کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزا بولتن
دوستای عزیز و منتظران گرامی Smile
کریسمس مبارک.
امیدوارم که شاد و سلامت باشید همگیWinkCoolBig Grin
و امیدمون رو از دست ندیم
(هر چند که من خودم این چند وقته یکمی دیگه خسته شده بودم از منتظر موندن و بلاتکلیفی Sad )
PD: 22AUG2008 - Category: F2B - ارسال مدارک 04MAY2015 - ارسال دوباره و کسری مدارک 06JUL2015 - مصاحبه:  14Sep2015 - ویزا : یکضرب

همسر: F2A -
PD: April 20 2016 - interview April 2018 - waiting for AP 
لطفا بجای پیام جدا برای تشکر،  از دکمه ی تشکر استفاده بفرمایید  متشکرم
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، amir2640 ، sina454 ، hamid87 ، mom ، bsbali ، sib 24 ، free pigeon ، KingNothing ، پدی ، aslant
ای ویزا بولتن که انقدر ناز داری با عشوه هرماه جلو میری.ا:این سال جدیدی سریع حرکت کن دل همرو شاد کن.این دوستای خوب مهاجرسرایی زودتر مصاحبه برند و بعدش هرچی زودتر سر خونه زندگیشون برند که دوری داره همرو از پا در میاره.
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان: bsbali ، battosai ، شاپرک ، amir2640 ، babak.n ، hamid87 ، aslant ، حاجی واشنگتن ، dreamer60 ، پدی ، romance33 ، barfi1
(2014-12-17 ساعت 10:51)مهتاب 83 نوشته:  
(2014-12-17 ساعت 00:34)sib 24 نوشته:  
(2014-12-15 ساعت 20:36)مهتاب 83 نوشته:  سلام دوستان لطفا کمک کنید در ایمیلی که برام امده نوشته1- رسید پرداخت پول منظورش کدام رسید هست2-سند ازدواج و شناسنامه اسپانسر را روز مصاحبه ایا باید داشته باشیم 3 -منظور از فرم 1و2 ویزا مهاجرت کدومه باید پر کنیم4-ایا بجز فرم مالیات اسپانسر که 1040 و tex returns برای سال 2012 هست چیز دیگه ای لازمه ببرم 5- همسرم باز نشسته ارتش هست نوشته نامه از ارتش باید داشته باشه منظور چه نامه ای ؟ممنونم از کمک دوستان

سلام.شما یک خلاصه از پروندت بگو اصلا تو کدوم گروه هستی در چه مرحله ای هستی تا دوستان کمکت کنند

سلام من گروه f4 هستم و ژانویه مصاحبه دارم در ایمیتی که دادن شناسنامه و سند ازدواج اسپانسر را خواستن ولی قبلا اسپانسرمون داده ایا دوباره لازمه ببرم واینکه فیش پرداخت برای مهاجرت منظور کدوم پرداختی را باید ببرم ممنون از دوستان
خیلی از مدارکی رو که با خودتان می برید اونجا نمیخوان ولی برای محکم کاری همه با خودشان میبرند اگه میتوانید تهیه کنید ببریدمثلن عکس جدید حتما میخوان.
اسپانسر برای اونا کاملاً بررسی شده هست.
F4 category P.D 23Jan2002 Interview َAbd 06Nov2014 Waiting ForA.P Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24
سلام دوستان.ویزا بولتن coming soon شده ایشالا در روزهای آینده خبرهای خوشی در انتظاره.
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان: hamid87 ، bsbali ، babak.n ، amir2640 ، پدی ، حاجی واشنگتن ، battosai ، romance33
ببینم این بولتن این ماه می ترکونه انشاله
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: حاجی واشنگتن ، battosai ، azem2014 ، sib 24 ، babak.n ، bsbali ، maral-b ، hamid87 ، romance33 ، amir2640
سلام بر همه دوستان
اين سايتو تازه پيدا كردم
سوالي داشتم اگه كسي جواب سوْال منو ميدونه لطفا راهنماييم كنه

مادر بزرگ من براي پدر و مادر من در سال 2003ژانوي تقاضا دادن.من در آن تاريخ ١٤ سال و ٢ ماه سن داشتم.در تاريخ ٢٠٠٩/٥/٥ پروندهي ما اپروو شد.كه من در اون تاريخ ٢٠ سال و ٥ ماهم بوده.كه كلا ٦ سال و ٣ ماه طول كشيد.
Priority date= 2003/1/ 27
Notice data(approve date)=2009/5/5
چند سوال داشتم از شما.
١)آيا اين قانون كه ميگويند اين فاصله زماني از سن فرزندان مجرد بالاي ٢١ سال كم ميشود وجود دارد؟
٢)آيا با وجود بودن همچين قانوني اين چند سال از سن من وقتي كه به سفارت ميروم برأي مصاحبه كم ميشود يا بايد وقتي من اپروو شدم سن من زير ٢١ سال بوده باشد؟
٣)آيا با اين شرايطي كه من توضيح دادم از پروندهي خود اين قانون شامل حال من ميشود و من ميتوانم به همراه پدرو مادرم گرين كارت بگيرم؟
٤)اگر ميشود پس چرا اداره مهاجرت وقتي مدارك پدرو مادرم را براي دادن وقت سفارت در آنكارا از ما خواست اسمي از من نبردن و نگفتن پرونده هاي من و مثل ترجمه شناسنامه و كپي پاسپرت..... به همراه مداوك مادرو پدرم براي ما بفرستيد.
پاسخ
تشکر کنندگان:
اینم بولتن این ماه

F1 22JUL07
F2A 08MAY13
F2B 22MAY08
F3 01JAN04
F4 15APR02
كتگوري F3
تاريخ اپلاي 2004 AUG
کیس نامبر  ABD2010

پاسخ
تشکر کنندگان: واهيك آقاجاني ، babak.n ، battosai ، sib 24 ، hamid87 ، romance33 ، maral-b
4300 اعلام شد
شماره کیس : 201500005XXX-رویت قبولی :١٠ مي -ارسال فرم های اول : ١٦ جون -سابمیت مجدد بعد از آنلاک : ٢٣ آگوست-کارنت:١٢ مارچ - مشاهده نامه دوم : ٢٤ مارچ - مصاحبه : ١٨ مي بود تغيير دادن به ١١ مي-تعداد افراد کیس : 1 نفر-محل مصاحبه : آنکارا بود تغيير دادن به ايروان-ویزا : يكضرب شكر خدا
سفرنامه ایروان
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-01-09 ساعت 19:57)Alireza-bani نوشته:  سلام بر همه دوستان
اين سايتو تازه پيدا كردم
سوالي داشتم اگه كسي جواب سوْال منو ميدونه لطفا راهنماييم كنه

مادر بزرگ من براي پدر و مادر من در سال 2003ژانوي تقاضا دادن.من در آن تاريخ ١٤ سال و ٢ ماه سن داشتم.در تاريخ ٢٠٠٩/٥/٥ پروندهي ما اپروو شد.كه من در اون تاريخ ٢٠ سال و ٥ ماهم بوده.كه كلا ٦ سال و ٣ ماه طول كشيد.
Priority date= 2003/1/ 27
Notice data(approve date)=2009/5/5
چند سوال داشتم از شما.
١)آيا اين قانون كه ميگويند اين فاصله زماني از سن فرزندان مجرد بالاي ٢١ سال كم ميشود وجود دارد؟
٢)آيا با وجود بودن همچين قانوني اين چند سال از سن من وقتي كه به سفارت ميروم برأي مصاحبه كم ميشود يا بايد وقتي من اپروو شدم سن من زير ٢١ سال بوده باشد؟
٣)آيا با اين شرايطي كه من توضيح دادم از پروندهي خود اين قانون شامل حال من ميشود و من ميتوانم به همراه پدرو مادرم گرين كارت بگيرم؟
٤)اگر ميشود پس چرا اداره مهاجرت وقتي مدارك پدرو مادرم را براي دادن وقت سفارت در آنكارا از ما خواست اسمي از من نبردن و نگفتن پرونده هاي من و مثل ترجمه شناسنامه و كپي پاسپرت..... به همراه مداوك مادرو پدرم براي ما بفرستيد.

سلام

به شما باید تا 27 سالگی ویزا بدن طبق cspa

اگه زمان کارنت شدنتون زیر 27 سال بودید و بهتون ویزا ندادن حتما با یک وکیل قابل اعتماد مشورت کنید

این لینک قانونش

http://travel.state.gov/content/visas/en...-2015.html

اینم یه سایتی که وقتی اطلاعتتونو توش وارد میکنید نشون میده که ویزا شاملتون میشه یا نه !

http://www.immihelp.com/immigrant-visa/cspa-calculator/
كتگوري F3
تاريخ اپلاي 2004 AUG
کیس نامبر  ABD2010

پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، romance33
امير آقا مرسي از راهنماييت
هنوز پرونده هاي پدرو مادرمو داخل ندادن براي گرفتن وقت سفارت.چون يه ايميل دادن اداره مهاجرت و شرايط منو توضيح دادن براشون و منتظر هستن ببينن اگر اجازه ميدن پرونده هاي ترجمه شدهي منو همراه پدرو مادرم بفرستن داخل براي نوبت سفارت.سن من الان ٢٦ سال ١ ماه است.ميخوام بدونم امكان داره ردم كونن؟
ميشه تو اين سايت كه معرفي كردين منظورشون از تاريخ visa bulletin current date چيه؟چون من تاريخي به غير از اين تاريخايي كه براتون فرستادم ندارم
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، amir2640
(2015-01-10 ساعت 01:20)Alireza-bani نوشته:  امير آقا مرسي از راهنماييت
هنوز پرونده هاي پدرو مادرمو داخل ندادن براي گرفتن وقت سفارت.چون يه ايميل دادن اداره مهاجرت و شرايط منو توضيح دادن براشون و منتظر هستن ببينن اگر اجازه ميدن پرونده هاي ترجمه شدهي منو همراه پدرو مادرم بفرستن داخل براي نوبت سفارت.سن من الان ٢٦ سال ١ ماه است.ميخوام بدونم امكان داره ردم كونن؟
ميشه تو اين سايت كه معرفي كردين منظورشون از تاريخ visa bulletin current date چيه؟چون من تاريخي به غير از اين تاريخايي كه براتون فرستادم ندارم

سلام

منظورشون تاریخ کارنت شدن پروندتون هست دیگه که تو سایت ویزا بولتن هم میتونید ببینیدش

به نظر من با یک وکیل مشورت کن حتما، یه زنگ بزن اگه خواستید به دکتر ناصریان و بدون اینکه پول بدی اون راهنماییت میکنه و اطلاعات مهاجرتیش هم بالاست، تا حالا من خودم چند بار بهش زنگ زدم بدون گرفتن هزینه ازم کامل راهنماییم کرده، فقط برید تو سایتش اون ساعت هایی رو که نوشته رایگان پاسخ میده اون موقع زنگ بزنید بهتره، من الان لینک سایتش رو ندارم ولی اگه نتونستید پیدا کنید تا بعدا براتون میفرستم،
طبق قانون که باید بهتون ویزا بدن حالا شما با ایشون هم مشورت کن بینید چی میگه؟
اگه هم خبری شد و ایشالا کارتون حتما درست شد اطلاعاتون رو اینجا با بقیه به اشتراک بذارید تا در اینده بقیه هم اگه همچین مشکلی براشون پیش اومد بتونن استفاده کنن
موفق باشید
كتگوري F3
تاريخ اپلاي 2004 AUG
کیس نامبر  ABD2010

پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، شاپرک
چشم حتما.من منتظره نامهي اداره مهاجرت هستن.خبرشو ميدم به دوستان
پاسخ
تشکر کنندگان: amir2640
دوباره برای feb حدید نوشته
FAMILY-sponsored categories (potential monthly movement)

Worldwide dates:

F1: Up to three weeks
F2A: Three or four weeks
F2B: Three to six weeks
F3: Up to three weeks
F4: Two to four weeks
F2B
PD:Nov 2008
Approval notice: May 2010
***** Case noSadP3AU):ABD2010
feb 2015 :NVC Welcome Letter
Interview : sep 2015
status: Admin....Pro - white paper
clearance: 19.1.2016
پاسخ
تشکر کنندگان: amir2640
بچه ها... چه کسی توی 6 ماه آینده کارنت میشه؟؟ فکر کنم توی F2B من و بابک و اصلان به ترتیب توی نوبت باشیم... کسی قبل از آگوست توی جون و جولای هم داریم؟؟ بابک با تو هیچ تماسی نگرفتند هنوز؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: babak.n ، aslant
(2015-01-11 ساعت 01:09)aslant نوشته:  دوباره برای feb حدید نوشته
FAMILY-sponsored categories (potential monthly movement)

Worldwide dates:

F1: Up to three weeks
F2A: Three or four weeks
F2B: Three to six weeks
F3: Up to three weeks
F4: Two to four weeks

به نظر خبر خوبی میاد حداقل برای F2B ... یعنی با همین دست فرمون میره جلو
F2B
PD: 17 OCT 08
Approved: 12 NOV 09
Case Number: LND2015XXXX
Welcome Letter: 17 FEB 15