موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2010-05-26 ساعت 10:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-10-07 ساعت 19:17 توسط حاجی واشنگتن.)
سلام
خانمم سیتیزن آمریکاست و در جریان گرین کارت, منتظر مصاحبه آنکارا هستیم. می خواستم بدونم ساپورتر و گواهینامه رانندگی آمریکایی خانمم و پذیرش دانشگاهی من تو آمریکا برای ترم آینده, جای اجاره نامه رو میگیره یا نه؟ ممنون میشم اگه کسی میدونه راهمناییمون کنه.
سدرا
موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
من هم سیتیزن امریکا هستم و در ایران زندگی میکنم. تازه برای همسرم فرم I-130 رو پر کردم. البته وکیل هم گرفتیم که بهمون اطمینان داده بدون اینکه در امریکا زندگی کنم هم میتونیم گرین کارت همسرم رو بگیریم. ولی هنوز خیلی نگرانی دارم از اینکه عدم حضورم در امریکا برامون مشکل بشه. اگه کسی مورد مشابهی داشته باشه ممنون میشم راهنمایی کنه
موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
به نظر میاد این فقط مساله ما دو نفره و کس دیگه ای باهاش مواجه نبوده!
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من شنیدم کافیه یک هفته قبل از روز مصاحبه شما برید آمریکا و مثلا یه دندون پزشکی برید و رسیدش رو اسکن کنید و برای خانومتون بفرستید. تا روز مصاحبه هم اونجا بمونید تا اگه لازم شد یه عکس با روزنامه محلی بگیرید و ایمیل کنید. (شما رو تو سفارت راه نمیدند پس آنکارا نرید هم خیالی نیست!). البته قانونش اینه که باید تا 6 ماه قبل از مصاحبه رو اثبات کنید که اونجا بودید ولی تا 90% مواقع همون مدارک یک هفته قبل جواب میده.
موفق باشید.
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
واسه مدارک دومیسایل که اجاره نامه جایی که آنا با پدر و مادرش زندگی میکنه رو ببرید. یا گواهی اشتغال به کار یا اشتغال به تحصیلشو. کلا هر چیزی که نشون بده ایشون الان آمریکاست. حتی عکس با روزنامه محلی هم کفایت میکنه.
مدارک پتیشنر هم تا جایی که میدونم اصلش لازم نیست و ترجمش با مهر دادگستری و وزارت خارجه لازمه. ولی خوب ارمنستان شاید اصلشم بخواد. باید صبر کنی که خودشون بهت بگن چه مدارکی باید ببری. یا بهشون لیمیل بزنو بپرس
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
موضوعها: 3
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
omnia جان ، همسرت باید بره امریکا، اگر آشنایی چیزی دارین سوری ازش یک مدرک اجاره بگیرین که مثلا یه اتاق اجاره کرده و داره اجاره رو پرداخت میکنه ، یا مثلا سر کار میره و قرار داد کاری نشون بدین.
اما اگر مثل من تابلوی 7 کچلون باشید !!! و هیچ کس غیر خدا نداشته باشید باید بره یه جای ارزون یه استدیو یا حتی یه اتاق اجاره کنه و برق اونجا رو به نام خودش بکنه ترجیحا و سپس مدارک رو ببرید نشون بدین.
یا حتی کار داشته باشه حتی کار 8 دلاری ولی جوری قرار داد تنظیم بشه که نشون بده درآمد زندگیش از این راهه و خلاصه مدتیه اینجا کار میکنه ، به نظرم دست کم 1 ماه بگذره از روش.
موضوعها: 3
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
قبض برق معتبر و مرسوم اونجا ، مثلا میخوان بچه ثبت نام کنن برای اینکه نشون بدن واقعا زندگی می کنن تو اون منطقه ، قبض برق هم می برن دیگه...اینجا هم می خوان برای ثبت نام تو مدرسه بچه ها...
این قضیه برای محکم کاریه ولی بدون اون هم میشه ... دیگه بستگی به انتخاب خودتون داره
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
redrad عزیز، میشه بگی چقدر طول کشید تا پروندت توی NVC بسته شد؟
مرسی
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی