کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزا بولتن
(2012-03-21 ساعت 14:16)alisarvareharchiabi نوشته:  من یک ایمیل دریافت کردم.... فایل pdf هست .... . ساسان عزیز از فایل pdf بگو ..... چه جوریه تا تایید کنم همونی هست که برای من اومده یا خیر؟
دست و پات رو گم نکن!!!4 صفحه هستش که تو صفحه اول در پاراگراف دوم یا سوم یه جمله هست با این مضمون که :
An immigrant visa interview has been scheduled for the applicant at the U.S. Embassy/
در اینجا تاریخ و ساعت مصاحبه رو مینویسن. در صفحه بعدی هم مدارک لازم جهت ارائه در زمان Interviewبهشون به طور کامل اشاره شده. تاریخ برای کی تعیین شده؟سفارتت کجاست؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Toranj ، frozen mind ، battosai
سلام نه اینطور نیست !!! شبیه همون برگه ای هست که شماره های کیس نامبر رو نوشته . از nvc هم هست .
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind
(2012-03-22 ساعت 00:37)alisarvareharchiabi نوشته:  سلام نه اینطور نیست !!! شبیه همون برگه ای هست که شماره های کیس نامبر رو نوشته . از nvc هم هست .
خوب در تمامی نامه ها در ابتدا کیس نامبر نوشته میشه.چند صفحه هستش؟اصلا کارنت شدی یا نه؟

پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، frozen mind
سلام. یک صفحه هست و نوشته که تمام پرونده ها کامل شده و به زودی تاریخ اینترویو را میگیم همین.
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind
خب به سلامتی ویزا بولتن ماه می هم در اومد ...
اما حالمو گرفت...
پیشروی همه کتگوری ها کند شده. F4 که حسابی گند زد و بر خلاف انتظار من کمتر از یک ماه پیشروی کرد. اینطوری فعلا کارنت شدن من یک ماه عقب می افته و کلی ضرر می کنم.

[en]
F1: 01 May 05 ---------- 1 Month
F2A: 15 Nov 09 ---------- 1 Month & 1 Week
F2B: 22 Feb 04 ---------- 1 Month & 1 Week
F3: 08 Mar 02 ---------- 3 Weeks
F4: 01 Dec 00 ---------- 3 Weeks
[/en]

در ضمن میزان پیشروی جدید کتگوری ها رو هم اعلام کردن:
[en]
F1: four to six weeks
F2A: up to two and one half months
F2B: three to six weeks
F3: three to six weeks
F4: three to five weeks
[/en]
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
پاسخ
تشکر کنندگان: Toranj ، maymary1220 ، hoda2012 ، amjad ، Blaze ، battosai ، bsbali ، GBUSA ، SAEED 60 ، Farshid22 ، usamilad ، dreamer60 ، پرستو
بالاخره بعد از 2 سال و نیم انتظار کارنت شدم !
کتگوری : F2A
تاریخ درخواست : OCT 2009
شماره پرونده : ABD2010XXXXXX
تاریخ تکمیل : OCT 2010
دریافت نامه مصاحبه: April 10 th 2012
مصاحبه: May 21 2012
محل مصاحبه: ابوظبی
دریافت ویزا: May 23 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: maymary1220 ، frozen mind ، leily ، atabaei ، Blaze ، f1f ، hoda2012 ، battosai ، amir2640 ، GBUSA ، SAEED 60 ، ladan ، Parniyan ، Farshid22 ، dreamer60 ، girl
(2012-04-07 ساعت 11:06)frozen mind نوشته:  []هورا!!!!!
مبارک باشه![/color][/size]

مرسسسسسسسسسسسسسس فروزن جان ایشالا کورنتی شما Big GrinSmile
تا اون نامه نیاد خیالم راحت نمیشه! nvc رویه خودشو عوض کرده برای همین هم این ماه زودتر اپدیت شد! ماههای قبل نامه های مصاحبه رو قبل از اپدیت شدن می فرستاد و همه میتونستن حدس بزنن که چقدر پیشروی داره ولی این ماه زود اپدیت کرد ولی هیچ کس هنوز نامه ای نگرفته Wink
حالا این مرحله گذشت و وارد مرحله انتظار برای دریافت مصاحبه شدم Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: Blaze ، frozen mind ، battosai ، GBUSA ، SAEED 60 ، Parniyan ، Farshid22 ، dreamer60
منم کارنت شدم.. Tongue

حالا باید تو نوبت نامه مصاحبه بمونیم
نمیدونم سفارت ترکیه چه خبره ؟!
پاسخ
تشکر کنندگان: Toranj ، f1f ، frozen mind ، battosai ، GBUSA ، SAEED 60 ، Farshid22 ، farshid.ok
(2012-03-22 ساعت 15:15)alisarvareharchiabi نوشته:  سلام. یک صفحه هست و نوشته که تمام پرونده ها کامل شده و به زودی تاریخ اینترویو را میگیم همین.

سلام
من این نامه رو پنج ماه پیش در یافت کردم
علت اونم این بود که نامه زدیم به nvcکه بابا یکسال اصل مدارک هویتی ما(شناسنامه ها ،کارت پایان خدمت ،قباله ازدواج ،کارت ملی)پیش شماست تکلیف مارو مشخص کنید.
اونام همین جواب روبرای من فرستادند.
سربلند باشید
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، battosai
سلام.به همهٔ اونایی که این ماه کارنت شدن تبریک میگم

منم ماه پیش کارنت شدم،ولی‌ هنوز نامه‌ا‌ی دریافت نکردم.آقا کلا بیخیال آمریکا شدم به مولا
[en] F1
PD: March 2005
Interview: ?
Visa: ?
Departure Date: ? [/en]
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، battosai ، Blaze ، Farshid22
(2012-04-08 ساعت 13:51)farshid.ok نوشته:  سلام.به همهٔ اونایی که این ماه کارنت شدن تبریک میگم

منم ماه پیش کارنت شدم،ولی‌ هنوز نامه‌ا‌ی دریافت نکردم.آقا کلا بیخیال آمریکا شدم به مولا

ای بابا ! مصاحبتون کجاست؟ با nvc تماس گرفتید؟Sad
(2012-04-07 ساعت 12:48)Blaze نوشته:  منم کارنت شدم.. Tongue

حالا باید تو نوبت نامه مصاحبه بمونیم
نمیدونم سفارت ترکیه چه خبره ؟!

تبریک blaze جان Smile
بله باید صبر کنیم تا دوشنبه و با nvc 0016033340700 یا dos 0012026631225 تماس بگیریم ! تا ببینیم کی وقت میدن!
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، Parniyan ، Blaze ، battosai ، Farshid22 ، dreamer60
(2012-04-08 ساعت 14:14)Toranj نوشته:  ای بابا ! مصاحبتون کجاست؟ با nvc تماس گرفتید؟

نه والا.همچی‌ دست وکیل...اونم میگه ۱ ماه قابل اینکه وقت مصاحبه بدن بم خبر میده

[en] F1
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai
(2012-04-08 ساعت 15:53)farshid.ok نوشته:  
(2012-04-08 ساعت 14:14)Toranj نوشته:  ای بابا ! مصاحبتون کجاست؟ با nvc تماس گرفتید؟

نه والا.همچی‌ دست وکیل...اونم میگه ۱ ماه قابل اینکه وقت مصاحبه بدن بم خبر میده

ترکیه یا ابوظبی؟
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai
(2012-04-08 ساعت 16:19)Toranj نوشته:  ترکیه یا ابوظبی؟

ترکیه
[en] F1
پاسخ
تشکر کنندگان: Toranj ، battosai
(2012-04-08 ساعت 13:51)farshid.ok نوشته:  سلام.به همهٔ اونایی که این ماه کارنت شدن تبریک میگم

دوست عزیز حس و حال و شرایط تو و همه دوستان مشابه شما رو کامل درک میکنم چون قبلا یه بار تو این وضع قرار گرفتم . واقعا حس و حال بدیه و عین تعلیق میمونه.
طبیب اونه که به سرش رفته.
ولی من یه جمله همیشه به دوستان میگم که تا حالا زیاد اثر داشته و امیدوارم شعار همه دوستان منتظر برای کلیرنس - کارنت و موارد مشابه باشه.

؛بیخبری خوش خبری؛

مثلا شما منتظری ببینی کلیر میشی یا نه و هر چند وقت یک بار خبر کلیر نشدن کسی رو هم میشنوی پس به این فکر کن که نشنیدن خبر یعنی احتمال بیشتر کلیر شدن شما.
این به معنی عدم پیگیری نیست ها به معنی آرامش بیشتر و لذت بردن از این زمان هست. من خودم رفتم ایران گردی که بسیار هم مفید بود. هم آرامش داشتم و هم شما باید خودتون را برای یک چلنج آماده کنید پس روحیه خودتون را علاوه بر حفظ بالاتر هم ببرید. همه این پست ها روزی خاطره میشن.
پاسخ
تشکر کنندگان: Toranj ، farshid.ok ، SAEED 60 ، amir2640 ، battosai ، Farshid22 ، bsbali ، واهیک آقاجانی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان