کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزا بولتن
(2013-12-03 ساعت 11:16)Siamak A نوشته:  
(2013-12-03 ساعت 00:39)arsia نوشته:  واى تبريک تبريک. خيلى خوشحال شدم. ولى براى ما هنوز هيچى نيومده Sad
ممنون
ارشیا جان من که واقعا" شوکه شدم زیرا با توجه به ویزا بلوتین که هنوز اعلام نشده برای من و خانواده ام وقت مصاحبه گذاشتند واقعا" عجیبه ! .....

منم بهتون تبریک میگم دوست عزیز. البته اتفاقی که افتاده زیاد هم عجیب نیست. برای دوستان دیگری هم همینطور بوده که قبل از کارنت شدنشون نامه مصاحبه گرفتن. در واقع تقریبا دو هفته قبل از ماهی که قرار هست کارنت بشن نامه بهشون رسیده. از روی همین نامه ها هم گاهی دوستان می تونستن حدس بزنند که ماه بعد تا کی کارنت میشه.
من هم این ماه کارنت میشم. البته هنوز نامه مصاحبه ای دریافت نکردم و همچنان منتظر هستم.
لطف میکنید بفرمایید چه تاریخی به شما وقت مصاحبه دادند؟ میخوام بدونم حدودا چقدر بعد از کارنت شدن نوبت مصاحبه میشه.
تا یک هفته دیگه ویزا بولتن برای ماه ژانویه روی سایت قرار میگیره و شما هم واسه همون ماه کارنت میشید، آیا مصاحبه شما هم در همان ماه ژانویه است یا دیرتر؟
ممنونم و موفق باشید...
کتگوری: F2B
تاریخ درخواست: May 2006
شماره پرونده: YRV2013XXXXXX
تاریخ کارنت شدن: ژانويه ٢٠١٤
دریافت نامه مصاحبه: اپريل ٢٠١٤
تاريخ مصاحبه: مي ٢٠١٤
دريافت ويزا: يك ضرب و يه ذره!!
سفرنامه من رو اینجا بخونید
همسرم:
كتگوري: F2A
تاريخ درخواست: september 2014
كيس نامبر: ANK2015XXXXXX
ارسال مدارک: اواخر اکتبر 2015
دریافت نامه کامل بودن مدارک از NVC: دسامبر 2015
دریافت نامه مصاحبه: فوریه 2016
تاریخ مصاحبه: مارج 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، Shahabpk ، battosai ، شاپرک ، amir1344 ، amir2640
(2013-12-03 ساعت 22:17)anahita1361 نوشته:  
(2013-12-03 ساعت 11:16)Siamak A نوشته:  
(2013-12-03 ساعت 00:39)arsia نوشته:  واى تبريک تبريک. خيلى خوشحال شدم. ولى براى ما هنوز هيچى نيومده Sad
ممنون
ارشیا جان من که واقعا" شوکه شدم زیرا با توجه به ویزا بلوتین که هنوز اعلام نشده برای من و خانواده ام وقت مصاحبه گذاشتند واقعا" عجیبه ! .....

منم بهتون تبریک میگم دوست عزیز. البته اتفاقی که افتاده زیاد هم عجیب نیست. برای دوستان دیگری هم همینطور بوده که قبل از کارنت شدنشون نامه مصاحبه گرفتن. در واقع تقریبا دو هفته قبل از ماهی که قرار هست کارنت بشن نامه بهشون رسیده. از روی همین نامه ها هم گاهی دوستان می تونستن حدس بزنند که ماه بعد تا کی کارنت میشه.
من هم این ماه کارنت میشم. البته هنوز نامه مصاحبه ای دریافت نکردم و همچنان منتظر هستم.
لطف میکنید بفرمایید چه تاریخی به شما وقت مصاحبه دادند؟ میخوام بدونم حدودا چقدر بعد از کارنت شدن نوبت مصاحبه میشه.
تا یک هفته دیگه ویزا بولتن برای ماه ژانویه روی سایت قرار میگیره و شما هم واسه همون ماه کارنت میشید، آیا مصاحبه شما هم در همان ماه ژانویه است یا دیرتر؟
ممنونم و موفق باشید...
با سلام به شما و ممنون از لطفتتون
تاریخ pd من 24 سبتامبر 2001بوده و تاریخ مصاحبه من 8 زانویه است.(ابوظبی)
به ارسیا عزیز هم تبریک میگم که امروز تلفنی به من خبر داد که اون هم براش نامه مصاحبه اومده و تاریخ این دوست عزیز هم 14 سبتامبر بوده و تاریخ مصاحبه اش در آنکارا 14 زانویه است.
امیدوارم تاریخ مصاحبه همه دوستان هم بزودی بیاد.
ضمنا" ارسیا جان دیگه بایستی شکل بالا رو عوض کنی و تبدیلش کنی بهBig Grin
PD DATE: 24 SEP 2001
APPROVAL NOTE: 10 JUN 2009
INTERVIEW DATE : 8 JANUARY 2014
Clearance date: 3 jun2014
print visa: 15 jun 2014
Flight date: 30 jun 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: anahita1361 ، arsia ، شاپرک ، amir2640
بچه ها سلام و بالاخره بعد 13 سال انتظار نامه مصاحبه ما هم اومد. خداروشکر فعلا اسم منم توش بوده. 2 تا سوال داشتم لطفا راهنمایی کنید:

1) موردی داشتیم که مصاحبه دعوت بشه بعد بره آنجا روز مصاحبه بهش بگن سنت بالای 21 ساله یا نه وقتی دعوت شدی دیگه اینو لحاظ کردن و مشکلی نیست؟

2) متاسفانه تاریخ مصاحبه توی زمان امتحانات برادر کوچیکمه و بنظرتون عوض بکنیم؟

ممنون. امیدوارم کار منم درست بشه و اونجا تو سفارت نگن سن شما بالای 21. وقت مصاحبه ما شده 14 ژانویه(قابل توجه دوستانی که براشون زمان مهمه) و آنکارا هستش , و اینکه نامه به خود ما ایمیل شد نه اسپانسر. ایشالا همتون خوش خبر باشید.
Approval Date: 23 Sep 2009
Prioty Date = 12 Sep 2001
Interview Date : 12 Jan 2014
کلیر 22 اکتبرBig GrinBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: rezaenzo ، sanbad ، anahita1361 ، شاپرک ، romance33 ، battosai ، amir2640 ، bsbali ، frozen mind ، sina454 ، shahabjafari ، powerb
پول دادی ؟ اگر پول دادی و اسمت تو افراد مصاحبه شونده هست حله . موفق باشی پسر خوب خوشحال شدم .
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، romance33 ، amir2640 ، bsbali ، frozen mind
(2013-12-04 ساعت 17:43)alisarvareharchiabi نوشته:  پول دادی ؟ اگر پول دادی و اسمت تو افراد مصاحبه شونده هست حله . موفق باشی پسر خوب خوشحال شدم .

سلام عليرضا جان. بله پول رو سه سال پيش دادم. ولى اون موقع با قانون cspa زير 21 بودم و الان 23 ساله مى شم. راجب تغيير تاريخ مصاحبه چى؟ نظر شما چيه؟ بازم ممنون از لطف و تبريکتون
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، bsbali ، frozen mind
با علیرضا جان موافقم. شما پرداخت کردید بعید میدونم مشکلی باشه.
یادمه یه پستی بود که یکی گفته بود تاریخ مصاحبه رو تغییر داده بود و حسابی به مشکل خورده بود. بنظرم همانطور که امروز صحبت کردیم این کارو نکنی. امتحان میشه ترم بعد داد. تردید نکن دوست من. Rolleyes
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: arsia ، amir2640 ، battosai ، frozen mind
(2013-12-04 ساعت 22:20)sanbad نوشته:  با علیرضا جان موافقم. شما پرداخت کردید بعید میدونم مشکلی باشه.
یادمه یه پستی بود که یکی گفته بود تاریخ مصاحبه رو تغییر داده بود و حسابی به مشکل خورده بود. بنظرم همانطور که امروز صحبت کردیم این کارو نکنی. امتحان میشه ترم بعد داد. تردید نکن دوست من. Rolleyes

ممنون دوست عزیز. ما هم تردید نکردیم و به حرف شما و دوستان گوش دادیم ولی الان یک مشکلی پیش آمده که گویا طبق قوانین اصلا در زمان امتحانات اجازه خروج از کشور نمی دن به دانشجو ها. حالا شنبه باید باز پیگیر این مشکل داخلی باشیم .
پاسخ
تشکر کنندگان: amir2640 ، battosai ، sanbad ، frozen mind
(2013-12-04 ساعت 12:07)arsia نوشته:  2) متاسفانه تاریخ مصاحبه توی زمان امتحانات برادر کوچیکمه و بنظرتون عوض بکنیم؟

خواهرزاده من ترم قبل براي مصاحبه بايد ميرفت آنكارا و به توصيه يكي از استادانش واحد مربوط به آخرين امتحانش را (البته با خواهش وتمنا) خارج از وقت حذف و اضافه حذف كرد. ولي دانشگاه نامه را داد.
پاسخ
تشکر کنندگان: arsia ، amir2640 ، Shahabpk ، battosai ، sanbad ، romance33 ، frozen mind
سلام به همگی، بچه ها یک سوال داشتمو کسی می دونه ما ها که قبلا یک بارم کارنت شده بودیم و DS-230 رو داده بودیم الان قبل رفتن به مصاحبه باید فرم آنلاین DS-260 رو هم پر کنیم یا نه لازم نیست؟ من هر چی سعی کردم این دو روز با سفارت آنکارا با اون شماره معروف 00903124555555 تماس بگیرم کسی جواب نمی ده و همش اشغاله؟ این شماره غیر فعال یا عوض شده؟
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind
(2013-12-04 ساعت 18:20)arsia نوشته:  
(2013-12-04 ساعت 17:43)alisarvareharchiabi نوشته:  پول دادی ؟ اگر پول دادی و اسمت تو افراد مصاحبه شونده هست حله . موفق باشی پسر خوب خوشحال شدم .

سلام عليرضا جان. بله پول رو سه سال پيش دادم. ولى اون موقع با قانون cspa زير 21 بودم و الان 23 ساله مى شم. راجب تغيير تاريخ مصاحبه چى؟ نظر شما چيه؟ بازم ممنون از لطف و تبريکتون

من جز کیس علیرضای عزیز کیس دیگه ای یادم نمیاد که شبیه کیس شما باشه.
در مورد شما نمی تونم نظر قطعی بدم. این که پول از شما گرفتن و هنوز حرفی از بالا بودن سنتون نزدن می تونه نشونه خوبی باشه. اما از این آمریکایی های احمق و گیج هر چیزی برمیاد. ممکنه موقع مصاحبه بگن که به شما ویزا تعلق می گیره، یا شاید هم بگن نمیگیره و اینم پولتون، پس بگیرید. اگر همون سه سال پیش مصاحبه شده بودین الآن گرفتن ویزاتون قطعی بود.
اما به هر حال، من بیشتر خوشبینم که ویزاتونو می گیرین.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، amir2640 ، Saeedv13 ، romance33 ، battosai ، arsia ، ParsTrader
آقای فروزن مایند شما هم Smile دوستان عزیز اسمه من علی هست نه علیرضا . یلدا تو با اسم من چیکار کردی Smile . نمیدونم بچه های اینجا چه جوری اون کامنت رو دیدن که Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، frozen mind ، amir2640
(2013-12-07 ساعت 11:55)alisarvareharchiabi نوشته:  آقای فروزن مایند شما هم Smile دوستان عزیز اسمه من علی هست نه علیرضا . یلدا تو با اسم من چیکار کردی Smile . نمیدونم بچه های اینجا چه جوری اون کامنت رو دیدن که Smile

سلام به علي اقاي گل ه سوال از خدمتتون دارم pd ما ٢٠٠٩هستش اون هفته براي من فرم تعويض سفارت اومد از فرانكفورت به انكارا انتقال دادند مي خوام بدونم حالا كه خيلي مونده به نوبت ما چطور الان اين ايميل اومده ممنون ميشم اگه جواب بديد بالاخره شما از با سابقه هاي اينجا هستيد Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، frozen mind
سلام به شما خانوم حمیرا . فکر نکنم دلیلی برای نگرانی باشه حمیرا خانوم. چه بهتر که تعویض سفارت رو به شما زودتر اطلاع دادن موردی نیست به نظرم . شما f4 بودین ؟ چهقدر زود یادم میره . در مورد این جور اتفاقا نمیشه بگیم چه زمانی هست .مثلن برای من اپروو اومد برای خواهرم هنوز نیومده و ... . در آخر من ادعایی ندارم خانوم حمیرا هرچی بلدم از خود مهاجرسراست .
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، Homeyra12 ، frozen mind ، amir2640
سلام دوستان. امروز تو سايت ويزا بولتن ديدم براي ژانويه زده coming soon اميدوارم خبر خوبي براي همه دوستان منتظر در راه باشد.
پاسخ
تشکر کنندگان: ladan ، romance33 ، battosai
(2013-12-07 ساعت 00:17)frozen mind نوشته:  
(2013-12-04 ساعت 18:20)arsia نوشته:  

من جز کیس علیرضای عزیز کیس دیگه ای یادم نمیاد که شبیه کیس شما باشه.
در مورد شما نمی تونم نظر قطعی بدم. این که پول از شما گرفتن و هنوز حرفی از بالا بودن سنتون نزدن می تونه نشونه خوبی باشه. اما از این آمریکایی های احمق و گیج هر چیزی برمیاد. ممکنه موقع مصاحبه بگن که به شما ویزا تعلق می گیره، یا شاید هم بگن نمیگیره و اینم پولتون، پس بگیرید. اگر همون سه سال پیش مصاحبه شده بودین الآن گرفتن ویزاتون قطعی بود.
اما به هر حال، من بیشتر خوشبینم که ویزاتونو می گیرین.

فروزان عزیز به هر حال بازم ممنون. همین که تو خوش بینی خودش کلیه. و این افتخاریه که شما بعد مدت ها افتخار دادید و این پست رو در جواب سوال من گذاشتید. امیدوارم مشکلات همه زود حل بشه. بازم ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، frozen mind ، پدی ، amir2640

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان