موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
به ازای هر ماه سابقه 18 روز کم میشه .
30 ماه سابقه معافیت کامل.
آنان که گذشته را بیاد نمی آورند محکوم به تکرار آنند
موضوعها: 2
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که سربازن، بابا نترسید چیزی نیست که من الان خودم سربازم و 2 ماه دیگه وقت مصاحبه دارم البته واسه کیس خانوادگی، تنها راه هم گرفتن پذیرش واسه فوقه، بعدشم که گرین رو گرفتم برمیگردم بقیه خدمت رو تموم میکنم
ولی از من به شما نصحیت، زیر لیسانس تو خدمت پوستتان رو میکنند.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
من كه حالا درس مي خونم مي تونم حالا كسري خدمت را بگيرم و بعد برم سربازي؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
در حین خدمت خبری از پاسپورت نیست .
قوانین کسر خدمت تا سال 89 اعتبار داره .
از 89 به بعد مدت خدمت از 24 ماه محاسبه می شه و به تناسب مدرک کم می شه .
مثلا با دیپلم 2 ماه , فوق دیپلم 4 ماه , لیسانس 6 ماه و......
همین الان که خدمت 18 ماه , لیسانس 1 ماه , فوق 2 ماه و دکترا 3 ماه کسر می خورن.
آنان که گذشته را بیاد نمی آورند محکوم به تکرار آنند
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
چند بار سفر به ترکیه لازم است؟ اگر کسی دانشجو باشد و مشکل سربازی داشته باشد برای گرفتن پاسپورت و دو یا چند بار سفر به ترکیه باید چه کند؟
با تشکر
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-07-16 ساعت 12:27)اعظم مجیدی نوشته: سلام
چند بار سفر به ترکیه لازم است؟ اگر کسی دانشجو باشد و مشکل سربازی داشته باشد برای گرفتن پاسپورت و دو یا چند بار سفر به ترکیه باید چه کند؟
با تشکر
سلام.با توجه به بحث های قبل بهتره که یه بار فقط خارج شد.زمانی که برای مصاحبه به ترکیه میرید اونجا بمونید و ویزا رو بگیرید و از همون جا برید آمریکا. این راهو اکثر بچه های سالای قبل هم رفتن.ریسکش کمه. چون دانشجوها هر 6ماه فقط یه بار می تونن خارج شن. اونم با سفر زیارتی و وثیقه 15میلیونی و یا سفر علمی و وثیقه 5 میلیونی که باید قید وثیقه رو بزنید.
اینم لینک بچه های 2010که این مشکلو داشتن یه سر بزنید:
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=1218
سرعت گذر عقربه آنچنان زیاد است گویی که همیشه همینجا ایستاده وقتی می نگرمش .... من ساکنم اینجا یا او ... یا زمانبندی نگاه من با بازگشت او منطبق است و ما هر دو سرگردانیم با دورهای یکسان....
مسألهیی نیست:
پرندهی نوپرواز
بر آسمانِ بلند
سرانجام
پَر باز میکند
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2010-07-17 ساعت 13:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-07-17 ساعت 14:00 توسط amir0cool.)
سلام دوستان من دانشجو کارشناسی هستم و مشکل سر بازسی دارم می خواستم از طریق gre اقدام کنم اما یکی از دوستام فته تهران می گفت دیگه کسی برای امتحان gre نمی تونه از کشور خارج بشه کسی جدیدا اونجا رفته ببینه صحت داره یا نه؟
اگر gre دیگه نشه من چه راهی می تونم برم با توجه به این سفارتی که به من پیشنهاد شده دبی ابوظبی هست
موضوعها: 1
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
آقا من شماره چشمم 9.25 هستش و فقط .075 کم دارم تا معافیت و کف پا هام صافه اما نمی دونم از نوع سخت که موجب معافیت میشه، هست یا نه.
من در حال حاضر لیسانسم تموم میشه اما هنوز دانشجو هستم و برای ترم مهر هم احتمال زیاد فوق، تهران یا شهرستان قبول می شوم
چند تا سئوال داشتم
1. از دوستان اگر کسی آشنایی در نظام وظیفه و در امر معافیت داره حتماً برای من پیغام بگذاره.از شرمندگیشون هم شدیداً درمیام !!!
1. کسی دقیقاً از نرخ وثیقه زیارتی سوریه خبر داره؟ جایی خواندم که 15 میلیون "نقد" هست ؛بلعکس مکه و کربلا و اینکه به قصد علمی مطمئن هستید که 5 میلیون می خواد؟ چون توی سایت نظام وظیفه یه جوری زده بود که آدم شک می کرد
2. برای قصد علمی من می توانم الان که هنوز دانشجو هستم و با آموزش دانشگاه آشنا هستم و پارتی داریم اقدام کنم و نامه بگیرم برای نظام وظیفه ، اما برای پاسپورت در زمان مصاحبه اقدام کنم؟ یا اصلا اگر من پاسپورت بگیرم بعد از سفر پاسپورت من باطل میشه و باید پس بدم؟؟