومدم اما مهربونیو صمیمیت اینجا ادمو بدجور دامن گیر میکنه.از شادی شما ما هم کلی انرزی میگیریمSmile
تشکر کنندگان: frozen mind ، free_free ، javidk ، rayan.s ، emankh101 ، satusa ، DLT ، Sooshians ، arshida ، drmahmoodi ، farzad.s ، najibi
وای مبارکه کلی
خیلی خیلی خوشحال شدم
خوشبختي بر سه ستون استوار است: فراموش کردن غم هاي گذشته، فراموش نکردن عبرت هاي گذشته، غنيمت شمردن حال و اميدوار بودن به آينده
تشکر کنندگان: frozen mind ، free_free ، javidk ، rayan.s ، satusa ، DLT ، Sooshians ، arshida ، drmahmoodi ، farzad.s ، najibi
ای وای!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!این چرا غصه داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟جناب javidkببخشید.از عوارض خوشحالیه دیگهWink
تشکر کنندگان: free_free ، javidk ، emankh101 ، Sooshians ، arshida ، drmahmoodi ، najibi

خانم mgy ویزا گرفتن شما رو تبریک میگم و آرزو میکنم همسرتون هم زودتر بگیرن ،

و اما جاوید که فکر میکنم بشه با نفاریوس 2010 معادل سازیش کنیمSmile بالاخره

اینقدر غر زدی که اون ستارهه دق دل گرفت و رفت ، تبریک میگمWink

جاوید تو رنکینگ قرمز ها که اول نبودی ولی فعلا تو رنکینگ بنفش ها اولی برا دکتر و

دی ال تی و بقیه دوستان هم آرزوی ویزای عاجل داریم....Smile
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: tamanna ، mgy ، javidk ، rayan.s ، emankh101 ، rokmita ، armido ، satusa ، mitr.p ، Sooshians ، arshida ، optoelec ، drmahmoodi ، farzad.s ، najibi
ما هم به نوبه ی خودمون تبریک میکیم.
تشکر کنندگان: javidk ، emankh101 ، satusa ، Sooshians ، arshida ، free_free ، najibi
ج‍اويد جان تبريك مي گم خيلي خوشحال شدم انشالله هر چه زودتر dlt دكتر محمودي و بقيه دوستان هم كلير بشن
(2011-02-18 ساعت 19:01)javidk نوشته:  بچه ها سلاممممممممممممممممم
من کلیر شدم.... وای ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی
نمیدونید چه حالی دارم م م م م م م م م م م م م
نمی دونم گریه کنم یا بخندم از خوشحالی
مرسی مرسی مرسی. بچه ها از همتون ممنون بابت پیگیریهاتون.
Rokmita عزیز شیرینی هم به روی چشم
همه با هم: 1 ، 2 ، 3

هوووووووووووووورررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااا

کیس12XXX
دریافت نامه قبولی خرداد در منزل
ابوظبي
تاریخ ارسال فرمها:27 june
مصاحبه:4 jan
كليرنس:22 مارچ
دریافت ويزا:21 آپريل
تاریخ هجرت 2011 8 oct
محل اقامت سن حوزه
جمع تقریبی هزینه ها :15000 عكس+54000 پست TNT+هزينه واكسناسيون 2200 + 101000  ترجمه+هزینه سفر و سفارت و مدیکال 3ميليون تومان+ 1580 بلیط آمریکا
تشکر کنندگان: emankh101 ، free_free ، satusa ، Sooshians ، arshida ، drmahmoodi ، najibi
جاوید جان بهت تبریک فراوان می گویم. امیدوارم بقیه مراحل رو هم با موفقیت پشت سر بگذاری.
امیدوارم بقیه دوستان ازجمله DLT و drmahmoudi و msharifi و smsaipa و satusa هر چه زودتر کلیر بشوند.
شیرینی شما واقعا" دلچسب است . اعصاب ما هم خرد شد از بس که کلیرنس دوستان طولانی شده.
الهی به ما آن ده که آن به .
تشکر کنندگان: javidk ، rayan.s ، emankh101 ، free_free ، satusa ، DLT ، Sooshians ، arshida ، drmahmoodi ، najibi
هــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــورا من هم تبریک می گم جاوید عزیز!

من می خواستم بیام یک هورای بلند بکشم که بعد از مدتی برگشتم اینجا این هورا شد مال جاوید

سایر دوستان رو نمی دونم کسی کلیر شده، یا ویزای یک ضرب! اگر بله به همه دوستان تبریک میگم!
تشکر کنندگان: javidk ، rayan.s ، emankh101 ، rokmita ، hasti_banoo ، free_free ، usa ، satusa ، DLT ، Sooshians ، arshida ، drmahmoodi ، farzad.s ، najibi
(2011-02-18 ساعت 19:01)javidk نوشته:  بچه ها سلاممممممممممممممممم
من کلیر شدم.... وای ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی
نمیدونید چه حالی دارم م م م م م م م م م م م م
نمی دونم گریه کنم یا بخندم از خوشحالی
مرسی مرسی مرسی. بچه ها از همتون ممنون بابت پیگیریهاتون.
Rokmita عزیز شیرینی هم به روی چشم
همه با هم: 1 ، 2 ، 3

جاوید جان تبریک و دست خوش

خدائیش تو شعرم هم گفته بودم

.......

از لب جاوید خنده

کو بگفتا من گرفتم

ویزا چون تیر جهنده

...........................

اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

تشکر کنندگان: javidk ، rayan.s ، emankh101 ، rokmita ، یاشار و ماری ، satusa ، DLT ، Sooshians ، arshida ، drmahmoodi ، najibi
تا امروز غور زدنامو تحمل کردید از فردا میام اینجا هر روز هووووووررررررراااااااااا میکشم تا اینکه DLT و Dr mahmoddi و msharifi و smsaipa و satusa و سایر منتظرین هم کلیر بشن.
اونوقت با بروبچه ها سایت رو میترکونیم.
پس یه بار دیگه:

هووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: rayan.s ، WIKIMAN ، coming soon ، emankh101 ، rokmita ، User ، hasti_banoo ، armido ، free_free ، satusa ، DLT ، frozen mind ، Sooshians ، optoelec ، drmahmoodi ، farzad.s ، najibi
جاوید جان بسیار بهت تبریک میگم وبهترینها را برات آرزو میکنم.
ضمنا" امیدوارم قبل رفتنم تمام بازیکنهای این باشگاه 100 تایی های مهاجر سرا ویزا بگیرند و این تیم منحل بشه و هیچوقتم دوباره تشکیل نشه!!!....

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: javidk ، coming soon ، emankh101 ، rokmita ، User ، armido ، free_free ، satusa ، DLT ، frozen mind ، Sooshians ، arshida ، optoelec ، drmahmoodi ، farzad.s ، mahmood_eng ، najibi
منم خیلی تبریک می گم. به امید خبرهای خوب برای همه
از پاسخ به پیام خصوصی معذورم. Shy
شماره کیس:‌ 2011AS18XXX
دریافت نامه قبولی: May/2010/19
ارسال فرم : June 6
نامه دوم : 4 April 2011
مصاحبه: آنکارا- 25 April 2011
کلیرنس :‌ June 2011 9
دریافت ویزا :‌ 15 June 2011
تاریخ پرواز : 8 July 2011
جاوید جان تبریک ویژه.... Smile
امیدوارم همیشه موفق و سربلند باشی.
قربونت من نمیخوام زیاد زحمتت بدم بگم شام و این چیزا بگیری Big Grin
واسه شیرینی من یک رتبه خوشمزه مهمونم کن.... Tongue Wink
نوع ویزا: CR1 (ازدواجی)
اولین اقدام: DEC 2009
مصاحبه: 9 نوامبر 2010 - آنکارا
مدت زمان کلیرینس: 64 روز
کلیر: 12 ژانویه 2011
تاریخ گرفتن ویزا: 18 ژانویه 2011
طول مدت پروسه گرفتن ویزا (بدون وکیل) :1 سال و 1 ماه و 15 روز
تاریخ پرواز: 25 فوریه 2011- Texas- Houston
تشکر کنندگان: User ، rayan.s ، free_free ، DLT ، satusa ، frozen mind ، javidk ، Sooshians ، drmahmoodi ، farzad.s ، maaref ، peyman74 ، najibi
(2011-02-18 ساعت 20:00)satusa نوشته:  جاوید جان بهت تبریک فراوان می گویم. امیدوارم بقیه مراحل رو هم با موفقیت پشت سر بگذاری.
امیدوارم بقیه دوستان ازجمله DLT و drmahmoudi و msharifi و smsaipa و خودم ! هر چه زودتر کلیر بشوند.

دوست خوبمون satuasa
درود
ممنونم از اینکه یاد من هم بودید و امیدوارم که همه هرچه زودتر کلیر بشن
به جاوید عزیز هم تبریک میگم و برای آرزوی موفقیت دارم.
شماره : 2011AS00009xxx
تاریخ نامه قبولی: April 28, 2010
کنسولگری: Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: May 28, 2010
تاریخ کارنت شدن کیس: Sep 10,2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 9 اکتبر
تاریخ مصاحبه: 30 نوامبر Smile
تاریخ دریافت کلیرنس: 25 فوریه 2011 (85 روز)
جمع تقریبی هزینه ها: تا حالا 2.5 میلیون حدوداً
تشکر کنندگان: rayan.s ، emankh101 ، free_free ، DLT ، satusa ، frozen mind ، javidk ، Sooshians ، drmahmoodi ، farzad.s ، maaref ، najibi
javid k عزيز خيلي تبريك مي گم واقعا براتون خوشحال شدم.اميدورام خودم و ساير دوستان هم زودتر كلير بشيم
کیس نامبر:2011AS 12000
مصاحبه:27ژانويه آنکارا
کلیرنس:4 مارس

تشکر کنندگان: rayan.s ، emankh101 ، free_free ، satusa ، frozen mind ، javidk ، Sooshians ، drmahmoodi ، farzad.s ، maaref ، najibi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان