موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من سعيد و برنده DV2009 هستم و يك ساله گرين كارت رو گرفتم(ابوظبي) و تا الان 2 بار به آمريكا(كاليفرنيا) سفر كردم دوستاني كه در زمينههاي مختلف سوالي دارند ميتونند برام پيام بزارند يا email بفرستند آدرس من:
sodaye_aseman@yahoo.com
خوشحال ميشم بتونم كمكي كرده باشم همونطور كه دوستان پيشين خيلي بهم كمك كردند
اميدوارم دوستان خوبي اينجا پيدا كنم
موفق باشيد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من هم یکی از برندگان 2011 هستم میشه من هم از این گردهمایی مطلع شم؟البته از گردهمایی تو تهران نه تو اصفهان چون من کارمندم و اصفهان خیلی برام دوره...
مرسی
موضوعها: 3
رتبه:
31
2 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
25
1 تشکر در 0 ارسال
از تمامی دوستانی که تمایل دارند در اولین گرده همایی حضوری برندگان 2011 در روز 16 تیر در روز 4 شنبه که در اصفهان برگذار میشود
خواهش میکنم برای تعیین مکان و زمان دقیق میتینگ لطفا حضور خود را تا پایان روز 14 تیر به اینجانب اعلام نمایند
طریقه ی اعلام کردن: شماره تلفن خود را به صورت پیام خصوصی برای اینجانب ارسال نموده تا شما را در جریان زمان و مکان دقیق میتینگ مطلع کنم
حضور شما سروران باعث تسلی خاطر کارنت شدن هر چه بهتر بچه ها میشود.
رتبه:
25
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز همون تاریخ 16 تیر برای اولین میتینگ در اصفهان تصویب شد: در ساعت 3:30 بعد ازظهر
و به دوستانی که شماره های خود را در اختیار این جانب گذاشت بودند با تماس گرفتن از زمان و مکان دقیق میتینگ مطلع شدند.
و دوستانی هم که قصد دارند به گروه بپیوندند با دادن شماره ی خود به صورت پیام خصوصی در اولین فرصت حضور خود را اعلام نمایند
رتبه:
25
1 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز به هر حال که میتینگ اول 2011 در اصفهان خدا را شکر انجام شد و من به شخصه از دوستان شرکت کننده کمال تشکر را دارم
امیدوارم در میتینگ بعدی شما عزیزان هم با شرکت خود به تجربه ما بیفزایید
با تشکر
امیر
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
وتشکر فراوان از امیر جان و سایر دوستان. جلسه فوق العاده ای بود من که خیلی استفاده کردم. فکر کنم دولت امریکا همه بچه هایی رو که قبول شدنو گلچین کرده چون همه خوش تیپ خوش اخلاق و با شخصیت بودن.من که لذت بردم از اشنایی با دوستان.امیدوارم جلسات بعدی هم با همت امیر جان و یاری بیشتر دوستان دوره قبل پر بار تر بر گذار بشه.
شماره کیس: 2011AS000007xx
تاریخ دریافت نامه قبولی: 3خرداد 89
محل دریافت نامه: اصفهان،دم در خونه!
کنسول: آنکارا
ارسال فرمهای اول:10 خرداد
کارنت :11 AUG
نامه دوم: 5 SEP
مصاحبه: 7 OCT
دریافت ویزا: 7 OCT
GOD BLESS AMERICA