موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2011-05-03 ساعت 19:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-05-03 ساعت 20:02 توسط masoud47.)
سلام به همه دوستان عزیز. ممنون میشم اگه ممکنه به سوال هام جواب بدید چون یک ماه دیگه تو ابوظبی مصاحبه دارم ولی مدارک اسپانسرم جور نیست. نامه دوم رو هم هنوز نگرفتم.
1- من یه اسپانسر دارم که نه سیتیزن هست نه گرین کارت داره. ولی حقوق و حساب بانکیش بد نیست. این یکی که ظاهرا بدرد نمیخوره؟
2- یکی دیگه هم هست که سیتیزنه ولی قبلا برای پدر و مادرش فرم i864 رو پر کرده، و الان اونها پیشش هستن با خودش و همسرش میشن 4 نفر. البته من یه نفرم. حقوقش حدود 40000 هست و یه خونه داره ولی حساب بانکیش 15000 تا هست اونم توی 2 تا حساب جداگانه. من غیر مستقیم میتونم براش پول بفرستم ولی شنیدم آفیسر ممکنه مشکوک شه. آیا این کار رو بکنم؟ اگه نکنم این رو قبول می کنن؟
3- گواهی اشتغال بکار اسپانسر رو میشه بجای گواهی حساب بانکیش برد؟ یا حتما بانک رو میخواد؟
4- این دومی گفت نمیدونه فرم 1040 چی هست توی یه شرکت کار میکنه. فرم مالیتیش همین میشه یا یه چیز دیگه؟
5- توی دستورالعمل فرم i134 گفته نمیخواد فرم محضری بشه ولی توی نمونه نامه دوم 2010 نوشته بود باید بشه. بالاخره چجوری هست؟
6- شاید بتونم یه job offer بگیرم ولی خودم هیچ سابقه کاری ندارم. این بدرد میخوره یا باز ممکنه آفیسر مشکوک بشه؟
ممنون
دوستان اگه جواب هرکدوم از سوالام رو میدونید لطفا زود جواب بدین چون وقتی نمونده برام. اصلا نمیدونم اگه حاضر شد بموقع بدستم میرسه یا نه.
مرسی
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اسپانسر اگه سيتيزن نبتشه مشکلي نيست؟ گرين کارد داره و هنوز سيتيزن نشده. جزو شرايط اسپانسر سيتيزن بودنش نيست؟
وع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک: Dec 03 2012
تاریخ Feb 12 2014 :approve
دریافت شماره کیس : Apr 01 2014
تكميل مدارك : July 16 2014
دريافت نامه مصاحبه: Aug 02 2014
تاريخ مصاحبه : Sep 04 2014
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-05-03 ساعت 20:12)مهسا ح نوشته: دوستان اسپانسر اگه سيتيزن نبتشه مشکلي نيست؟ گرين کارد داره و هنوز سيتيزن نشده. جزو شرايط اسپانسر سيتيزن بودنش نيست؟
داشتن گرین کارد هم کفایت می کنه.
شماره کیس:2011AS00016XXX
دریافت نامه قبولی:می 2010
کنسولگری:آنکارا
ارسال فرمها:آگوست 2010
کارنت شدن:12 ژانویه 2011
دریافت نامه دوم:15 فوریه 2011
مصاحبه:31 مارس 2011
دریافت ویزا:1 آوریل 2011
خالق تو را شاد آفرید،آزاد آزاد آفرید،پرواز کن تا آرزو،زنجیر را باور نکن
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
sorooshiعزیز از این که اطلاعات مفیدت را در اختیارمون میگذاری واقعا متشکرم.
شماره کیس: *****2011AS
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: AUG/4
تاریخ اخذ ویزا :من یکضرب ویزا گرفتم ،همسرم برگه آبی
تاریخ کلیر همسر:sep/27
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
از دوستان عزیز sorooshii و najibi خیلی خیلی ممنونم. ولی توی فرم نگفته حتما گرین کارت یا سیتیزن . شماره 1 گزینه e . در مورد پیشنهاد کار چون توی دستورالعمل dv2011 قسمت 32 گفته مدارکی که میتونید بدید ترکیبی از اینهاست: تمکن مالی، اسپانسر، پیشنهاد کار. گفتم شاید برای محکم کاری بد نباشه.
بهر حال بازم ممنونم از لطف شما. سایر دوستان هم اگر اطلاعاتی دارن خوشحال میشم.
و یه سوال دیگه، اگه توی فرمهای مالیاتی مشخصه که اسپانسر کجا کار میکنه بازم گواهی اشتغال بکار میخواد؟ چون این مطلب حتما توی فرم قید میشه.
مرسی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-07-30 ساعت 11:49)User نوشته: (2010-07-30 ساعت 00:57)maxsupermax نوشته: (2010-07-29 ساعت 16:29)User نوشته: (2010-07-29 ساعت 12:07)saint نوشته: چه مقدار پول باید تهیه و توش بریزم ؟
برای چند وقت و گردش حساب من به چه صورت و چه مقداری باید باشه ؟
همین حساب رو بچسب که هر جوری بخوای برات کار میکنه! نه هم نمیگه
15 تا 20 میلیون تومان برای هر نفر کافیه! طبق تجربه برندگان سال 2010! گردش هم نمیخواد. فقط یک روز باید بمونه توی حساب! همین!
سلام و جسارتا User عزیز
"15 تا 20 میلیون تومان برای هر نفر کافیه! طبق تجربه برندگان سال 2010! گردش هم نمیخواد. فقط یک روز باید بمونه توی حساب! همین! "
رو نمی توان به قطع قبول کرد می دانید چرا ؟
چون در نمونه نامه دوم kcc که در سایت موجود هست در بخش :
Evidence which may be presented to meet the Plublic Charge Provisions of the Law
در بخش میانی این نامه که نوشته APPLICANT`S OWN FUNDS
بند 1 می خوانیم :
1-Statement from a senior officer of bank showing present BALANCE of applicant`s account ,date account was opened, the number and amount of DEPOSIT and withdrawals during the past 2 MONTHS, and the average BALANCE during the YEAR (if there have been recent UNUSUALLy LARGE DEPOSITS , an explanation should be GIVEN) ,
و نمام کلماتی رو که بزرگ نوشتم مهم و حتمی هستند و معنی اش :
"اعلان وضعیت از مقام بانکی که در آن میزان متوازن حساب و تاریخ بازشدن حساب و شماره حساب و میزان موجودی آن و خروجی های طی 2 ماه گذشته و میزان بالانس حساب طی یکسال گذشته (چنانچه اخیرا مبلغ نا معمول و بزرگی آمده توضیح قانع کننده برای آن )"
مواظب باشید یه دفعه پول بزرگی جابجا نکنید که شر میشه
عزیزان مرا ببخشید ولی موضوع اونقدر هم راحت نیست.بدبین نیستم وی یک گلوله دارم و یک هدف و یک وقت محدود پس باید درست آماده بشم.
البته من هم نوشتم طبق تجربه برندگان 2011 !
اینکه چرا سفارت نوشته گردش دست کم 2 ماهه اما در عمل گواهی موجودی رو هم قبول می کنه دلیلش مشخص نیست.
من برای مهارجرت به کانادا همین مشکل رو داشتم. توی راهنمای تهیه مدارک نوشته بودند که باید گردش شش ماهه فراهم کنم. و اگر جابجایی پول در مقدار زیاد (زیاد یعنی اگر موجودی شما 20 هزارتاست، 5 هزارتا جابجا کردن یکباره زیاد به حساب میاد!) انجام گرفته باید دلیل و مدرک رسمی براش داشته باشید. من دنبال این بودم که چجوری همچین مدرکی جور کنم. اما وکیلم به من گفت که نیازی به گردش حساب نیست. نیازی به مدرک اضافه هم نیست. فقط گواهی موجودی.
من در پرونده اولیه که ارسال کردم فقط گواهی حساب اون هم مقدار زیادیش یک روزه بود، گذاشتم. پروسه بدون مشکل طی شد. و همین دو سه هفته پیش هم برای مصاحبه دوباره یک گواهی موجودی باز هم یک روزه بردم و آفیسر حتا نگاهش هم نکرد! (درسته خودشون بررسی می کنند) اما اگر مشکل داشت بالاخره یک جایی خودشو نشون می داد.
بعد هم اگه شما بخواهید گواهی به زبان انگلیسی بگیرید خود بانک بهتون میده، اما گردش به زبان انگلیسی برای هیچ بانکی مقدور نیست! من سه تا بانک رو گرفتم تابحال! تجارت مسکن و پارسیان! هیچکدوم گردش به زبان انگلیسی نمیدهند! اصلا شما برید بانک بگید گردش به زبان انگلیسی میخوام. براشون مثل گواهی موجودی، آشنا نیست!
به هرحال تابحال برندگان 2010 بدون گردش حساب به مصاحبه رفته اند و من تا بحال نخوندم که توی مصاحبه از کسی گردش حساب خواسته باشند.
موفق باشید
جهت اطلاع: بانک سامان گردش انگلیسی صادر میکند، البته شرح سندها رو ترجمه نمیکنه، اما تاریخ و مبالغ و دبیت کردیت آن درست ثبت میشه و تا زمان نامحدودی هم ارایه میشه، اصولا توی سیستمشون ثبت میشه....
شماره کیس:2012AS00011XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:may 2012
تاریخ کارنت شدن کیس:?
تاریخ مصاحبه:?
تاریخ دریافت کلیرنس:?
جمع تقریبی هزینه ها:
موضوعها: 28
رتبه:
50
3 تشکر در 0 ارسال
بانک ملت هم گردش انگلیسی صادر می کنه.
از پاسخ به پیام خصوصی معذورم.
شماره کیس: 2011AS18XXX
دریافت نامه قبولی: May/2010/19
ارسال فرم : June 6
نامه دوم : 4 April 2011
مصاحبه: آنکارا- 25 April 2011
کلیرنس : June 2011 9
دریافت ویزا : 15 June 2011
تاریخ پرواز : 8 July 2011
رتبه:
12
1 تشکر در 0 ارسال
سلام
از دوستاني كه اسپانسرشون فرم I-134 براشون ارسال كردن و دستشون رسيده ممكنه راهنمايي كنين كه با چه پستي ارسال شده آخه هنوز مدارك من حدود1ماهه هنوز نرسيده .
و سئوال ديگه اينكه اگر از اسپانسرم بخوام كه مدارك بفرسته سفارت ابوظبي روي پاكت بايد چه اطلاعاتي باشه مثل كيس نامبر و ...........؟
2011AS14706
[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]
به امید فردا
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2011-05-08 ساعت 19:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-05-08 ساعت 19:15 توسط sepinod.)
(2011-05-08 ساعت 16:25)alisarshar نوشته: سلام
از دوستاني كه اسپانسرشون فرم I-134 براشون ارسال كردن و دستشون رسيده ممكنه راهنمايي كنين كه با چه پستي ارسال شده آخه هنوز مدارك من حدود1ماهه هنوز نرسيده .
و سئوال ديگه اينكه اگر از اسپانسرم بخوام كه مدارك بفرسته سفارت ابوظبي روي پاكت بايد چه اطلاعاتي باشه مثل كيس نامبر و ...........؟
سلام
اسپانسر ما این فرم را با پست عادی ارسال کردند و 13 روزه به دستمون رسید.
و اما سوال دوم:باید کیس نامبر،نام و نام خانوادگی شما رو روی پاکت درج کنه.در ضمن به نظر من از پست منطقه اتان پیگیر نامه باشین .مساله دیگه اینکه آمریکا پست عادیش هم کد 9 رقمی داره که می تونن پیگیری کنند از آمریکا خارج شده یا خیر؟اگر هم مدارک شما با پست سفارشی ارسال شده از ایران هم می تونید پیگیری کنید البته با ارائه ی کد رهگیری.
اندیشیدن به پایان هر چیز، شیرینی حضورش را تلخ می کند. بگذار پایان تو را غافلگیر کند، درست مانند آغاز.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان اسپانسر من حدود ۸ ماه بیکار بود و حالا حدودا ۳،۴ ماه میشه که کار پیدا کرده،بنظر شما این قضیه میتونه مشکلی ایجاد کنه؟؟؟
ولی از نظر میزان درامد هیچ مشکلی نداره..
رتبه:
12
1 تشکر در 0 ارسال
بالاخره فرم I-134 من بعد از يك ماه ديروز رسيد در خونمون.خيال مارو هم راحت كرد
2011AS14706
[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]
به امید فردا