کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزا بولتن
(2016-07-12 ساعت 10:46)omid311 نوشته:  
(2016-07-12 ساعت 04:22)sina454 نوشته:  
(2016-07-12 ساعت 01:37)omid311 نوشته:  F1 22MAY09
F2A 15NOV14
F2B 08JAN10 اینم از اپدیت بولتین که جالب نبود واقعا اینجوری برای گروه f4داره پیش میره  انتظار به 15سال میکشه واقعا  دارن حق کشی میکنن این همه انتظار برای ماها که خانوادهامون درآمریکا زندگی میکنن  ولی از این ور سالانه هزارن نفر راحت راحت وارد آمریکا میشن از هر روشی
F3 01DEC04
F4 15SEP03
عجیبه خودشون اعلام میکنن ۱ ماه میره جلو انوقت میشه ۱ هفته به هر حال امید جان با این وضعیت هیچ چی قابل پیش بینی نیست انشالله سال اینده پیشرفت بسیار خوبی خواهیم داشت  پس بیا مثل اسمت امید همیشه امید به رحمت خدا داشته باشیم .شاد و موفق باشی
خخخخخ اسمم امید هست ولی از همه نا امید تر هستم  Big Grin واقعا دوست دارم کارمندهای سفارت آمریکارو بگیرم یه گوش مالی بدم
البته در این مورد کاملا باهات موافقم هر وقت تصمیم گرفتی ما هم هستیم ، اصلا یجوری گوشمالیشون میدیم که خودشون دو دستی نه تنها ویزامون رو تقدیم کنن چندتا ویزای اشانتیون. هم بهمون بدن برای باقی فامیل و رفقا
پاسخ
تشکر کنندگان: roz naz ، omid311
سلام من ی سوال دارم..جدول اول با جدول دوم چ فرقی داره؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-07-12 ساعت 21:33)Survivor نوشته:  
(2016-07-12 ساعت 04:22)sina454 نوشته:  
(2016-07-12 ساعت 01:37)omid311 نوشته:  F1 22MAY09
F2A 15NOV14
F2B 08JAN10 اینم از اپدیت بولتین که جالب نبود واقعا اینجوری برای گروه f4داره پیش میره  انتظار به 15سال میکشه واقعا  دارن حق کشی میکنن این همه انتظار برای ماها که خانوادهامون درآمریکا زندگی میکنن  ولی از این ور سالانه هزارن نفر راحت راحت وارد آمریکا میشن از هر روشی
F3 01DEC04
F4 15SEP03
عجیبه خودشون اعلام میکنن ۱ ماه میره جلو انوقت میشه ۱ هفته به هر حال امید جان با این وضعیت هیچ چی قابل پیش بینی نیست انشالله سال اینده پیشرفت بسیار خوبی خواهیم داشت  پس بیا مثل اسمت امید همیشه امید به رحمت خدا داشته باشیم .شاد و موفق باشی

Up to a month يعنى تا يكماه يا به عبارتى ٠ روز تا ٣٠ روز. به جاى كلافگى كه چرا زود نميره جلو يكم رو زبان كار كنين كه اينطورى فقط زمين ميشه جارو زد!!!
ممنون دوست عزیز با این پیشنهاد و کلام زیباتون ،فقط اگر اشکالی نداره یه سوالی برام پیش اومده که ممنون میشم شما که زبان تون الحمدالله خیلی خوبه ما رو یه راهنمایی بکنید ایا بهتره جارو رو از اینجا ببرم تا اونجا بخاطر فقر زبون به مشکل برنخورم یا اونجا زبان دانان مثل شما هستند که کمکم کنن?
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-07-13 ساعت 23:55)Survivor نوشته:  
(2016-07-13 ساعت 14:22)sina454 نوشته:  
(2016-07-12 ساعت 21:33)Survivor نوشته:  Up to a month يعنى تا يكماه يا به عبارتى ٠ روز تا ٣٠ روز. به جاى كلافگى كه چرا زود نميره جلو يكم رو زبان كار كنين كه اينطورى فقط زمين ميشه جارو زد!!!
ممنون دوست عزیز  با این  پیشنهاد و کلام  زیباتون   ،فقط اگر اشکالی نداره  یه سوالی برام پیش اومده که ممنون میشم شما که زبان تون الحمدالله  خیلی خوبه  ما  رو  یه راهنمایی بکنید  ایا بهتره  جارو رو از اینجا ببرم  تا اونجا  بخاطر فقر زبون   به مشکل برنخورم یا اونجا زبان دانان مثل شما هستند که کمکم کنن?

ميدونستم كه چيزى كه نوشتم خوشتون نمياد ولى بايد خودتون رو واسه حتى توهين اماده كنين اونجا اگه بدون دونستن زبان كشور ميزبان مى رين. آمريكا كشوريه كه نژاد پرستى هنوز توش كاملا زندست و وقتى بفهمن مخصوصا از جائى مثل ايران رفتين خيليها منتظر كوچكترين فرصتن كه به شما بپرن. حالا اگه امادگى يك جمله نيش دار رو ندارين به قول خودتون انشالله كه اونجا ندونستن up to اونجا باعث سختى نيست چون زندگى در امريكا اصلا چيز پيچيده اى نيست انشالله.

دوست عزیز من حدود یکسال آمریکا زندگی کردم با ویزای توریستی مدتی که اونجا بودم با مردمی مهربان که رسم انسانیت رو از یاد نبردن آشنا شدم و یاد گرفتم به دیگران و به خودم احترام بزارم یاد گرفتم با کلامم به هیچ انسانی توهین نکنم چون همه ما از یک ریشه ایم کلام نیشدار به قول خود شما باعث رنجش و یا ناراحتی من نشد بالعکس باعث شد برم معنای درست این کلمه رو یاد بگیرم و از این بابت از شما سپاسگزارم اینا رو گفتم در جواب فرمایش این دوست عزیزمون ! اونجا برخلافه چیزی که در ذهن ماست چون با وجودی که میفهمیدن من ایرانی هستم نه تنها بهم احترام میزاشتن از فرهنگ ایران و رسم و رسوم ما سوال میکردن خلاصه نترسین اونا لولو نیستن یا لااقل من اینطوریشون رو ندیدم انقدر ساده هستن مثل بچه ها میمونن (بابا خودمون یه پا لولوییم از پس همشون برمیاییم) ، مثل همیشه برای همه دوستان بخصوص برای خود شما که شاید همسن های پسر و دختر خود من باشید و امید وسایر دوستان گلم در همه گروه ها دعا میکنم همه خیلی زود کارنت بشن و از این ‎up to‎ ها برامون دیگه نباشه اگر هم باشه نوع پر و پیمونش باشه ،راستی دوستان گلم حالا که بحث زبان شد بهتره تا یادم نرفته برای اونهایی که ضعف زبان مثل من دارن مخصوصا پدر و مادرای گلتون اونجا کلاسهای زبان رایگان تو همه شهرها هست هم ترجمه و هم مکالمه من خودم کلی استفاده کردم خیلی خوبه هر روزش معادل شاید چندین ماه کلاس در ایرانه برای جوان ها هم کلاس های پیش نیاز کالج داره بعلاوه کلی دوست از تمام ملیت ها پیدا میکنین من که کلی دوست پیدا کردم اگه خواستید فقط یه سرچ کوچولو برای ‎Adult school‎ در هر شهری که میرید کنید خیلی راحت شروع میکنید مثل بلبل انگلیسی حرف زدن ‎. ‎ Smile  
شادوموفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: amir_khoramian ، amir2640 ، maymary1220 ، zohreh36
(2016-07-14 ساعت 05:13)sina454 نوشته:  
(2016-07-13 ساعت 14:22)sina454 نوشته:  ممنون دوست عزیز  با این  پیشنهاد و کلام  زیباتون   ،فقط اگر اشکالی نداره  یه سوالی برام پیش اومده که ممنون میشم شما که زبان تون الحمدالله  خیلی خوبه  ما  رو  یه راهنمایی بکنید  ایا بهتره  جارو رو از اینجا ببرم  تا اونجا  بخاطر فقر زبون   به مشکل برنخورم یا اونجا زبان دانان مثل شما هستند که کمکم کنن?

ميدونستم كه چيزى كه نوشتم خوشتون نمياد ولى بايد خودتون رو واسه حتى توهين اماده كنين اونجا اگه بدون دونستن زبان كشور ميزبان مى رين. آمريكا كشوريه كه نژاد پرستى هنوز توش كاملا زندست و وقتى بفهمن مخصوصا از جائى مثل ايران رفتين خيليها منتظر كوچكترين فرصتن كه به شما بپرن. حالا اگه امادگى يك جمله نيش دار رو ندارين به قول خودتون انشالله كه اونجا ندونستن up to اونجا باعث سختى نيست چون زندگى در امريكا اصلا چيز پيچيده اى نيست انشالله.

دوست عزیز من حدود یکسال آمریکا زندگی کردم با ویزای توریستی مدتی که اونجا بودم با مردمی مهربان که رسم انسانیت رو از یاد نبردن آشنا شدم و یاد گرفتم به دیگران و به خودم احترام بزارم یاد گرفتم با کلامم به هیچ انسانی توهین نکنم چون همه ما از یک ریشه ایم کلام نیشدار به قول خود شما باعث رنجش و یا ناراحتی من نشد بالعکس باعث شد برم معنای درست این کلمه رو یاد بگیرم و از این بابت از شما سپاسگزارم اینا رو گفتم در جواب فرمایش این دوست عزیزمون ! اونجا برخلافه  چیزی که در ذهن ماست چون با وجودی که میفهمیدن من ایرانی هستم نه تنها بهم احترام میزاشتن از فرهنگ ایران و رسم و رسوم ما سوال میکردن خلاصه نترسین اونا لولو نیستن یا لااقل من اینطوریشون رو ندیدم  انقدر ساده هستن مثل بچه ها میمونن (بابا خودمون یه پا لولوییم از پس همشون برمیاییم) ، مثل همیشه برای همه دوستان بخصوص برای خود شما که شاید همسن های پسر و دختر خود  من باشید و امید وسایر دوستان گلم در همه گروه ها دعا میکنم همه خیلی زود کارنت بشن و از این ‎up to‎ ها برامون دیگه نباشه اگر هم باشه نوع پر و پیمونش باشه ،راستی دوستان گلم حالا که بحث زبان شد بهتره تا یادم نرفته برای اونهایی که ضعف زبان مثل من دارن مخصوصا پدر و مادرای گلتون اونجا کلاسهای زبان رایگان تو همه شهرها هست هم ترجمه و هم مکالمه من خودم کلی استفاده کردم  خیلی خوبه هر روزش معادل شاید چندین ماه کلاس در ایرانه برای جوان ها هم کلاس های پیش نیاز کالج داره بعلاوه کلی دوست از تمام ملیت ها پیدا میکنین من که کلی دوست پیدا کردم اگه خواستید فقط یه سرچ کوچولو برای ‎Adult school‎ در هر شهری که میرید کنید خیلی راحت شروع میکنید مثل بلبل انگلیسی حرف زدن ‎. ‎ Smile  
شادوموفق باشید

کاملا با شما دوست عزیز موافقم, من هم در مدت 27 ماهی که با ویزای توریستی در امریکا بودم بجز مهربونی و انسانیت ندیدم,کافیست کمی در شهری مثل تهران بگردین در همون 5 دقیقه اول انواع و اقسام نژادپرستی ها (نژادپرستی ما ایرانیها نسبت به افاغنه و یا حتی اقوام ایرانی نسبت به همدیگر ) و انواع و اقسام بی احترامی ها و خودخاهی ها روبه رو میشویم,
پس قبل از اینکه به عادت همیشه حق به جانب بودن خودمون , دیگران رو بد کنیم , کمی به خودمون نگاه کنیم
و در آخر اجازه دهیم که این صفحات برای درج مطالب مرتبط با موضوع قرار گیرد تا شاید گره از مشکلاتی که همه با آن درگیر هستیم و به همین دلیل اینجا هستیم باز شود , در آخر مدیر محترم پیج خواهش میکنم در صورت صلاحدید بحث های غیر مرتبط با موضوع را پاک کنن
با تشکر و تقدیم احترام به همه دوستان عزیزم در اینجا
پاسخ
تشکر کنندگان: sina454 ، battosai
(2016-07-13 ساعت 14:22)sina454 نوشته:  
(2016-07-12 ساعت 21:33)Survivor نوشته:  Up to a month يعنى تا يكماه يا به عبارتى ٠ روز تا ٣٠ روز. به جاى كلافگى كه چرا زود نميره جلو يكم رو زبان كار كنين كه اينطورى فقط زمين ميشه جارو زد!!!
ممنون دوست عزیز  با این  پیشنهاد و کلام  زیباتون   ،فقط اگر اشکالی نداره  یه سوالی برام پیش اومده که ممنون میشم شما که زبان تون الحمدالله  خیلی خوبه  ما  رو  یه راهنمایی بکنید  ایا بهتره  جارو رو از اینجا ببرم  تا اونجا  بخاطر فقر زبون   به مشکل برنخورم یا اونجا زبان دانان مثل شما هستند که کمکم کنن?

سلام دوستان اینکه دانستن انگلیسی یک ضرورت هست کاملا درسته ولی اینکه اونا تا بفهمند از ایران اومدید بد برخورد می کنن کاملا اشتباهه . اینجا همه قابل احترامند و به همه احترام می گذارند البته در همه جای دنیا افرادی هستند که بد برخورد میکنند ولی در مقایسه با خیلی جاها اینجا بهتر است.
در نهایت در یک کلام انگلیسی بهتر زندگی بهتر
خداوند یار ویاورتان
شماره کیس: ,,,2014AS18 /تاریخ رویت قبولی: 12 MAY / تعداد :3 نفر/ ارسال فرمهای سری اول:20MAY / کارنت شدن کیس:Sep 22 / مصاحبه :Nov 14 ,2013
کلیر :May 29,2014
/دریافت ویزا : 18 ـJune  ورود به آمریکا : September 15,2014/ مقصد : Washington DC /Virginia
پاسخ
تشکر کنندگان: asrainman ، battosai
کسی اطلاعاتی راجع به مهاجرت از طریق ویزای EB3 داره؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
به امید پیشرفت عالی در بولتین برای تمامی کنگرها
پاسخ
تشکر کنندگان: saeednia ، Farzad_2815 ، bsbali
F1 15SEP09
F2A 15NOV14
F2B 01FEB10
F3 01DEC04
F4 08OCT03
پیشرفت بسیار خوبی خداروشکر برای کتگوری f1 بود این ماه
پاسخ
تشکر کنندگان: saeednia ، asrainman
(2016-08-09 ساعت 08:48)amir_khoramian نوشته:  F1 15SEP09
F2A  15NOV14
F2B   01FEB10
F3 01DEC04
F4 08OCT03

f1 خیلی خوب بوده،3 ماه و 23 روز پیشرفت تقریبا.f2a متوقف.f2b تقریبا 23 روز رو به جلو.f3 متوقف.f4 تقریبا 23 روز رو به جلو.
پاسخ
تشکر کنندگان: sina454 ، asrainman
(2016-08-09 ساعت 09:37)saeednia نوشته:  
(2016-08-09 ساعت 08:48)amir_khoramian نوشته:  F1 15SEP09
F2A  15NOV14
F2B   01FEB10
F3 01DEC04
F4 08OCT03

f1 خیلی خوب بوده،3 ماه و 23 روز پیشرفت تقریبا.f2a متوقف.f2b تقریبا 23 روز رو به جلو.f3 متوقف.f4  تقریبا 23 روز رو به جلو.

با ارزوی پیشرفت معجزه اسا در سال ۲۰۱۷ برای همه گروهها
پاسخ
تشکر کنندگان: omid311 ، Simasam ، bsbali ، asrainman
سلام كسي هست كه اين ماه كارنت شده باشه ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: omid311
سلام دوستاي گلم، من تازه عضو اين سايت خوب شدن، خيلي ازتون ممنون ميشم راهنماييم كنين
نامزدم احتمالا ماه ديگه كارنت ميشه، ما بخاطر اينكه بتونه گرين كارد بگيره عقد نكرديم، سوالم اينه اولا از زمان كارنت شد تا زمان دريافت نامه مصاحبه و انجام مصاحبه حدودا چقدر زمان ميبره؟؟؟ بعد بهترين راه براي اينكه بتونه منو با خودش ببره چيه؟؟ مشكلي نيست بعد از گرفت گرين كاردش فورا به ايران بياد و ازدواج كنيم و بعد دوباره برگرده؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-08-11 ساعت 01:56)Parnia.h نوشته:  سلام دوستاي گلم، من تازه عضو اين سايت خوب شدن، خيلي ازتون ممنون ميشم راهنماييم كنين
نامزدم احتمالا ماه ديگه كارنت ميشه، ما بخاطر اينكه بتونه گرين كارد بگيره عقد نكرديم، سوالم اينه اولا از زمان كارنت شد تا زمان دريافت نامه مصاحبه و انجام مصاحبه حدودا چقدر زمان ميبره؟؟؟ بعد بهترين راه براي اينكه بتونه منو با خودش ببره چيه؟؟ مشكلي نيست بعد از گرفت گرين كاردش فورا به ايران بياد و ازدواج كنيم و بعد دوباره برگرده؟؟
دوست عزیز اگه نامزد شما داره کارنت میشه ربطی به عقد نداره اون میتونه حالا عقد هم انجام بده ومدارک شمارو ارسال کنه از زمان نامه مصاحبه تا مصاحبه وگرفتن ویزا حدودن 6ماه شاید کمتر ویا شاید بیشتر از 6ماه زمان میبره ولی عقد شما هیچ مشکلی در رونده پرونده نداره
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-08-17 ساعت 13:34)omid311 نوشته:  
(2016-08-11 ساعت 01:56)Parnia.h نوشته:  سلام دوستاي گلم، من تازه عضو اين سايت خوب شدن، خيلي ازتون ممنون ميشم راهنماييم كنين
دوست عزیز اگه نامزد شما داره کارنت میشه ربطی به عقد نداره اون میتونه حالا عقد هم انجام بده ومدارک شمارو ارسال کنه از زمان نامه مصاحبه تا مصاحبه وگرفتن ویزا حدودن 6ماه شاید کمتر ویا شاید بیشتر از 6ماه زمان میبره ولی عقد شما هیچ مشکلی در رونده پرونده نداره

دوست عزیز بهتره قبل از کارنتی و مصاحبه عقد کنید و دو تایی تشریف ببرید مصاحبه تا انشالله هر دو با هم ویزا بگیرید و با هم تشریف ببرید وتو مصاحبه همه ی مدارک و عکسهای عقد رو ارایه کنید.با آرزوی خوشبختی براتون Smile
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان