موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. من دختر عموم انگلیسه زمانی ک سفارت تهران باز بود خواهرم و برادرم ویزای توریستی گرفتند و خیلی خوب ویزا میدادند
خواستم بپرسم الان شرایط سخت تر شده یا تنها فرقش اینه ک سفارت شده ابوظبی؟
و یه سوال دیگه این ک ویزای توریستی بگیرم میتونم اونجا کار کنم و نوع ویزام را عوض کنم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام امیدوارم خوب باشید من در ایران زندگی میکنم ولی شناسنامه ایرانی ندارم به علت اینکه پدر من عراقی بوده و از سال 72 تا الان پدرم رو ندیدم بخاطر همین به من شناسنامه نمیدن و من الان جدود 5 سال که نمیتونم در ایران درس بخونم چون بهم اجازه نمیدن و حتا نمیتونم کار کنم و غیره الان حدود 5 سال دنبال شناسنامه هستم که نمیدن و من در عرض داخل این کشور بی حویت هستم میخواستم بدونم ایا میشه من اقامت بگیرم و اینکه من کارهای که الان بلد هستم این ها میباشد .
امنیت شبکه های لینوکس
طراحی وب سایت
نصب تجهیزات سرور
منیج سرور های لینوکس
مانیتورینگ شبکه
ممنون.
خواهشی که از دوستان دارم اگه من اینجا انلاین نبودم میشه با من در یاهو یا جی میل حرف بزنند خیلی این مهم هست این اخرین راهی هست که امید دارم بهش
milade_m@yahoo.com
serverclub2@gmail.com
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام، دوست پسرم از شهروندان انگلستان است و مدت 30 سال در آنجا زندگی می کند. می خواستم بدانم برای اخذ ویزا و اقامت در انگلستان چه باید بکنم در ضمن من پرستار هستم و مدت 8 سال سابقه کار دارم. مدرک کارشناسی ارشد در رشته مدیریت آموزشی نیز دارم. لطفآ راهنماییم کنید
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
با درود
پرسشی از دوستان با تجربه دارم.یکی از دوستان من آنلاین درخواست ویزای ویزیتوری از انگلیس را داده و با توجه به اینکه در حال حاضر کارنداره در فرمش اعلام کرده که تمام وقت کار میکنه و شرکتی را که معرفی کرده برای یکی از بستگانش است ولی اون فرد گفته که او مدرک کارش امضارا نمی کنه و گفته خودت درست کن و امضا کن حالا میخواد بدونه که برایش ایجاد مشکل میکنه؟
افکار مثبت انسان را به مسیر درست هدایت خواهد کرد
موضوعها: 2
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
عموما استعلامی نمیشه ولی شخص من توصیه به جعل یا هر چیز دیگه ای که میخواید اسمشو بذارید به هیچ وجه نمیکنم .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من پزشك هستم تازه يكساله كه فارغ التحصيل شدم و به تنهايي قصد مهاجرت به اروپا رو دارم،به نظر شما كدوم كشور واسه اقامت ، كار و ادامه تحصيل مناسب تره؟
موضوعها: 2
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
اگه دوست پسرتون ایرانیه و مسلمونه میتونه تشریف بیاره اینجا یه عقد رسمی انجام بدید. اگر نه در یکی از کشورهای حاشیه ازدواج رسمیتون رو ثبت کنید . به هیچ وجه هیچ آفیسری اگه ببینه ازدواج قطعیه و مدارکی ارائه بدید دال بر اینکه عروسی سوری نیست و قصد زندگی با هم رو دارید و اگه مدارکی از قبل و از زمان آشنایی تا کنون مثل عکس و فیلم دارید نمیتونه ریجکتتون کنه . بازم میگم به شرطی که مدارک کامل و بی نقصی ارائه بدید.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
من وقت ویزای مهاجرتی دارم برای آمریکا در ارمنستان خواستم ببینم میتونم در اون بازه زمانی (وسط اوت)
وقت برای سفارت انگلستان هم بگیرم یا نه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
دوستان من برای دیدن دختر داییم قصد دارم که به لندن سفر کنم
به نظر شما بهترین و ارزان ترین راه برای گرفتن ویزا یرای من چیست؟
مراحل کار رو لطفا برای من توضیح بدین.با تشکر
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
آیا امکانش هست از طریقه سفارت انگلستان توی ارمنستان اقدام کنیم؟
و اینکه زمانی که رفتیم اونجا باید حتما ۲-۳ هفته بمونیم تا ویزا بیاد؟
هیچ راهی نداره برگردیم؟
البته چون پاس میمونه دست اونا مسلما هیچ راهی نداره مگر اینکه تبصره ایی چیزی که من ازش بی اطلاعم،
کسی چیزی میدونه ؟