موضوعها: 1
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2010-09-12 ساعت 01:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-09-28 ساعت 15:15 توسط hasti_banoo.)
(2010-09-11 ساعت 22:15)Amir78 نوشته: (2010-09-11 ساعت 22:11)BAHAL نوشته: (2010-09-11 ساعت 11:50)alirezagh نوشته: دوست عزیز مدت زمان خروج باید حداکثر 10 روز باشه، مگر برای فرصت های مطالعاتی، اگه منظورتون به صورت دیگه ای هستش لطفا بفرمایید.
و اینکه اگر خدای نکرده اف بی آی چک طولانی بشه و از پایان سپتامبر سال قبولی بگذره مگه کیس باطل نمیشه؟
من اگه بعد از حالا 10 روز یا یک ماه بیام ایران فقط وثیقه رو نوش جان میکنن و دیگه با من کاری ندارن خوب اگه اینطور باشه یهخورده زیادی داستن پیچیدست چون هر کس که پول کافی داشته باشه میتونه چندین بار اینطور خارج بشه البطه من فکر میکنم ممنوع الخروج هم بشه یا زندانی کسی اطلاع دقیق داره
دوست من اگر بعد از زمان تایین شده به کشور برگردی الاوه بر برداشت پول وسیقه
به مدت 1 سال ممنوع الخروج میشی
فقط همین
شما مطمئن هستید 10 روزه اجازه خروج؟من خودم برای سفر علمی یک ماه اجازه خروج گرفتم برای امتحان تافل!!!!
فکر میکنم اشتباه میکنید.من خرداد امسال این کارها رو کردم
شماره کیس: 2010AS00016XXX
کنسولگری:آنکارا
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
همسر من برنده اصلي است من بازنشسته ارتش هستم وكارت پاين خدمت ندارم فقط كارت شناسايي بازنشستگي دارم آيا نياز است آنرا ترجمه كنم.
ضمنا درفرمها نوشته بودم بازنشسته ارتش هستم. لطفا راهنمايي كنيد.
موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-09-12 ساعت 10:44)hossein93 نوشته: دوستان سلام
همسر من برنده اصلي است من بازنشسته ارتش هستم وكارت پاين خدمت ندارم فقط كارت شناسايي بازنشستگي دارم آيا نياز است آنرا ترجمه كنم.
به نظر من شما هر مدرکی رو که ممکنه زمان مصاحبه یک پوئن براتون باشه رو ترجمه کنید و ببرید.
ایشالا سال بعد.غصه نداره که!!!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-09-12 ساعت 20:54)hossein93 نوشته: (2010-09-12 ساعت 17:02)taraneh@mini نوشته: (2010-09-12 ساعت 10:44)hossein93 نوشته: دوستان سلام
به نظر من شما هر مدرکی رو که ممکنه زمان مصاحبه یک پوئن براتون باشه رو ترجمه کنید و ببرید.
متشكرم از راهنمايي شما .فكرميكنم مشكل من استثنايي باشد.تابحال همچين مشكلي راازپستها مطالعه نكردم.
همسر شما به احتمال 90% همونجا ویزا میگیره اما شما احتمالن یک مدت طولانی fbiچک بخورید و در صورت صلاحیت ویزا میگیری به همین سادگی
کنسولگری:ابوظبی
شماره کیس:حدود40000
در میان هرگزها روییدم و ترانه خوشی را بوییدم زنده ماندن صدایش را هنوز میشنوم و امید دارم به پرنده تا ما را به اسمان ابی برساند
موضوعها: 2
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2010-09-20 ساعت 15:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-09-28 ساعت 15:16 توسط hasti_banoo.)
دوستان زیادی از من در مورد معافیت ها و نحوه ی رسیدگی در دفاتر پلیس +10 سوال میپرسند
یک سوال یکی از دوستان پرسیده و منتظر جواب من هست
انه که اگه معافیه جانبازی پدر بگیره اف بی ای چک میخوره؟
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
اگر کسی سربازی نرفته باشه و از معافیت تحصیلی استفاده کنه، باید نامه ی خاصی برای سفارت بفرسته؟ به جای کارت نظام وظیفه چیکار باید کنه؟
مرسی از پاسختون
موضوعها: 26
رتبه:
90
3 تشکر در 0 ارسال
از دوستان عزیزی که مشکل سربازی داشتند/دارند خواهش می کنم اگر در این زمینه اطلاعاتی کسب کرده اند مانند راه های قانونی حل مشکل در زمان دانشجویی، هزینه احتمالی، روش و مدت زمان لازم، محدودیت ها و یا هزینه ها و ریسک های احتمالی را در یک پست برای ثبت در انجمن مهاجرسرا و ویکی مهاجرسرا و نیز کمک به دیگر کاربران در این تاپیک ارسال کنند.
متشکرم
موضوعها: 3
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان با توجه باینکه یکی از بهانه های مشمولین برای خروج از کشور آزمون تافل هست و اینکه الان سازمان سنجش داره اینو برگزار میکنه ، پس دیگه نمیشه از این روش استفاده کرد. درست میگم؟
در حالی که این آزمون توایران برگزار میشه بازم میشه برای امتحان مثلا به ترکیه رفت؟ اگه میشه چطوری؟
ممنون
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-09-26 ساعت 22:01)free_free نوشته: دوستان با توجه باینکه یکی از بهانه های مشمولین برای خروج از کشور آزمون تافل هست و اینکه الان سازمان سنجش داره اینو برگزار میکنه ، پس دیگه نمیشه از این روش استفاده کرد. درست میگم؟
در حالی که این آزمون توایران برگزار میشه بازم میشه برای امتحان مثلا به ترکیه رفت؟ اگه میشه چطوری؟
ممنون
آره می شه به بهانه محدودیت زمانی و تعدادی آزمون تافل در ایران اجازه خروج گرفت که اونم بستگی به موافقت دانشگاه داره
سرعت گذر عقربه آنچنان زیاد است گویی که همیشه همینجا ایستاده وقتی می نگرمش .... من ساکنم اینجا یا او ... یا زمانبندی نگاه من با بازگشت او منطبق است و ما هر دو سرگردانیم با دورهای یکسان....
مسألهیی نیست:
پرندهی نوپرواز
بر آسمانِ بلند
سرانجام
پَر باز میکند