موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
من بیشتر از این اطلاعاتی ندارم و تلفن وکیل مهاجرت را از اینترنت هم میتونید پیدا کنید
شما کو اسپانسر لازم دارید و خانمتان باید در امریکا برای رفتن شما تلاش کند
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
خانم من سیتیزن آمریکاست وسالهای زیادی است که در ایران هستند و ما به تازگی مدارکمون را از آمریکا فایل کردیم می خواستم بدونم با توجه به عدم حضور همسرم در آمریکا برای بیش ار 20 سال برای ساپورت مالی چکار می تونیم بکنیم آیا اگر یکسر برن آمریکا اونجا خونه بخره و اجاره بده و برگرده در صورتی که به سال مالیاتی هم نرسیده باشه آیا در زمینه ویزا موثره آیا داشتن حساب بانکی بهتره یا خونه اینکه اونجا گواهینامه بگیره چقدر موثره البته ایشون Social Security Number ندارند که بتونن مالیات از اینجا بدن البته که درآمد هم ندارند.
ممنون می شم راهنمایی بفرمایید
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من در اینمورد وکیل گرفتم
چون سیتی زن است زیاد مشکلی نخواهید داشت
اما یه اجاره نامه داشته باشید و یک خط تلفن و یک اسپانسر باید پیدا کنید از اقوام و دوستان و یا اینکه مبلغ بالائی پول تو حسابتون تو امریکا بگذارید که نشون بده اونجا سر بار کسی نیستید
در مورد مبلغ پولی که باید بگذارید دقیقا" نمیدونم
ولی اگر کسی را پیدا کنید که اسپانسر شما شو هیچ مشکلی نخواهید داشت
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
اگر وکیل بگیرید خودتان را بعنوان یک فرد بدون درامد معرفی میکند و فرد دیگری از اقوام یا ... را باید داشت یاشید که کو اسبانسر شما شوند و بتوانند شما را سابورت مالی کنند
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
2010-06-07 ساعت 16:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-05-17 ساعت 19:16 توسط frozen mind.)
سلام
یک مشکل :
برادرم سیتی زن میباشد
اسپانسر من برادرم است
زمان لازم جهت فرستادن مدارک و تعیین وقت محاصبه فرا رسیده.. همه مدارک آماده است جز شناسنامه او . چون شناسنامه اش در آمریکا پس از تحویل به اداره مهاجرت مفقود شده و امکان صدور المثنی نیست . آیا این موضوع نقص مدارک محسوب میشود ؟ اگر بلی چه راه حلی وجود دارد؟
ممنون
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
تا اونجائی که من یادمه شناسنامه ی اسپانسر نیاز نیست.این قانون جدیده؟
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان هر کسی نامه دستورالعمل ، تهیه و ارسال مدارک و فرمهای مربوط به تعیین ساپورتر رو که NVC واسش فرستاده داره ، ممنون میشم اگه اینجا بزارتش . من از دستش دادم و چند دفعه هم تلفنی و با ایمیل درخواست کردم ولی متاسفانه نتیجه نگرفتم .
با تشکر
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزيز،
اين نامهها براي هر شخصي به طور انفرادي صادر مي شه و داراي باركد و شمارهي پرونده و مشخصات فردي صاحب پرونده و ساپورتر او هستش، بنابر اين نامهي ديگران به درد شما نمي خوره و بايد اصرار كنين براتون يكي ديگه صادر بشه.
به هر حال براي اين كه چشمتون به جمال اين گونه نامه ها روشن بشه، من نامهي خودمو با پيام خصوصي براتون مي فرستم.
پي نوشت: خبر نداشتم كه با پيغام خصوصي نميشه فايل فرستاد ، از اين رو با ايميل فرستادم.
[/quote]
سلام، حال شما چطوره؟
میخواستم اگه میشه لطف کنین این فرمت نامههای ساپورت مالی که ان وای سی برای شما فرستاده برای من هم ایمیل کنید که منم چشمم به جمال فرمتش روشن شه! من همهٔ مبالغ رو پرداخت کردم ولی نمیدونم چرا دستور عمل ان وای سی برام نمیاد!
کتگوری : F2A
تاریخ درخواست : OCT 2009
شماره پرونده : ABD2010XXXXXX
تاریخ تکمیل : OCT 2010
دریافت نامه مصاحبه: April 10 th 2012
مصاحبه: May 21 2012
محل مصاحبه: ابوظبی
دریافت ویزا: May 23 2012
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
البته اینکه برگه های جدید petitionerشونم دادن یا نه را باید سوال کنم!
مرسی comrun جان از جوابتون میشه ان جریان مدارک petitioner هم سوال کنید و بهم خبر بدید؟
ممنونم
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-10 ساعت 10:05)بنفشه نوشته: از جمله petitioner. بیکاری، تحصیل، مسن بودن، از کارافتادگی،...و به
سلام کامرون جان
در مورد من که joint sponser دارم و شوهرم در امریکا بیکاره هم به همین صورته؟ یعنی باید اعلام کنه که درامد نداره و مالیاتی هم نداده و taxt return
بگیره(اخه اصلا tax return نداره)؟؟ ایرادی نمیگیرن؟
از کجا باید بگیره؟