سلام دوستان. من الآن با مادرم زندگی می کنم توی امریکا. متاسفانه هنوز کار پیدا نکردم بنابراین نه w2 نه فرم های مالیاتی ندارم اصلا. جایی که مادرم اجاره کرده یه آپارتمانه و توفیق اجباری شد و بهمون گفتن تو هم چون بالای 21 سال هستی حتی اگه در آمد نداری و مادرت اجاره میده توی اجاره نامه مسئول شناخته میشی و اسم من و مامانم توی اجاره نامه هست. ضمنا قبض PG&E هم به اسم منه و گواهینامه هم دارم و کردیت کارت. برای اثبات domicil اینا کافیه یا نه بازم گیر میدن؟ آخه اینها اصلا اجاره نامه هاشون مثل ایران نیست که محضری و اینا باشه، چهارتا دونه برگه است که ما امضا کردیم و الآن اونا رو دارم به عنوان اجاره نامه! البته من الآن هنوز در خوان آماده کردن مدارک مربوط به اسپانسر هستم اما می خوام واسه مصاحبه که همسرم رفت یک قسمت از کار حداقل بدون دردسر پیش بره! خدا میدونه ما چی کشیدیم تو این پروسه.
2013-11-17 ساعت 11:14 (آخرین تغییر در ارسال: 2013-11-17 ساعت 11:16 توسط dybbuk_80.)
سلام دوستای عزیزم برای یکی از دوستان اتفاق بدی افتاده چند روز پیش در انکارا برای مصاحبه وقت داشت که بهش گفتند ارتباط نامزدی شما برای ما ثابت شده نیست و مدارک رو میفرستند اداره مهاجرت و بعد یا مدارک دوباره میاد پیششون و یا باید دوباره اپلای کنه.کسی اطلاعاتی داره که بتونه کمک کنه ؟؟؟؟؟؟؟ممنون میشم دوستم هنوز انکاراست و ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی داره بهم بگه که در جریانش بزارم ممنون
نمیدونم این سوالو باید اینجا می پرسیدم؟؟؟؟؟؟؟
(2013-11-17 ساعت 02:04)flowerm1368 نوشته: سلام دوستان. من الآن با مادرم زندگی می کنم توی آمریکا. متاسفانه هنوز کار پیدا نکردم بنابراین نه w2 نه فرم های مالیاتی ندارم اصلا. جایی که مادرم اجاره کرده یه آپارتمانه و توفیق اجباری شد و بهمون گفتن تو هم چون بالای 21 سال هستی حتی اگه در آمد نداری و مادرت اجاره میده توی اجاره نامه مسئول شناخته میشی و اسم من و مامانم توی اجاره نامه هست. ضمنا قبض PG&E هم به اسم منه و گواهینامه هم دارم و کردیت کارت. برای اثبات domicil اینا کافیه یا نه بازم گیر میدن؟ آخه اینها اصلا اجاره نامه هاشون مثل ایران نیست که محضری و اینا باشه، چهارتا دونه برگه است که ما امضا کردیم و الآن اونا رو دارم به عنوان اجاره نامه! البته من الآن هنوز در خوان آماده کردن مدارک مربوط به اسپانسر هستم اما می خوام واسه مصاحبه که همسرم رفت یک قسمت از کار حداقل بدون دردسر پیش بره! خدا میدونه ما چی کشیدیم تو این پروسه.
دوست عزیز
فکر کنم کافی باشه، برای اطمینان یک فایل ضمیمه است که صفحه دومش نوشته که چه چیزهایی می خواد.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
2013-12-11 ساعت 17:05 (آخرین تغییر در ارسال: 2013-12-11 ساعت 17:09 توسط ghazalak11.)
ممنون از بچه های این سایت مخصوصا این قسمت که کمک بزرگی به من کرد من سیتیزنم اما ازبچگی تا به امروز به آمریکا نرفتم وپرونده همسرم را برای دریافت گرین کارت راه انداختیم در اواسط کار وکیلم به من گفت باید حتما درآمریکا حضورپیداکنی و کارکنی مالیات بدی حساب باز کنی که ثابت شه تودرآمریکا زندگی می کنی وقصدتونم موندن در آمریکاست برام خیلی سخت بود اینکارارو انجام بدم مخصوصا که زبان بلد نبودم واز همه بدتر یه زن خونه دار بودم که تجربه کار بیرون هم نداشتم چندروزی به غصه خوردن گذشت تا اومدم نوشته های اینجا را خوندم در یه جا گفته شده بود می تونید کسی از طرف شما در اونجا خونه اجاره کنه خوشبختانه دوست همسرم صوری یکی ازاتاقای خونشو به من اجاره داد که پروسه این کار هم از طریق میل انجام شد.بعداز اون نگران بودم که یه وقت بفهمن اما نفهمیدن و درحال حاضر ویزا دستمونه که انشاله ماه دیگه به آمریکا می رویم.........ودررابطه با سوال بالایی به نظرم اجاره نامرو قبول کنند مال ما هم محضری نبود و حتی من امضا هم نکردم بلکه اول و آخر اسم را نوشتم
سلام خانوم امیدوارم حالتون خوب باشه. از اینکه ویزاتون حاظره خیلی خوشحالم بخاطر اینکه منم شرایطی شبیه به همسر شما دارم و دل توی دلم نیست که ویزام حاظر بشه. همسر منم مثل شما برای من اقدام کرده و باز مثل شما مدرکی برای اثبات حضور میخواستن که ما هم اجاره نامه صوری فرستادیم. سفارت ما ابوظبی هست و ما 15 روزه که اجاره نامه رو فرستادیم ولی متاسفانه هنوز جوابی نیومده! میخواستم ببینم شما اجاره نامه رو که فرستادید چند روز بعد ویزاتون اوکی شد؟ کدوم سفارت بودید؟ بعد از اثبات حضورتون مدرک دیگه ای نخواستن؟
(2013-12-28 ساعت 19:55)jahanshahloo نوشته: کسی که پاس سفید داره نیاز به حضور داره؟؟؟
دوست عزیزموردشماخاص هست من تا حالا تو مهاجرسرا مطلبی ندیدم.چون شما باید ثابت کنی امریکا زندگی میکنی.بنظرم یک ایمیل بزن و از خود NVC سوال کن چونکه تو سفارت به مشکل خواهی خورد.
شما مطمنید که باید تاریخ هاش بروز و جدید باشه؟؟!! چون منم اجاره نامه 2 سال پیش خانومم رو برای سفارت فرستادم. البته دلیلش این بود که بعد از اون تاریخ خانومم پاس سفید گرفت و اومد ایران و 2 ساله که نرفته. البته الان 10 روزه که اونجاست و منم گفتم بره دندون پزشکی و کتابخونه ثبت نام کنه که اگه فردا گیر دادن اینا رو بفرستیم سفارت. اگه چیز دیگه ای به ذهن دوستان میرسه واسه مدرک سازی لطف کنن و راهنماییم کنن