موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
بنده 50% سهم یک شرکت تو سوئد را خریدم حالا می خواهم به عنوان سهام دار وارد سوئد بشوم. من باید چه نوع ویزائی درخواست کنم:
1- resident permit
2- work permit
در ضمن من همزمان می خواهم برای خانواده ام نیز اقدام کنم
مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزا چه چیزائی است.
با سپاس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من 29 سامه متاهل هستم و یه پسر 2 سالهدارم خودم اتش نشان وهمسرم تکنیسین اتاق عمل هست میخواستم بدونم به چه صورت میشه اقامت سوئد رو گرفت
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من با نامزدم که ایرانی و تبعه فنلاند است در کشور ترکیه قرار ازدواج داریم میخواستم بدونم برای دریافت اقامت فنلاند باید حتما این ازدواج در سفارت ایران هم ثبت شود یا خیر
موضوعها: 2
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
نخیر نیاز نیست اما اگه بشه بهتره .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
لطفا لیستی از مشاغل پردرامد در اروپا و به ویژه سوئد ارائه بدید.
مثلا ارایشگری درامد زیادی داره.بیشتر مشاغلی که نیاز به تحصسلات دانشگاهی ندارند رو منظورم هست مثل ارایشگری که گفتم
رتبه:
21
4 تشکر در 1 ارسال
یه سوال فنی در مورد اموزش سویدی برام پیش اومده :
سویدی هم مثل نروژی به 2 لهجه تقسیم میشه؟ یا این که یک زبان تک لهجه ای هستش؟
بر لب بحر فنا منتظریم ای ساقی
فرصتی دان که ز لب تا به دهان این همه نیست
رتبه:
21
4 تشکر در 1 ارسال
دقیقا یادمه که تو بانگکوک بودم و داشتم با یه زوج نروژی صحبت میکردم ؛ یهو یه نفر اومد و به یه زبون دیگه صحبت کرد ؛ من فکر کردم داره ایتالیایی صحبت میکنه ؛ بعد از اینکه طرف رفت ، از نروژیه پرسیدم که این یارو به چه زبونی صحبت میکرد ؛ گفتش " دانمارکی ". بعدا پرسیدم که شما متوجه میشید؟ گفتش به راحتی زبونای همدیگه رو متوجه میشیم ؛ حتی بخشی از المانی رو.
بر لب بحر فنا منتظریم ای ساقی
فرصتی دان که ز لب تا به دهان این همه نیست
موضوعها: 2
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
میدونستید تو سوئد در ازای تولن نوزاد به افراد مقیم سوئد که ملیت سوئدی دارند یا پاس سوئدی گرفتن 480 روز مرخصی با حقوق داده میشه؟ از این 480 روز 60 روز باید پدر و 60 روز مادر بچه داری کنن و 360 روز الباقی توافقیه که بین والدین انجام میشه و میتونه بین والدین تقسیم یا اینکه یکی از والدین عهده دار این قضیه بشن . میزان واریزی دولت هم بسته به حقوق دریافتی والدین متغیره . بخدا تو امریکاشم که خیلیا سنگشو به سینه میزنن همچین حقوق مدنی و اجتماعی وجود نداره !!!بعد سال اول هم داگیسها یا همون مهد کودکها در ساعات کاری والدین عهده دار نگهداری بچه میشن .