کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
آنکارا آپدیت کرده. بازم من نیستم، انشالله که شما Javidk- DLT-Dr. Mahmoodi ,.....خبرای خوب داشته باشین.
تشکر کنندگان: suntino ، clear ، loveusa2010 ، gadfly ، emankh101 ، satusa ، armido ، free_free ، usa
ببخشید * و ** و جای خالی یعنی چی؟ ممنون
تشکر کنندگان: free_free
(2011-02-17 ساعت 19:47)zohre61 نوشته:  ببخشید * و ** و جای خالی یعنی چی؟ ممنون

زهره جان، توضیح ستاره‌ها رو پائین جدول آپدیت نوشته. ۱ ستاره یعنی‌ اینکه بعضی‌ از اعضای یک خانواده که برای ویزا مصاحبه شدند کلیر نشدن و باید با سفارت تماس بگیرید. ۲ ستاره یعنی‌ اینکه شما کلیر شدین اما برای نوع ویزای شما سهمیه ندارن و شما باید ویزا بولتن رو چک کنید. بی‌ ستاره هم یعنی‌ اینکه تشریف ببرین ویزا رو بگیرین. دوستان صاحب نظر تصحیح کنند اگر اشتباه گفتم.
تشکر کنندگان: zohreh36 ، Parniyan ، frozen mind ، rayan.s ، free_free ، emankh101 ، sepinod ، zohre61 ، usa ، farzad.s ، mml ، najibi
با سلام ما ديروز(پنج شنبه 17 فوريه 2011) مصاحبه داشتيم. خانم آفيسر به همسرم (برنده اصلی) گفت که می توانم برای شما ويزا را صادر کنم(که ما گفتيم با هم می گيريم)، ولی به من گفت که شما مراحل اداری داريد وبين يک تا دوماه ديگه جمعه ها اين سايت (روی برگ آبی نشون داد :http://turkey.usembassy.gov/iv administrative process status.html) را چک کن هروقت شمارت اعلام شد يکی از شما با دو پاسپورت و اين برگ آبی جهت گرفتن ويزا مراجعه کننِد. در برگ آبی هم فقط مراحل اداری و گذرنامه تيک خورده بود. درمورد فرم 8 يا 9 سئوالی هم حرفی نزد وبرگه ای در اين مورد نداد! آيا بعدا" با ايميل می فرستند؟ من با آدرس فوق نتوانستم وارد سايت شوم. ولی همانطور که hasti_banoo در بالا نوشته اند آدرس صحيح اينست:http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/english/immigrant_admin_processing.html
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
شماره کیس:2011AS00014XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:May 25,2010
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:June 2,2010با DHL
تاريخ رسيد :June 8,2010
تاریخ کارنت شدن کیس:9 دسامبر 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:January,15,2011
تاریخ مصاحبه:17 فوريه 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:درانتظار
جمع تقریبی هزینه ها:تا حالا حدود دو ميليون وهشتصد هزار تومان
تشکر کنندگان: emankh101 ، frozen mind ، satusa ، free_free ، mml ، usa ، farzad.s ، najibi
من فکر می کنم Frozen mind عزیز باید ** ش رفته باشه. یعنی ویزاش آماده گرفتنه Smile
Frozen mind ما رو نپیچون. اگه آره بچه های مهاجر سرا شیرینی می خوان.

هوووووووورررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااا واسه اون همه ستاره ای که پاک شده.
شاید آپدیت بعدی اون 5 یا 6 تا ستاره هم پاک بشه که شاید ستاره من هم جزوش باشه.
همه بگید ایشاالله.
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: sepinod ، arshida ، frozen mind ، free_free ، emankh101 ، farzad.s ، mml ، najibi
(2011-02-18 ساعت 03:42)javidk نوشته:  من فکر می کنم Frozen mind عزیز باید ** ش رفته باشه. یعنی ویزاش آماده گرفتنه Smile
Frozen mind ما رو نپیچون. اگه آره بچه های مهاجر سرا شیرینی می خوان.

هوووووووورررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااا واسه اون همه ستاره ای که پاک شده.
شاید آپدیت بعدی اون 5 یا 6 تا ستاره هم پاک بشه که شاید ستاره من هم جزوش باشه.
همه بگید ایشاالله.

نه جاويد جان، من هنوز بايد منتظر ويزا بولتن باشم تا كي دوباره كارنت ميشم. اما داستان چيز ديگه س. اون پروفسورهاي آنكارا در مقابل منطق من كم آوردن، مجبور شدن صورت مسأله رو پاك كنن! من اينقدر انگولكشون كردم تا حوصله شون سر رفت و كيس نامبرهاي دوستاره رو از جدول حذف كردن!

براي جلوگيري از اطاله كلام، از شما دعوت مي كنم اين پست منو در همين رابطه بخونين.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
تشکر کنندگان: rayan.s ، satusa ، free_free ، Parniyan ، javidk ، emankh101
(2011-02-18 ساعت 02:05)mgy نوشته:  با سلام ما ديروز(پنج شنبه 17 فوريه 2011) مصاحبه داشتيم. خانم آفيسر به همسرم (برنده اصلی) گفت که می توانم برای شما ويزا را صادر کنم(که ما گفتيم با هم می گيريم)، ولی به من گفت که شما مراحل اداری داريد وبين يک تا دوماه ديگه جمعه ها اين سايت (روی برگ آبی نشون داد ) را چک کن هروقت شمارت اعلام شد يکی از شما با دو پاسپورت و اين برگ آبی جهت گرفتن ويزا مراجعه کننِد در برگ آبی هم فقط پاسپورت تيک خورده بود. درمورد فرم 8 يا 9 سئوالی هم حرفی نزد! آيا بعدا" با ايميل می فرستند؟
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
جمع تقریبی هزینه ها:تا حالا 48200تومان (عکس ها:هفت هزار تومان،ارسال بادی اچ ال:41200 تومان)+بعدا........... !
بهتون تبریک میگم....بله فرم 9 سوالی را همانند بقیه دوستان که در سفرنامه هاشون و تجاربشان ذکر کردند و حتما" شما هم همه را خواندید بعدا" با ایمیل براتون میفرستند......

آخه دوست عزیز؛ بیش از شش ماه عضو سایتی بعد میای این سوال را مطرح میکنی؟ معلومه که اگر قرار بود بهتون موقع مصاحبه فرم 9 سوالی را میدادند.موفق باشید

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: free_free ، mgy ، emankh101 ، frozen mind ، mml
(2011-02-18 ساعت 02:05)mgy نوشته:  با سلام ما ديروز(پنج شنبه 17 فوريه 2011) مصاحبه داشتيم. خانم آفيسر به همسرم (برنده اصلی) گفت که می توانم برای شما ويزا را صادر کنم(که ما گفتيم با هم می گيريم)، ولی به من گفت که شما مراحل اداری داريد وبين يک تا دوماه ديگه جمعه ها اين سايت (روی برگ آبی نشون داد ) را چک کن هروقت شمارت اعلام شد يکی از شما با دو پاسپورت و اين برگ آبی جهت گرفتن ويزا مراجعه کننِد در برگ آبی هم فقط پاسپورت تيک خورده بود. درمورد فرم 8 يا 9 سئوالی هم حرفی نزد! آيا بعدا" با ايميل می فرستند؟
جمع تقریبی هزینه ها:تا حالا 48200تومان (عکس ها:هفت هزار تومان،ارسال بادی اچ ال:41200 تومان)+بعدا........... !

سلام دوست عزیز
ضمن تبریک به شما
آیا توی برگه آبی قسمت مراحل اداری تیک نخورده؟!
فرم 9 سوالی را هم به کسانی که تخصص شان می تواند کاربرد نظامی هم داشته باشد می دهند که اطلاعات شفاف تری از سوابق فرد کسب کنند.
با توجه به تخصص شما چنانچه لازم باشد از طریق ایمیل به شما اطلاع می دهند و اگر هم ندادند پس لازم نداشتند.
موفق باشید
تشکر کنندگان: mr.amir ، mgy ، emankh101 ، frozen mind ، free_free
آقا جاوید گل سایت بروز شد و فکر کنم ستاره شما هم پرید.
آقا مژدگونی............................
DLT عزیز لطفا دیتا بده کیس شما رو نمی دونم.
ما تو کلیرنس خودمون اینقدر هیجانزده نبودیم......
دل کندن اگر کار آسانی بود ، فرهاد به جای بیستون دل می کند. Rolleyes
تشکر کنندگان: rayan.s ، satusa ، javidk ، emankh101 ، frozen mind ، free_free ، mml ، usa ، Sooshians ، farzad.s ، najibi
یوووووو هووووووو ، کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟ ای بابا...چرا همه خاموشنننننننن....
یوووووو هووووووو ، کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟ ای بابا...چرا همه خاموشنننننننن....
دل کندن اگر کار آسانی بود ، فرهاد به جای بیستون دل می کند. Rolleyes
تشکر کنندگان: rayan.s ، satusa ، javidk ، emankh101 ، free_free ، usa ، najibi
(2011-02-18 ساعت 12:08)satusa نوشته:  

سلام دوست عزیز
ضمن تبریک به شما
آیا توی برگه آبی قسمت مراحل اداری تیک نخورده؟!
فرم 9 سوالی را هم به کسانی که تخصص شان می تواند کاربرد نظامی هم داشته باشد می دهند که اطلاعات شفاف تری از سوابق فرد کسب کنند.
با توجه به تخصص شما چنانچه لازم باشد از طریق ایمیل به شما اطلاع می دهند و اگر هم ندادند پس لازم نداشتند.
موفق باشید

satusa ی عزيز با سلام
بله مراحل اداری هم تيک خورده بود.((در بالا هم اصلاح کردم)Smile
تشکر کنندگان: satusa ، emankh101 ، free_free
بچه ها سلاممممممممممممممممم
من کلیر شدم.... وای ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی
نمیدونید چه حالی دارم م م م م م م م م م م م م
نمی دونم گریه کنم یا بخندم از خوشحالی
مرسی مرسی مرسی. بچه ها از همتون ممنون بابت پیگیریهاتون.
Rokmita عزیز شیرینی هم به روی چشم
همه با هم: 1 ، 2 ، 3

هوووووووووووووورررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااا

BEAVERTON, OREGON

خدایا انشاالله dlt و dr mahmoddi و سایر برو بچه های گل هم زود زود کلیر بشن.
در ضمن DLT عزیز من هم سه شنبه ایمیل دادم همون جواب رو دادن.
پس بدونید که از این ستون تا اون ستون فرج هستش.

BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: satusa ، frozen mind ، free_free ، zohreh36 ، mml ، Parniyan ، rayan.s ، emankh101 ، rokmita ، armido ، usa ، DLT ، mitr.p ، Sooshians ، optoelec ، drmahmoodi ، farzad.s ، najibi
جاوید جان بهت تبریک فراوان می گویم. امیدوارم بقیه مراحل رو هم با موفقیت پشت سر بگذاری.
امیدوارم بقیه دوستان ازجمله DLT و drmahmoudi و msharifi و smsaipa و خودم ! هر چه زودتر کلیر بشوند.
تشکر کنندگان: frozen mind ، free_free ، zohreh36 ، javidk ، rayan.s ، emankh101 ، DLT ، Sooshians ، drmahmoodi ، farzad.s ، najibi
جاوید جان تبرییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییک میگم .

همیشه و در همه حال موفق باشی .

و به افتخارت
هووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووورررا D:

« نهنگ در دریاست.برای شکار نهنگ باید به دریا بروید.»Big Grin
تشکر کنندگان: frozen mind ، free_free ، javidk ، rayan.s ، emankh101 ، satusa ، DLT ، coming soon ، Sooshians ، drmahmoodi ، farzad.s ، najibi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان