موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من تازه با سایت مهاجرسرا آشنا شدم!
اول هرچیزخواستم بگم دست همه تون دردنکنه مدیران و کاربران دستتون درد نکنه!تنها چیزی که میتونم بگم اینه''انشاالله موفق بشین''
راستش من خواستم بدونم من توسوید کسی روندارم!
و خواستم بیام سوید اونجا مغازه بزنم!یا کار کنم!!!!
بعدش اونجا واسه مردها تو آرایشگاه زنان میتون کار کنن یا نه???
!!!!لطفا جواب بدین!!!!
باتشکر مهدی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان
من دارای مدرک کارشناسی مهندسی صنایع و کارشناسی فیزیک هستم و دارای فوق لیسانس اختر فیزیک هستم 2 سال هم سابقه کاری برنامه ریزی تولید دارم و فقط 8 میلیون سرمای دارم البته کاری قرار است برایم درست شود و برای من دعوت نامه فرستاده شود ایا با این شرایط می تونم به سوئد بیام ؟ مهندسی صنایع(تحلیل سیستم) اونجا چقدر کار داره؟ و ایا می تونم هماهنگ در دکترای رشته نجوم هم تحصیل کنم؟؟ ایا باید از العان برای خانه ثبت نام کنم ؟؟ ایا اگر اصلا توقع بالایی از خانه نداشته باشم می تونم تو مدت یکی دو ماه خونه ای کوچیک دور بر شهر پیدا کنم؟ چقدر باید اجاره بدم برای چنین جایی؟؟
موضوعها: 2
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
شما اگه کار پیدا کنید بقیه مسایل بخودی خود حل میشه جز منزل . نخیر شما تا زمانیکه پرشون نومر ندارید نمیتونید ثبت نام کنید . در ماههای اول میتونید از اجاره دست دوم استفاده کنید . اجاره ها بستگی به شهرتون خواهد داشت که میتونه از 3000 کرون برای یک اتاق از یک منزل و زندگی با اشخاص دیگه شروع بشه الی ماشالله. هر رشته ای در دنیا البته به شرطی که در آن کار خبره باشید و از نظر علمی حرفی برای گفتن داشته باشید براش کار موجوده .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-11-14 ساعت 02:47
خوب خدارو شکر من شبیح اعراب نیستم و بیشتر بورم تشکر می کنم از جوابای شما راستی باید اینجا پول رو تبدیل کنم به صورت نقدی پول بیارم یا نه؟؟؟!!
موضوعها: 2
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
در کل بردن کرون از ایران زیاد منطقی نیست . اما بعد ورود و باز کردن حساب میتونید برای انتقال پول از طریق صرافی اقدام بشه . اما توجه داشته باشید و تاکید کنید پول باید سفید باشه و بصورت واریز به حسابتون منتقل شه . نه اینکه صرافی یا جایی رو در اونجا معرفی کنن و بگن برید و پولتون رو تحویل بگیرید . با اینکار هم پولتون سفیده و مشکلی پیش نمیاد و هم تمامی پولهای معتبر و قانونی رو بانک از انتقال دهنده تحویل میگیره و زیانی شما رو تهدید نمیکنه .
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
اگه یه دوره زبان انگلیسی توی گوتنبورگ بگیرم میتونم بعد از یک سال ویزای کار یا اقامت بگیرم و بمونم؟
**2013AS19 رویت قبولی: 7 می 2013ارسال مدارک23 می ،دریافت نامه دوم 2 july ؛،مصاحبه هفته اول سپتامبر آنکارا صورتی ,1نفر کلیر بعد از 13 روز،به ما که رسید ویزا تموم شد.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان امیدوارم بتونم پاسخی مناسب دریافت کنم
دوستان عزیزم
من قصد مهاجرت دارم
مقدار سرمایه ای که دارم 50 میلیون تومان است
دارای شغلی هستم که خارج از ایران هم به صورت اینترنتی میتونم ادامه بدم و درآمدم از آن شغل ماهیانه 500 دلار است
لطفا راهنمایی بفرمایید چه کار کنم؟