موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
به جز این روش از طریق سرمایه گذاری می تونید برای اقامت اقدام کنید به صرف داشتن فامیل نمی تونید برای اقامت اقدام کنید
[font=Tahoma]هر وقت توي زندگي به يه در بزرگ رسيدي که روش يه قفل بزرگ بود نترس و نا اميد نشو!!!! چون اگه قرار بود باز نشه جاش يه ديوار ميذاشتن[/font]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
حداقل میزان سرمایه برای سرمایه گذاری چقدر هست؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
200 هزار پوند حداقل میزان سرمایه گذاری در انگلستان هست .
[font=Tahoma]هر وقت توي زندگي به يه در بزرگ رسيدي که روش يه قفل بزرگ بود نترس و نا اميد نشو!!!! چون اگه قرار بود باز نشه جاش يه ديوار ميذاشتن[/font]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من میخوام برای ویزای settlement انگلیس از دبی اقدام کنم. توی سایت نوشته مدت زمان صدور ویزا 3 ماه طول میکشه و من با ویزای توریستی میتونم 2 ماه دبی بمونم. کسی میدونه من باید چکار کنم الان؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام برای گرفتن ویزای انگلیس من اپلیکشن را برای ترکیه استانبول پر کردم منتهی تو اینترنت یه سری موارد رو دیدم که برام سوالاتی پش اومد
1- بهترین کشور برای گرفتن ویزای فامیلی وبزیتور انگلیس کدومه >
2- پاسپورت در سفارت بعد از وقت مصاحبه می مونه یا برمی گردونش؟
3- کارم تو ایران جوریه که بیش از یه هفته نمیتونم مرخصی بگیرم پروسه گرفتن ویزا چقدره؟کوتاهترین زمان برای گرفتن ویزا کدوم کشوره >
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خسته نباشید. من میخواستم یه سفر برای دیدن داییم به لندن برم.ایشون برای من دعوتنامه میفرستن. اما من نمیدونم شرایط گرفتن ویزا برای من چجوریه؟میشه لطفا منو راهنمایی کنید؟
من یه دختر مجرد 24ساله هستم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ، من چند ماهه با پسری که ۸ ساله در انگلیس زندگی میکنه نامزد شدم ، خواستم بدونم آسانترین راه برای رفتنه من به انگلیس کدومه ؟
چون شنیدم برای اینکه عقدهایسوری گندش در اومده خیلی سخت میگیرن ،ممنون میشم جوابمو بدین
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-07-10 ساعت 12:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-07-10 ساعت 12:27 توسط ars59200.)
با سلام
توصیه میشود کسی برای ویزای توریستی و تحصیلی برای انگلیس نه به دبی برود و نه به ترکیه.
با یکسری دلایل آبکی همه را رد می کنند و اصلا به مدارک ترجمه شده شما نگاه نمی کنند.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و خسته نباشید حدمت همه عزیزان. پدرم 3 ساله که پاس انگلیسیشونو گرفتن میخواستم بدونم ایا از طریق ایشون من و خانومم میتونیم مهاجرت کنیم. ضمنا ما دختر 5 ساله داریم. ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام،خواهرم 3ساله که اقامت انگلستان گرفته،من از چه طریقی و میتونم اقامت اونجارو بگیرم.[/b]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من مدت 2 سال که ازدواج کردم شوهرم سی تی زن انگلیس هست من برای گرفتن ویزا کجا بهتر جواب می گیرم دبی یا ترکیه؟
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-10-17 ساعت 05:52)mehran1979 نوشته: 200 هزار پوند حداقل میزان سرمایه گذاری در انگلستان هست .
یعنی دقیقا چقدر؟و راهش چیه ؟چطوری باید نشون بدیم؟با ملک و املاک یا پول نقد؟
-"خداوندا من با تمام کوچکیم یک چیز از تو بیشتر دارم و آن هم خدای است که من دارم و تو نداری
دکتر علی شریعتی