موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
خواهش مي كنم به من هم جواب بديد!!من تمام مداركم را به NVCفرستادم و فقط شناسنامه petitioner را نفرستاده ام كه منتظرم ايشان از مسافرت بيايد تا شناسنامه اش را برايم بفرستد تا ترجمه كنم و بعد بفرستم.آيا در روند پرونده ام اخلالي ايجاد مي شود؟؟؟با توجه به اينكه NVCاز اول مهر به من نامه داده كه مداركت را براي تكميل پرونده بفرست!!تمام هزينه ها و همچنين مدارك ساپورت مالي را هم قبلا" فرستاده ايم آيا اين برگشت تاريخ ويزا بولتن شامل حال منهم مي شود؟؟؟
Case Number:ABD2005******
Priority date:28APR2001
category:F4
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. شما فعلا" فقط به فکر اون چیزی باشید که NVC ازتون خواسته یعنی ترجمه شناسنامه petitioner .بعد از فرستادنش اگه مشکلی برای گذاشتن وقت مصاحبه باشه NVC حتما" بتون ایمیل میده . زیاد نگران نباشید.
مهاجرت خانوادگی
گروه F4
ابوظبی 2 خرداد 1389
نتیجه مصاحبه AP
4 بهمن 1389 کلیر شدن بعد از 8 ماه و 2 روز
17 بهمن 89 تحويل پاسپورتها و آزمایشات جدید
تاريخ دريافت ويزا 21/11/ 89
تاریخ پرواز و ورود به آمریکا 22/12/ 89
تاریخ دریافت نامه خوشامدگویی 28/12/ 89
دریافت گرین کارت 2/1/90
22/1/90 دریافت SSN
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من کتگوری f1 هستم وتاریخ 2005-may برام تقاضا رد شده. همه چیز داشت به خوبی طی می شد که این ویزا بولتن یک دفعه به عقب برگشت. البته من پروندم کامل شده و فقط منتظر وقت مصاحبه هستم. چند روز پیش که با nvc تماس گرفتم بهم گفتند که پروندرو فرستادیم آنکارا و از حالا به بعد به میزان شلوغی آنکارا بستگی داره. در هر صورت اگه برای من وقت مصاحبه تعیین بشه پس معلوم می شه که این تاریخ لعنتی ویزا بولتین برای افرادی هست که هنوز اقدامات اولیه رو نکردند.
در هر صورت امید به خدا
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست
در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ببخشيد كه دوباره سوال مي كنم!!!من نتوانستم از اين ويزا بولتن سردربياورم!!!اگه ممكنه لطفا" بگوييد در ويزا بولتن در مورد كتگوري اف 4 الان چه ماهي و چه سالي دارد بررسي مي شود؟؟؟؟
ممنون و متشكر
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. 1 ژانویه 2002 و قبل از آن
مهاجرت خانوادگی
گروه F4
ابوظبی 2 خرداد 1389
نتیجه مصاحبه AP
4 بهمن 1389 کلیر شدن بعد از 8 ماه و 2 روز
17 بهمن 89 تحويل پاسپورتها و آزمایشات جدید
تاريخ دريافت ويزا 21/11/ 89
تاریخ پرواز و ورود به آمریکا 22/12/ 89
تاریخ دریافت نامه خوشامدگویی 28/12/ 89
دریافت گرین کارت 2/1/90
22/1/90 دریافت SSN
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-01-01 ساعت 17:59)SAEED 60 نوشته: دوستان عزيز با سلام به همه شما
ميدونم كه شما هم مثل من نگران اين پس رفت در ويزا بولتن هستيد به همين خاطر من حرف و حديث رو كنار گذاشتم و به يك وكيل مهاجرت در امريكا زنگ زدم و در رابطه با اين موضوع ازش سوال كردم و ايشان در جواب گفتند كه ملاك ويزا بولتن جديد است و اگر كساني هم وجود داشته باشند حتا كساني كه پرونده آنها قبل از به عقب رفتن ويزا بولتن تكميل شده است ، تا زمان كارنت مجدد همه چي فريز و متوقف خواهد شد .
يعني فقط و فقط ملاك ويزا بولتن است دوستان من .
البته اداره مهاجرت امريكا كارهاي عجيب زياد كرده و اميدوارم كه اين حرف من باعث نا اميدي كساني كه تكميل مداركشون مربوط به قبل از عقب گرد ويزا بولتن بوده ، نشده باشه و شامل اون پنالتي زدن هاي معروف اداره مهاجرت بشن .
ولی از وقتی که عقب گرد داشته NVC هم چنان به من به موقع ایمیل داده و هم چنان داره پرونده ام رو بررسی می کنه! ازون موقع دو بار هم رکورد تلفن گویا عوض شده و پیشرفت مراحل کاریمو اعلام کرده....
Periority Date:sep 2005
Category: F2B
تکمیل پرونده : ۱۶ مارچ ٢٠١١
در انتظار وقت مصاحبه
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
راستش من اين موضوع رو از طرف يك وكيل عنوان كردم .
من هم از خدامه كه ايجور باشه كه شما ميگيد ولي باز هم فكر ميكنم كه ويزا بولتن حرف اول و آخر رو ميزنه و اين نكته رو هم فراموش نكنيد ، وقتي به اين سادگي تاريخ سايت رو عوض ميكنن و اين حق رو براي خودشون قائل ميشن كه 2 سال همه چيز رو به عقب برگردونن ، عوض شدن پيام تلفني ، نبايد اهميت چنداني داشته باشه و بهش اميد بست .
[en]Category: F2B
PRIORITY DATE = OCTOBER 2003
APPROVAL NOTICE = JUNE 2008
CASE NUMMBER = YRV2012XXXXXX
CHOICE OF ADDRES AND AGENT = MARCH 2010
P3U AGENT UNIVERSAL = AUGUST 2010
تکمیل مدارک : FEB 2011
دریافت نامه مصاحبه: Jul 2012
مصاحبه: Aug 2012
محل مصاحبه: ایروان
تاریخ دریافت ویزا : یک ضرب
[/en]
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-01-01 ساعت 21:30)sasan_rock نوشته: (2011-01-01 ساعت 21:20)leily نوشته: [quote='SAEED 60' pid='90883' dateline='1293888558']
دوستان عزيز با سلام به همه شما
ميدونم كه شما هم مثل من نگران اين پس رفت در ويزا بولتن هستيد به همين خاطر من حرف و حديث رو كنار گذاشتم و به يك وكيل مهاجرت در امريكا زنگ زدم و در رابطه با اين موضوع ازش سوال كردم و ايشان در جواب گفتند كه ملاك ويزا بولتن جديد است و اگر كساني هم وجود داشته باشند حتا كساني كه پرونده آنها قبل از به عقب رفتن ويزا بولتن تكميل شده است ، تا زمان كارنت مجدد همه چي فريز و متوقف خواهد شد .
يعني فقط و فقط ملاك ويزا بولتن است دوستان من .
البته اداره مهاجرت امريكا كارهاي عجيب زياد كرده و اميدوارم كه اين حرف من باعث نا اميدي كساني كه تكميل مداركشون مربوط به قبل از عقب گرد ويزا بولتن بوده ، نشده باشه و شامل اون پنالتي زدن هاي معروف اداره مهاجرت بشن .
ولی از وقتی که عقب گرد داشته NVC هم چنان به من به موقع ایمیل داده و هم چنان داره پرونده ام رو بررسی می کنه! ازون موقع دو بار هم رکورد تلفن گویا عوض شده و پیشرفت مراحل کاریمو اعلام کرده....
دقیقا در مورد من هم 2بار رکورد عوض شده و وقتی با افیسر صحبت کردم گفت زودتر از اون وقتی که میگه پرونده بررسی میشه(25 تا 30 روزه).نگران نباشید
یه موضوع دیگه هم هست! NVC هر چی که باشه! دیگه دزد که نیست. می دونین از چند نفر تمام پولای لازم و گرفتن؟ پولایی که طبق قوانین شون اعتبارش فقط یه ساله...
Periority Date:sep 2005
Category: F2B
تکمیل پرونده : ۱۶ مارچ ٢٠١١
در انتظار وقت مصاحبه