موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-14 ساعت 11:29)hooman18968 نوشته: (2013-08-14 ساعت 11:03)arsia نوشته: چه فایده من طبق قانون CSPA بعد سیزده سال انتظار در F4 شد بیست و یک سال و سه ماهم تازه یک ماه و ده روز دیگه کارنت می شیم فکر می کنید چی میشه و اگر به مصاحبه دعوت نشم چون این همه با خانواده در انتظار بودم زود به منم می دن؟
ارشیا جان یه سوال .. شما 400 دلار رو پرداخت کردین ؟ ... یعنی وقتی از NVC برای پدر و مادرتون نامه اومد و 400 دلار رو پرداخت کردن برای شما هم نامه اومد و خود شما هم 400 دلار رو دادین ؟
چون همین چند پست پیش من فهمیدم که اگر اسم شما جز اون نامه باشه و از پرونده حذف نشده باشید به احتمال زیاد شامل قانون CSPA می شین ! ...
ولی اگه اسمتون نباشه یعنی از پرونده حذف شدید و دیگه باید برید تو کتگوری F2B
ارشیا عزیز می خواستم سوال کنم شما بدون در نظر گرفتن قانونcspa الان 21 سال و 3 ماه سن تونه ؟
زیزا حتما" میدونید که تاریخpd از تاریخ اپروال را حساب می کنند و از سن شما در زمان مصاحبه کم کیشه.
انشااله که 400 دلار را خانواده برای شما یعنی به نام شما پرداخت کرده باشند و شما بدون محاسبه قانون فوق 21 سال و چند ماه تونه.
Category : F4
PD :24 sep 2001
Approved Date: 01 sep 2009
موضوعها: 1
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
یه موردی هم هست ... که اگر همینجور پیش بره f2b کتگوری f1 رو میگیره . به نظر من انقدر افرادی که در این کتگوری بودن تغییر کتگوری به f1 دادن که الان یه جورایی داره برعکس میشه . الان تفاوت دو کتگوری 7 ماه هست .
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-14 ساعت 12:35)سیامک ع نوشته: (2013-08-14 ساعت 11:29)hooman18968 نوشته: (2013-08-14 ساعت 11:03)arsia نوشته: چه فایده من طبق قانون CSPA بعد سیزده سال انتظار در F4 شد بیست و یک سال و سه ماهم تازه یک ماه و ده روز دیگه کارنت می شیم فکر می کنید چی میشه و اگر به مصاحبه دعوت نشم چون این همه با خانواده در انتظار بودم زود به منم می دن؟
ارشیا جان یه سوال .. شما 400 دلار رو پرداخت کردین ؟ ... یعنی وقتی از NVC برای پدر و مادرتون نامه اومد و 400 دلار رو پرداخت کردن برای شما هم نامه اومد و خود شما هم 400 دلار رو دادین ؟
چون همین چند پست پیش من فهمیدم که اگر اسم شما جز اون نامه باشه و از پرونده حذف نشده باشید به احتمال زیاد شامل قانون CSPA می شین ! ...
ولی اگه اسمتون نباشه یعنی از پرونده حذف شدید و دیگه باید برید تو کتگوری F2B
ارشیا عزیز می خواستم سوال کنم شما بدون در نظر گرفتن قانونcspa الان 21 سال و 3 ماه سن تونه ؟
زیزا حتما" میدونید که تاریخpd از تاریخ اپروال را حساب می کنند و از سن شما در زمان مصاحبه کم کیشه.
انشااله که 400 دلار را خانواده برای شما یعنی به نام شما پرداخت کرده باشند و شما بدون محاسبه قانون فوق 21 سال و چند ماه تونه.
من یه جوابی اینجا میدم البته بهتره آقا ارشیا بیاد جواب بده. درست سال 2011 از خانواده ما هزینه 400 دلار خواستن. البته 400 دلار پدر مادرم پاس کردن ولی 400 دلار منو پاس نکردن. یه ایمیل دادم ازشون دلیل اینکارو پرسیدم. اونا هم جواب دادن تا پرونده شما کارنت نشه هیچ گونه رسیدگی به این موضوع نمیشه. در مورد بچه های بالای 21 سال باید حتما پرونده کارنت بشه بعد تشخیص میدن آیا شامل حال قانون cspa میشید یا نه. اگه شدید ایندفعه همه ی مدارک میخوان. من همه مدارک مربوط به خودم از جمله فرم ds230 واسه اداره مهاجرت فرستادم. چک 400 دلار هم گرفتن ولی رسید پول واسه من اصلا ندادن
catocary : F4
prioty date:1 March 2002
aproval date :7 Sep. 2005
interview date : 7jan 2015
adminstrative processing
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-14 ساعت 18:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-15 ساعت 09:50 توسط sanbad.)
(2013-08-14 ساعت 15:21)GBUSA نوشته: دوستان کتگوری F2A به متن زیر توجه بفرمایید :
FAMILY-sponsored:
F2A: This category was made “Current” in an effort to generate new demand for the upcoming fiscal year. Information received during discussions with the National Visa Center and U.S. Citizenship and Immigration Services indicates that this action is already having the intended result. Therefore, it is likely that a cut-off will be imposed for October. This cut-off is unlikely to have any negative impact on those who have already initiated action on their case prior to the announcement of the October cut-off dates.
فقط یک مورد برای من عجیبه! در سطر اول نوشته این کتگوری رو کارنت کردیم تا امکان تشکیل پرونده های جدید در سال مالی آینده بوجود بیاد؟! یا اینکه من متن انگلیسی رو دقیقا متوجه نمی شم؟ مگه بر مبنای ترافیک پرونده ها بولتن ویزا رو اعلام نمی کنن؟ پس این جمله " اولش کارنت کردیم بعد با NVC و USCIS بحث کردیم چیه؟
هومن جان نوشته بودن که همه رو یه شبه کارنت کردن و خواستن به بقیه هم تا اونجایی که راه داره بهشون حال بدن. ولی مثل اینکه واقعا حکایت کارنت شدن کتگوری F2A دقیقا به همین صورت بوده!
تحلیل هومن عزیز کاملا درست بود اصلا شک نداشته باشین. خودتون هم که سندش رو میبینی! اصلا ترافیک ، قانون جدید، تشریک مساعی با USCIS جمع آوری اطلاعات از کنسولگریها و ... اینا هیچ کدوم نیست. همش شوخیه! اصلا حرکت Visa Bulletin هیچ منطقی نداره باور کنین نداره! من کلی نگران F2 ها شدم که بعد از اکتبر چه بر سرشون میاد.
خود ما همه کارامون انجام دادیم حدودا مارچ 2011 قرار بود بریم مصاحبه و بعدش ویزا بگیریم و بریم ... که گفتند برید ویزا بولتن نگاهی بیندازید! اینجوری شد که الان اینجاییم.
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
موضوعها: 2
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
در پاسخ به دوستان من فكر مي كنم در كتگوري f2 تعداد افرادي كه در اين كتگوري در نوبت هستند در حال كاهش مي باشد ، به همين دليل سرعت اين كتگوري زياد شده است كه اميدوارم اين سرعت بيشتر بشود نه تنها براي اين كتگوري بلكه براي همه ، در مورد f1 كساني كه تغيير كتگوري مي دهد امكان بازگشت به كتگوري قبلي خود را ديگر ندارد. دليل كاهش سرعت اين گروه هم افزايش تقاضا براي اين گروه مي باشد چون در چند سال اخير تعداد زيادي از كتگوري f2b به f1 رفته اند سرعت كم شده است چون به هر حال اين گروه هم داراي محدوديت ويزا مي باشد.
باتشكر
Category : F2B
Receipt Number : WAC1190XXXXXX
Priority Date : 2011 January
Approve Date : 2013 September
Welcome Letter Date : 2016 August
Document Complete Letter : 2016 December
Case Number : ANK2013XXXXXX
Interview Date : 2018 February
Visa Issue : 2019 December
تا زمانی که امید وجود دارد زندگی هم ادامه خواهد داشت
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز سلام
باور کنید من خودمم به حرفی که زدم اعتقاد ندارم ... ولی خوب چه کنیم که در دل سخنها پنهان است ... بهتره بپذیریم که قانونی هست و داره اجرا میشه والا دیوونه میشیم
موفق باشید
Priority Date: 04March2004
Approved Date: 04Feb2011
Category: F4
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-14 ساعت 17:56)hossein2 نوشته: من یه جوابی اینجا میدم البته بهتره آقا ارشیا بیاد جواب بده. درست سال 2011 از خانواده ما هزینه 400 دلار خواستن. البته 400 دلار پدر مادرم پاس کردن ولی 400 دلار منو پاس نکردن. یه ایمیل دادم ازشون دلیل اینکارو پرسیدم. اونا هم جواب دادن تا پرونده شما کارنت نشه هیچ گونه رسیدگی به این موضوع نمیشه. در مورد بچه های بالای 21 سال باید حتما پرونده کارنت بشه بعد تشخیص میدن آیا شامل حال قانون cspa میشید یا نه. اگه شدید ایندفعه همه ی مدارک میخوان. من همه مدارک مربوط به خودم از جمله فرم ds230 واسه اداره مهاجرت فرستادم. چک 400 دلار هم گرفتن ولی رسید پول واسه من اصلا ندادن
alisarvareharchiabi
می دونم حوصله جواب دادن به این سوالات رو نداری ولی تو هم 400 دلار رو پرداخت کردی ؟ ...
Priority Date: 04March2004
Approved Date: 04Feb2011
Category: F4