موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من پرسوجو کردم حقوق استاد دانشگاه 300 دلاره حقوق کارمند از زیر 100 درام است به بالا یکی از ایرانی هایی که اونجا کارمند داشت میگفت به حسابدارم 150 درام میدم پامم میبوسه اگه کسی پشتمم حرف بزنه حالشو میگیره.
هر درام لب مرز 3.2 تومان چنج میشود
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من تازه عضو این گروه شدم .
می خواستم بدونم دوستانی که در ارمنستان فعالیت اقتصادی داشتند و یا حتی در این زمینه مطالعاتی کردند ، بین ایران و ارمنستان ، کدام یک را برای تشکیل و راه اندازی یک واحد اقتصادی پیشنهاد می کنند ؟
میزان سرمایه گذاری ، برگشت سرمایه ، درصد ارزش افزوده ، امنیت اقتصادی و سرمایه گذاری ، بکر بودن بازار در کدام رشته اقتصادی
ممنونم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با عرض سلام من میخواستم به ارمنستان برم برای تحصیل اما اونقدی پول ندارم که تا اخر سال مخارجم تامیین بشه نیاز به کار کردن دارم من تعمیر موبایل بلدم ایا اونجا موبایل تعمیر میکنن و... دوس دارم کامل راهنماییم کنیین مرسی ازتون مچکر میشم
موضوعها: 3
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان در گرجستان قیمت ها به چه صورت است؟من شنیده ام که خانه ها بافت های قدیمی هستند.. ایا با صد میلیون امکان خرید وجود دارد؟
Pir shodim vali bozorg na
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با تشکر از تمامی دوستان
من میخواهم با یک سرمایه حدود 100 هزار دلار یک کارخانه تولید مبل در ارمنستان ایحاد کنم . تجربه و سابفه کار خوبی هم در این رشته دارم . مایلم نظر دوستان در این مورد را بدانم
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان نظرتون در رابطه با تولیدی پوشاک تو ارمنستان چیه ؟ ایا اونجا جواب میده؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-07-06 ساعت 02:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-07-06 ساعت 02:34 توسط engineerx.)
ببینید دوستان سرمایه گذاری یه بحث خیلی تخصصیه
اینکه 10 تا سوال می پرسین یه جواب نمی گیرین دلیلش کلی بودن و غیر تخصصی بودن سوالاته
مث اینه که من بگم می خوام تو ساخت و ساز سرمایه گذاری کنم
شما می پرسی کجا؟
چقدر سرمایه اولیه؟
چقدر تجهیزات؟
مدت بازگشت؟
ریسک؟
نرخ تورم؟
نرخ های تخصصی سرمایه گذاری ( در کتاب ارزیابی فنی و اقتصادی تمامش هست)
و ...
مهم تر از همه قوانین سرمایه گذاری ( نشین مث اون دوستی که رفت کلی پول برد دبی بعدم چون قوانین رو بلد نبود قسمت زیادی از مالش رو از دست داد)
یه پیشنهاد برادرانه می کنم
((((((((((((((( به هر چیزی که زیادی خـــــــــــــوبه.... شک کن...همین)))))))))))))))
دوستان ارمنستان بورس فعال داره؟
میشه کارایی تو بازارهای پول و سرمایه کرد؟
مثلا ایجاد صندوق های مالی اعتباری - فایننس- یا بانک؟
فکر می کنم بدلیل آرامش اقتصادی و سیاسی این کشور گزینه جالبی گذاشتم رو میز...
به خاطر مردم تغییر نکن
این جماعت هر روز تورا جور دیگری می خواهند
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام باداشتن 30 میلیون توان سرمایه که شایدتا80تاافزایش یابد برای زندگی دائمی درایروان چیکارمیشه کرد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-10-26 ساعت 15:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-26 ساعت 15:44 توسط shekoufeh.)
سلام
ميخواستم ازتون كمك بگيرم كه روند ثبت شركت در ارمنستان به چه شكل هستش؟ ١) باز كردن حساب در چه بانكي؟ و بعد از باز كردن حساب به كجا بريم و چه اقداماتي رو انجام بديم و اينكه چه چيزايي رو از ايران با خودمون ببريم؟
و اينكه اگر شركت كار كنه بعد از چه مدت اقامت ميدن؟
و اينكه كي ميشه اونجا خونه خريد يا اجاره كرد ؟ بعد از ثبت شركت يا اقامت؟ يا قبل از اون هم ميشه ؟
ممنون ميشم پاسخ بديد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی
میشه راهنماییم کنید لطفا؟
من سرمایه خیلی کمی دارم که فقط در حدی جوابگو هستش که بتونم یک ماه یا نهایتا 2 ماه تو کشوری مثل ارمنستان زندگی کنم. ولی هدفم این هستش که تو مدتی که اونجا هستم یه کاری پیدا کنم.
رشته تحصیلیم مترجمی بوده و میتونم انگلیسی صحبت کنم و کارم تو ایران فروش کامپیوتر و لپ تاپ بوده.
با استفاده از این چیزا بنظرتون میتونم کاری پیدا کنم؟
کسی هست که چیزی تو این زمینه بتونه به من بگه که واسم مفید باشه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه ی دوستان.من مدتی هست که تو بازار سنگ وارد شدم.سنگ های شرکت ما از سنگ های صادراتی هستند به خاطر کیفیت بسیار بالاشون.از دوستانی که خرج از کشور سرمایه گذاری به خصوص ساخت و ساز میکنن دعوت به همکاری میکنم.که مصالح سنگ کف و نما رو براشون تامین کنن.اینم بدونید که توی این کار سود بسیار نجومی هستش و سود بسیار بالای شما تضمین شدست.طوریکه من تخصص اصلیم که برق هستو رها کردم و چسبیدم به این کار. اینم ایمیل من هست.اگه کسی خواست همکاری کنه:
M_hezavian70@ymail.com