موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ببخشید من این تاپیک در مورد "فریت کردن" رو پیدا نکردم، میشه آدرس شو لطف کنید. ببخشید
[/quote]
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=1572&page=2
2010
------------------------------
آموخته ام ... که زندگي دشوار است، اما من از او سخت ترم
موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
hasti-banoo عزیز؛ سفر خوشی براتان آرزو میکنم. امیدوارم در ادامه راه زندگی هرچی را که آرزو دارید خیر (kheyr) بشه بدشم قسمتتان بشه.موفق باشید
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
موضوعها: 26
رتبه:
90
3 تشکر در 0 ارسال
مرسی هستی بانوی عزیز
من هم براتون آرزوی شادی و تندرستی می کنم.
منتظر گزارش ها دقیق شما هستیم.
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
با تشکر از هستی بانوی عزیز
امیدوارم همیشه سالم و تندرست باشید .
ما همچنان منتظر گزارش های دقیق شما وخبرهای خوب هستیم .
الهی به ما آن ده که آن به .
رتبه:
14
59 تشکر در 2 ارسال
hasti-banoo عزیز
من هم برايت آرزوي موفقيت ميكنم .
منتظر بقيش ميمونيم.
To Wounds From One[font=Arial][/font]
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به دوستان
1- لطفا از دوستانی که عزیمت کرده اند بنویسند در فرودگاه موقع ورود به امریکا چه بلایی به سرمان می آید و چه سئوالاتی از ما می پرسند ؟
2- لطفا اگر کسی راجع به حداکثر دلار و مسائل مالیاتی پولی که ما از ایران می بریم یا بعدا خواهیم برد اطلاعاتی داره بنویسه ، در ضمن ما که در ابتدا کردیت نداریم چطور یا بعد از چند وقت می توانیم خود راسا اقدام به خرید یا اجاره بنماییم یا اصولا تا کی زیر بار اسپانسرمان هستیم؟
3- بهترین بانکی که به ما تازه واردین خدمات می دهد کدام است؟ (ترجیحا در کالیفرنیا)
4- سود سپرده در آنجا چطور و چند درصد است؟
M.A
ایران آزادم آرزوست ، روزی که براحتی بتوانم در کشور خودم زندگی کنم و یک خارجی و مهاجر نباشم.
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2010-12-25 ساعت 11:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-12-25 ساعت 11:48 توسط pouya.pouya.)
(2010-12-25 ساعت 10:27)mehrdadalemi نوشته: با سلام به دوستان
1- لطفا از دوستانی که عزیمت کرده اند بنویسند در فرودگاه موقع ورود به امریکا چه بلایی به سرمان می آید و چه سئوالاتی از ما می پرسند ؟
2- لطفا اگر کسی راجع به حداکثر دلار و مسائل مالیاتی پولی که ما از ایران می بریم یا بعدا خواهیم برد اطلاعاتی داره بنویسه ، در ضمن ما که در ابتدا کردیت نداریم چطور یا بعد از چند وقت می توانیم خود راسا اقدام به خرید یا اجاره بنماییم یا اصولا تا کی زیر بار اسپانسرمان هستیم؟
3- بهترین بانکی که به ما تازه واردین خدمات می دهد کدام است؟ (ترجیحا در کالیفرنیا)
سلام،
اینجا سود بانکی خییلی پایینه( 1 الی 5 % سالیانه)
بانک خیلی زیاد هست ولی bank of america و citi group جزو قویترین بانکاشونه
ورود پول به اینجا مشکلی نداره فقط توی هواپیما یه فرم میدن و باید بگید چقدر پول همراهتونه ( مالیات و اینا بهش نمیخوره)
از ایران پول فرستادن تقریبا غیر ممکن شده
شما با میتونی برا کردیت کارت اقدام کنی فقط یه وثیقه بر میدارن. مثلا من 1000$ وثیقه گذاشتم تا کارت با سقف 1000$ بهم دادن
خونه از Lease گرفتن برای ما تازه واردها سخته(قالبا)
توی فرودگاه پاکت زرد رو میگیرن و کاراتونو انجام میدن. از من که هیچی نپرسیدن ( من از لس آنجلس وارد شدم)
موفق باشید
هر آنچه هستیم زاییده افکاریست که داشته ایم
شماره کیس: 18XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:2009-JULY
کنسولگری:آنکارا
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: May-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:jun-2010
تاریخ مصاحبه:Jun-2010
تاریخ ورود به آمریکا:Nov- 2010
جمع تقریبی هزینه ها:3.500.000 تومان
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2010-12-25 ساعت 12:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-12-25 ساعت 12:59 توسط mehrdadalemi.)
(2010-12-25 ساعت 11:44)pouya.pouya نوشته: (2010-12-25 ساعت 10:27)mehrdadalemi نوشته: با سلام به دوستان
سلام،
ورود پول به اینجا مشکلی نداره فقط توی هواپیما یه فرم میدن و باید بگید چقدر پول همراهتونه ( مالیات و اینا بهش نمیخوره)
شما با میتونی برا کردیت کارت اقدام کنی فقط یه وثیقه بر میدارن. مثلا من 1000$ وثیقه گذاشتم تا کارت با سقف 1000$ بهم دادن
توی فرودگاه پاکت زرد رو میگیرن و کاراتونو انجام میدن. از من که هیچی نپرسیدن ( من از لس آنجلس وارد شدم)
موفق باشید
پویا جان ممنون
یک سئوالی آیا اینکه میگن فقط تا 10000$ می تونی همراه داشته باشی و بیشتر شامل قوانین مالیاتی می شه درسته؟
و بعدا می تونی اون 1000$ وثیقه رو پس گرفت ؟
دوم اینکه بانکهای طراز اولی که گفتی جز بانکهایی هستند که برای ما بهترین انتخاب هستش؟
M.A
ایران آزادم آرزوست ، روزی که براحتی بتوانم در کشور خودم زندگی کنم و یک خارجی و مهاجر نباشم.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-12-25 ساعت 12:54)mehrdadalemi نوشته: (2010-12-25 ساعت 11:44)pouya.pouya نوشته: (2010-12-25 ساعت 10:27)mehrdadalemi نوشته: با سلام به دوستان
سلام،
موفق باشید
پویا جان ممنون
یک سئوالی آیا اینکه میگن فقط تا 10000$ می تونی همراه داشته باشی و بیشتر شامل قوانین مالیاتی می شه درسته؟
و بعدا می تونی اون 1000$ وثیقه رو پس گرفت ؟
دوم اینکه بانکهای طراز اولی که گفتی جز بانکهایی هستند که برای ما بهترین انتخاب هستش؟
دوستان در امريكا ماليات بر درآمد است پس بنابراين شما هرچه قدر پول ببرين شامل ماليات نميشود. ودر فرودگاههاي امريكا هم به مقدار پولي كه ميبريد كاري ندارند فقط شما بايد در فرم هاي مربوطه كه در هواپيما به شما ميدهند بايد مقدار پول همراه خود را اعلام كنيد و گرنه گرفتار مي شويد.
شماره کیس: 2011AS000299XX
کنسولگری:ابوظبی
ارسال فرمها:31 May
کارنت شدن: بولتن June 2011 -
دریافت نامه دوم: 21 June
تاریخ مصاحبه: July 11
تاریخ دریافت کلیرنس:10 Aug برای سه نفر
تاریخ صدور ویزا: 17 Aug برای سه نفر
جمع هزینه ها: 6,450,000 تومان
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
hasti-banoo عزیز؛ اطلاعات پروازت عالی بود دیگه گروههای تروریستی برای ربودن هوایپیما در این مسیر مشکلی ندارند.
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
hasti-banoo عزیز ؛ با سلام
از گزارش زیبا و کاملت کمال تشکر را داریم . ما همچنان منتظر ادامه گزارشات مهیج شما هستیم .
الهی به ما آن ده که آن به .
رتبه:
2
2 تشکر در 0 ارسال
hasti_banoo عزیز، تبریک میگم خدمتتون و آرزوی موفقیت و پیشرفت براتون دارم.
خوشحال شدم که به راحتی پروازتون انجام شد و این سرمایی که چند روزه بیشتر پروازهای اروپا رو مختل کرده، براتون دردسر درست نکرد.
راجع به کنترل ها و بازرسی های قبل از پرواز من همیشه نظر مثبتی دارم و همیشه بدون غر زدن با مأموران همکاری می کنم. به نظرم هر چقدر هم که سخت بگیرند خوبه و این به خاطر امنیت پرواز خودمونه. فقط تصور کنید که اگه این کنترل های سخت نبود، دیگه هواپیما وسیله سفر نبود و بیشتر ارابه مرگ بود. فقط همیشه برایم این جای سؤال داشته که چرا تو بعضی از فرودگاه ها، بار و وسایلی که مسافران به کانترها برای تحویل به قسمت بار می سپارن اصلاً کنترل نمیشه و اگر بعداً این کنترل صورت می گیره، چرا در حضور خود مسافر این کار رو نمی کنن. فرودگاه های معدودی مثل فرودگاه امام وجود داره که همون ابتدای ورود به فرودگاه وسایل مسافران رو چک می کنند و تو خیلی از فرودگاه ها مسافر بدون هیچ بازرسی به راحتی تا جلوی کانترها میاد و بار رو تحویل میده و میره و فقط موقع ورود به هواپیما بازرسی میشه. به نظر من وسایل قسمت بار هم میتونه خطرناک باشه و اتفاق خاصی رو بوجود بیاره.