موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-12-04 ساعت 17:00)kimkim نوشته: دوستانی که رفتند آمریکا کسی می تونه راهنمایی کنه که برای رفتن و اقامت چقدر می تونیم بار با خودمون ببریم؟
و چند تا چمدان می تونیم با خودمون ببریم؟
دوست عزیز؛ بستگی به ایرلاین داره من میدونم با KLM هر مسافر به جز چمدون کابینی ( چمدانی که میشه برد داخل هواپیما) میتونه 47 کیلو بار داشته باشه. خوش بگذره.
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به روي ماه همتون و با آرزوي موفقيت تك تك شما عزيزان يه سوال داشتم ما مي خواهيم يه فرش ببريم و مقصدمون لس آنجلس هست مي خواستم ببينم كسي از مي دونه كه مي تونيم ببريم يا نه؟ مرسيييييييييييييييييي
پيروز باشيدددددددددددددددددددددددددددددددددددد.........................................
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-12-06 ساعت 21:55)sani نوشته: سلام به روي ماه همتون و با آرزوي موفقيت تك تك شما عزيزان يه سوال داشتم ما مي خواهيم يه فرش ببريم و مقصدمون لس آنجلس هست مي خواستم ببينم كسي از مي دونه كه مي تونيم ببريم يا نه؟ مرسيييييييييييييييييي
پيروز باشيدددددددددددددددددددددددددددددددددددد.........................................
به به ساناز و داریوش عزیز.
سلام
خوبید؟
میبینم که در تدارک رفتن هستید به سلامتی.
نکنه بی خبر بزارید برید یه وقت!!!
حتماً ما رو مطلع کنید از زمان دقیق پرواز.
شما که احتمالاً خونتون کون فیکون شده، پاشید یه شب بیاید خونه ما دور هم باشیم. حتماً حتماً قبل رفتن بیاید. منتظر تماستون هستم.
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...
Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON
موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-12-10 ساعت 20:51)یاشار و ماری نوشته: (2010-12-06 ساعت 21:55)sani نوشته: سلام به روي ماه همتون و با آرزوي موفقيت تك تك شما عزيزان يه سوال داشتم ما مي خواهيم يه فرش ببريم و مقصدمون لس آنجلس هست مي خواستم ببينم كسي از مي دونه كه مي تونيم ببريم يا نه؟ مرسيييييييييييييييييي
سلام دوست عزیز
شما تشریف ببرید ما هم میایم. همسایتون میشیم
بردن فرش ممنوع هستش. اما فکر میکنم میتونید فریت کنید. ما که تصمیم گرفتیم بیشتر وسایلمون رو فریت کنیم و فقط با یک ساک کوچک بریم که سفرمون خسته کننده نباشه(اگر کارنت شدیم-- اگه رفتیم مصاحبه-- اگه ویزا گرفتیم. . . ). برای فریت کردن هم یک تاپیک هست که دوستان زحمت کشیدن و شرکتهایی رو که این کار رو انجام میدند رو لیست کردند. سفر خوبی داشته باشید.
ما زود تر میریم برای دوستان عزیز مهاجر سرایمون فرش قرمز پهن کنیم. با آرزوی بهترینها
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ما یه بلیط رزرو کردیم برای اواسط بهمن. رفت و برگشت.
تهران لندن (bmi).
لندن فینیکس(اریزونا) British airways
1600000
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان به نظر من کسانی که میخوان از us زود برگردن بهتره فقط بلیط رفتشون رو بگیرن چون
اصلا معلوم نیست گرین کارتشون کی برسه دستشون
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
خوب من هم بالاخره موفق شدم بليطمو عوض كنم.من bmi به مقصد سانفرانسيسكو خريده بودم كه با صحبتهاي دوستان تصميم گرفتم عوضش كنم.جريمه كنسليش شد 81 هزار تومان و klm كردمش.البته همون روزه كه قبلا با bmi گرفته بودم.كمي خيالم راحت شد.و بهتر از همه اين كه تو پروازم با دوستم كه 5 ساله داره اين راهو ميره و ماه اول خونه اون ميمونم هم همراه شد.از راهنمايي همگي ممنون ممنون.
كيس نامبر:2010AS00029xxx
تاريخ دريافت نامه اول:june 2009
كنسولگري:انكارا
تاريخ ارسال فرمهاي اول:august 2009
زمان دريافت نامه دوم:july 2010
تاريخ مصاحبه:اوايل,september 2010
تاريخ دريافت ويزا:دو روز بعد
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که مقصدشون دالاس هست،برای گرفتن تاکسی با هزینه کمتر ازفرودگاه،گرفتن متل ،بازکردن حساب بانکی،خرید موبایل اگه نیاز به کمک دارند ،پیام خصوصی بذارن در خدمتشون هستیم
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-12-11 ساعت 21:30)has55 نوشته: دوستان به نظر من کسانی که میخوان از us زود برگردن بهتره فقط بلیط رفتشون رو بگیرن چون
اصلا معلوم نیست گرین کارتشون کی برسه دستشون
لزومی نداره که تا گرفتن گرین کارت صبر کرد. اولا که گرین کارت خودش به آدرسی که دادین میاد و دوما ویزای داخل پاسپورت از زمانی که مهر ورود امریکا روش میخوره تا یکسال بعنوان گرین کارت عمل میکنه.
I make my own luck
شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)