موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
مطلبتون راجه به دندون پزشکی خیلی جالب بود.ممکنه آدرسی ازش برامون بفرستین؟ دیدم که نوشتین خصوصی آدرس میدین ممنون میشم به من هم آدرسش رو بدین
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان
من قصد سفر زمینی دارم مدت سفر هم 2 ماهه هستش
کسی اگه مایل باشه خوشحال میشم همسفر بشه با من
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='behroozmaghsoudi' pid='343384' dateline='1369217793']
دوستان یک سوالی برام پیش اومده
من در سفر قبلیم که با خودرو شخصیم رفتم...اونور مرز جدا از هزینه خروج یه هزینه بیمه گرفتن که به زبان فارسی نوشته بود بیمه اجباری و از این جور چیزها
اما من به این مورد مشکوک شدم
آیا بیمه کردن خودرو واقعا در ارمنستان اجباریه
چون مجددا قصد سفر به اونجارو دارم
ممنون میشم جواب منو بدین:
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
من احتمالا ماه آینده سفری به ارمنستان داشته باشم. سوالم این هست که اگر با ماشین خودم تا مرز نوردوز برم و از مرز عبور کنم اونور میشه ماشینی گیر آورد که تا ایروان من رو ببره. و هزینه این قسمت چه مقدار خواهد شد.
و اینکه آیا در مرز صرافی هست که بشه درام گرفت.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان گرامی
آیا کسی از دوستان اطلاع داره دولت ارمنستان محدودیتی برای نگه داشتن خودرو ایرانی در آن کشور داره؟
به عبارت دیگر چه مدت میتونم خودرو شخصیام رو در ارمنستان نگه دارم؟ (یکسال میشه نگه داشت؟)
سپاس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان عزیز
من و خانواده قصد داریم تا دو هفته اینده یک سفر زمینی با ماشین خودمون از تهران به اذربایجان و بعد گرجستان و از اونجا به ارمنستان داشته باشیم. تا الان ندیدم کسی سفرنامه ای با این مسیر سفر نوشته باشه و لذا خیلی نیاز به راهنمایی دوستان دارم که مشکلی برای ما پیش نیاد.
اگر برای شما مقدور هست اشخاص مطمینی را به من معرفی کنید که بتوانند برای ما یک اپارتمان در تفلیس و ایروان (و باکو) اجاره کنند. البته در اینترنت افراد زیادی الان برای اینکار هستند اما اینها دلالند و اجاره ها را دو برابر اعلام میکنند مثلا یک اپارتمان صد لاری را صد دلار میگیرند!
دومین کمک که خیلی هم حیاتی هست معرفی یک راهنما در تفلیس و ایروانه که در طول مدت اقامت ما بتونیم باهاشون این دو شهر رو بگردیم چون مدت اقامت ما کوتاهه و فرصت سعی و خطا کردن نداریم!
در مورد سایر موارد هم دارم مطالعه می کنم ولی خوب همونطور که گفتم تا الان ندیدم کسی در مورد عبور از مرزهای اذربایجان به گرجستان و مرز گرجستان به ارمنستان نوشته باشه. و اخرین سوال : برای احتراز از مسیر ایروان به نوردوز ایا میتونیم از ایروان به ترکیه و از اونجا به ایران برگردیم؟
ممنونیم
فرزانه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من و یکی از دوستانم قصد داریم از مرز بازرگان به ترکیه بریم و سپس از اونجا پس از بازدید از وان به ارمنستان ،آیا امکان رفتن به ایروان از مرزهای ترکیه وجود داره؟