موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2010-05-30 ساعت 11:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-07-26 ساعت 18:28 توسط frozen mind.)
با سلام خدمت همه دوستان
از دوستانی که در زمینه کار و سرمایه گذاری در ارمنستان اطلاعات جامعی دارند درخواست می کنم من را راهنمایی نمایند !!
در مورد کار های پر سود و پر طرفدار و کلا کارهایی که در جامعه ارامنه بازده خوبی داشته باشد نظر دهید !!
با تشکر
موضوعها: 19
رتبه:
45
4 تشکر در 0 ارسال
به نظر من تمام کارهایی که در زمینه گردشگری باشند بازده خوبی دارند مانند هنلداری و رستوران داری
تعداد توریست های ایرانی روز به روز افزوده میشوند و با توجه به اختلافات فی مابین ترکیه و ارمنستان در حال حاضر پتانسیل خوبی برای تجار ایرانی وجود دارد
به دلایل شخصی از مدیریت استعفا داده ام لطفا سولات مربوط به مدیریت را از من نپرسید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با تشکر از شما ، ولی می خواستم بدونم بجز صنعت توریست چه صنایع دیگری مناسب هستند !!؟
مثلا تولیدات ، واردات ، صادرات ، خدمات ؟!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
کسی نیست منو راهنمایی کنه ؟؟!
رتبه:
45
4 تشکر در 0 ارسال
دوست گرامی
واردات و صادرات و خدمات را نمیتوان صنعت محسوب کرد
اما در مورد مشاغل مورد نیاز میتوان گفت شرکتهای حمل و نقل بین المللی معمولا در ارمنستان موفق خواهند بود (حمل و نقل با کامیون)
به دلایل شخصی از مدیریت استعفا داده ام لطفا سولات مربوط به مدیریت را از من نپرسید
موضوعها: 167
رتبه:
175
14 تشکر در 1 ارسال
حسن آقا آشنایی بدید ما بریم کار کنیم. ( حمل و نقل بین المللی )
رتبه:
45
4 تشکر در 0 ارسال
صدرا جان
شما اول یک سفر به آنجا بروید و یک دوری بزنید بعدا اگر دوست داشتید در خدمت شما هستم
البته احتمالا آنجا را دوست خواهی داشت
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان عزیز .
من این 2 ماه پیش به ارمنستان سفر کردم و البته سال گذشته هم همینطور . می خواستم بدونم که اگر بخواهم در ایروان کافی نت راه اندازی کنم نیاز به ثبت چه نوع شرکتی دارم و تقریبا هزینه ها به چه صورت می باشد ؟؟؟؟؟؟؟؟
رتبه:
45
4 تشکر در 0 ارسال
(2010-07-21 ساعت 04:38)zara man نوشته: اونجا قیمت گوشت ارزونه اگه کسی بتونه از اونجا گاو و گوسفند وارد کنه خوبه.در ضمن الان خیلی دارن به ساخت و ساز اهمیت میدن این کارم پتانسیل خوبی داره. فکر میکنم ارمنستان تا 10 سال اینده حرفهای زیادی واسه گفتن داشته باشه
گاو های ارمنستان (و به طور کلی کشورهای جداشده از روسیه)از نژاد خوبی نیستند و همین الان دارند از ایران گاو اصلاح شده وارد میکنند
یکی از مهمترین صادر کنندگان گاوهای اصیل به اینگونه کشورها موسسه کشاورزی و دامپروری قدس رضوی است
گوسفند هایشان هم نژاد خوبی ندارند و از نظر نژاد و قیمت به پای گوسفند افغانی نمیرسند و واردات آنها مقرون به صرفه نیست
ساخت و ساز هم با استاندارد های ما متفاوت است و به ما نیاز ندارند
در اینکه ارمنستان حرفهای زیادی واسه گفتن خواهد داشت شکی ندارم اما فکر میکنم متاسفانه در ده سال آینده ما حرف زیادی برای گفتن نخواهیم داشت
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
لطفا کسی نیست منو راهنمایی کنه ؟؟؟؟؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
آقا مانی شما خودتون اونجا کار می کنید توی ایروان ؟؟؟؟