2011-09-30 ساعت 17:53
1. ایشان می توانند بعد از دریافت گرین کارت و ssn برای پاس سفید اقدام کنند و مثلا به مدت دوسال به ایران برگردند اما چون ایشان سربازی نرفته و از طریق سفر علمی خارج شدند و مدت خروج در پاسپورتشان ثبت شده ، اولا 5 میلیون وثیقه ای که داده اند را نمی توانند پس بگیرند ثانیا می توانند 2 سال سربازی را انجام داده و با خیال راحت و بی دردسر تر برگردند امریکا
دوستان لطفا راهنمایی کنید :
1 - اگر کسی با دریافت مجوز خروج برای سفر علمی کشور رو ترک کنه و ار اونجا نهایتا به آمریکا بره ، بعد از بازگشت به ایران مگر غیبت نمیخوره ؟ چطوری شما میگن 2 سال خدمت میکنه ؟! وثیقه اشو که نمیتونه پس بگیره ، و من فکر میکنم غیبت براش منظور شه تو این مدت
2 - شما دوستان یه چیزو فراموش کردین ، کسی که اینجا این همه سال درس خونده و مثلا داره کارشناسی اشو میگره یهو ول میکنه میره ، که اصل مدرک تا سربازی نره که نمیدن ، حتی دیپلم رو کلا باید بیخیال همه اش بشه؟
ایا راهی واسه ازاد کردن اصل مدرک برای مشمولین هست؟؟
دوستان لطفا راهنمایی کنید :
1 - اگر کسی با دریافت مجوز خروج برای سفر علمی کشور رو ترک کنه و ار اونجا نهایتا به آمریکا بره ، بعد از بازگشت به ایران مگر غیبت نمیخوره ؟ چطوری شما میگن 2 سال خدمت میکنه ؟! وثیقه اشو که نمیتونه پس بگیره ، و من فکر میکنم غیبت براش منظور شه تو این مدت
2 - شما دوستان یه چیزو فراموش کردین ، کسی که اینجا این همه سال درس خونده و مثلا داره کارشناسی اشو میگره یهو ول میکنه میره ، که اصل مدرک تا سربازی نره که نمیدن ، حتی دیپلم رو کلا باید بیخیال همه اش بشه؟
ایا راهی واسه ازاد کردن اصل مدرک برای مشمولین هست؟؟