موضوعها: 1
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
[/quote]
Toranj جان
روزی که همسرتون براتون petition دادن، در مورد خودشون چه مدرک مالی
[/quote]
سلام کامرون جان
مرسی از جوابت
راستش وقتی شوهرم برام درخواست فرستاد مدارک مالی که نمیخواستن تا اینکه بد از ۱ سالnvcخواست که مدارک مالی و فرم I864 بفرستیم اونموقع من خیلی پرسو جوو کردم که چه چیزایی باید بفرستیم و همه گفتند که چون شوهرت اونجا درامدی نداره باید جوینت اسپانسر بگیری و ما هم همین کارو کردیم و nvc هم هیچ ایرادی نگرفت! ولی با توجه به اینکه الان چند نفر از دوستان مصاحبشون نزدیک و براشون mail اومده که علاوه بر اسپانسر مدارک مالیاتی petitioner رو هم باید بفرستن وقتی سوال کردم متوجه شدم که موقع مصاحبه هم باید Domicil petitionerثابت بشه و هم اینکه باید مدارک مالیاتی ارائه بشه برای همین با یک وکیل معتبر در آمریکا تماس گرفتم و اون هم تایید کرد و گفت که:
۱- باید حتما ثابت کنید که شوهرتون اینجا ساکن هست مثلا قبض آب و برقو تلفن و حساب بانکی ارائه بدین
۲-باید حتما حتا شده با درامد خیلی کم اعلام میکردید و TAX RETURN رد میکردین !!!
در غیر این صورت سفارت ویزا نمیده و شمارو برمیگردونه و باید دوباره کلی خرج کنید و به سفارت برید
و گفت که اگر امسال مصاحبه باشه که کاریش نمیشه کرد ولی اگه ساله ۲۰۱۲ باشه میتونید بیان و اینجا و تکس رو درست کنید
حالا دیگه معلوم نیست چه اتفاقی بیفته ولی به همه دوستان توصیه میکنم که وقتی ابتدای کارشون هست حتما با یک وکیل صحبت کنن درسته که این سایت خیلی مطالب مفیدی داره ولی کسی به صورت تخصصی پاسخ قطعی نمیتونه بده بنابر این با یک متخصص صحبت کنن تا حمچین اتفاقاتی براشون نیفته
کتگوری : F2A
تاریخ درخواست : OCT 2009
شماره پرونده : ABD2010XXXXXX
تاریخ تکمیل : OCT 2010
دریافت نامه مصاحبه: April 10 th 2012
مصاحبه: May 21 2012
محل مصاحبه: ابوظبی
دریافت ویزا: May 23 2012
موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من یه مشکلی دارم لطف می کنید اگه اطلاعاتی دارید در این زمینه بهم کمک کنید. ساپورتر مالی من وضعش خیلی خوبه وبرای من فرم I-864 رو پر کرده سفارت هم به من و خانواده وقت مصاحبه داده اما مشکل اینجاست که ساپورتر من امسال به دلیل اقتصاد بد امریکا رر داده و شامل مالیات نمیشه و در نتیجه فرم TAX RETURN سال 2010 اصلا نداره اما وضع مالی فوق العاده ای داره در ضمن من TAX RETURN سال های 2009 و 2008 و 2007 رو هم ازش دارم می خواستم بدونم ایا کسی همچی تجربه ای داشته ؟ بهمون تو سفارت گیر می دن ؟ ایا بازم من باید دنبال یه اسپانسر مالی جدید باشم؟( در ضمن اسپانسر مالی من PETITONER ام نبوده و خودش JOINT SPONSOR هستش م.اگه سریع جواب بدید ممنون میشم چون کمتر از 50 روز دیکه وقت مصاحبمه . در ضمن اون موقع که اسپانسر مالی من فرم I-864 رو پر کرده فقط مالیاتهای سال های 2007 تا اخر سال 2009 نیاز بوده.
F2B
PD: 28 december 2012
Approval notice: 10 april 2014
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-10-11 ساعت 10:02)comrun نوشته: (2011-10-10 ساعت 21:39)maral-b نوشته: سلام دوستان من یه مشکلی دارم لطف می کنید اگه اطلاعاتی دارید در این زمینه بهم کمک کنید. ساپورتر مالی من وضعش خیلی خوبه وبرای من فرم I-864 رو پر کرده سفارت هم به من و خانواده وقت مصاحبه داده اما مشکل اینجاست که ساپورتر من امسال به دلیل اقتصاد بد امریکا رر داده و شامل مالیات نمیشه و در نتیجه فرم TAX RETURN سال 2010 اصلا نداره اما وضع مالی فوق العاده ای داره در ضمن من TAX RETURN سال های 2009 و 2008 و 2007 رو هم ازش دارم می خواستم بدونم ایا کسی همچی تجربه ای داشته ؟ بهمون تو سفارت گیر می دن ؟ ایا بازم من باید دنبال یه اسپانسر مالی جدید باشم؟( در ضمن اسپانسر مالی من PETITONER ام نبوده و خودش JOINT SPONSOR هستش م.اگه سریع جواب بدید ممنون میشم چون کمتر از 50 روز دیکه وقت مصاحبمه . در ضمن اون موقع که اسپانسر مالی من فرم I-864 رو پر کرده فقط مالیاتهای سال های 2007 تا اخر سال 2009 نیاز بوده.
nvc قبل از تعیین وقت مصاحبه برای ما که پارسال مصاحبه داشتیم، tax سه سال اخیرش را خواست یعنی موقع مصاحبه در 2010، taxهای 2007، 2008 و 2009 اسپانسرها را فرستادیم و مشکلی در سفارت از این جهت نداشتیم. از شما هم سفارت احتمالا یا همان موقع مصاحبه، یا اگر خدای نکرده شامل کلیرنس بشید، برای صدور ویزا آخرین tax اسپانسرها را خواهد خواست. طبق تجربه های نگارش شده در همین سایت، سفارت حتی بعضا از دوستانی که چند ماه بعد از مصاحبه (در سال بعد از مصاحبه) clear شده اند، برای آخرین بررسی جهت صدور ویزا، tax اخیر اسپانسرها را درخواست کرده. اگر tax اخیر را نمیتوانید ارائه دهید، یا اگر سفارت گواهی IRS transcript مبنی بر اینکه فرد مورد نظر برای 2010 واجد tax return نبوده را قبول نکرد، پیشنهاد میکنم از حالا محض احتیاط به فکر پیدا کردن یک اسپانسر دیگر باشید که بتواند بمحض درخواست، i-864 و taxهای تاکنون و آینده اش را برایتان بفرستد. ضررش یک روانداختن هست.
از پاسخ شما بسیار ممنون هستم من نمیدونستم اصلا گواهی IRS transcript وجود داره و به چه دردی میخوره . حتما میرم دنبالش . والا به کس دیگه هم واسه اسپانسر رو انداختم اما هنوز بهم جوابی نداده. اسپانسر قبلیم هم گفت من واقعا سعی میکنم یک برگه یا نامه ای چیزی برسونم به دستت که کمک کنه . یک دنیا از راهنمایی شما ممنون.
F2B
موضوعها: 4
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
برای مصاحبه ظاهرا" آخرین مدارک مالیاتی 2010 اسپانسر مورد نیاز است.آیا پرینت آن مدارک کافیست؟یا حتما"باید اصل آنرا بفرستند؟ یا به تایید جایی برسانند؟
قبلا" از پاسخ و راهنمایی شما متشکرم.
درخواست گرین کارت برای والدین:
Case number: YRV2019
Visa Class: IR5
Your case is currently at: NVC
Foreign state of chargeability: Iran
Interview Location: Yerevan
Priority Date: 09-Feb-2018
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-10-11 ساعت 18:11)comrun نوشته: (2011-10-11 ساعت 11:41)maral-b نوشته: از پاسخ شما بسیار ممنون هستم من نمیدونستم اصلا گواهی IRS transcript وجود داره و به چه دردی میخوره . حتما میرم دنبالش . والا به کس دیگه هم واسه اسپانسر رو انداختم اما هنوز بهم جوابی نداده. اسپانسر قبلیم هم گفت من واقعا سعی میکنم یک برگه یا نامه ای چیزی برسونم به دستت که کمک کنه . یک دنیا از راهنمایی شما ممنون.
خواهش میکنم. اسپانسرتون میتونن از IRS، درخواست verification of nonefiling بکنن (مثلا فرم 4506 ) . ولی باز محض احتیاط به فکر پیدا کردن یک اسپانسر دیگه باشید.
والا به چند نفر رو انداختیم اما نشد امیدوارم که گیر ندن . بازم ممنون
F2B
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
بچه ها میشه منو یکمی راهنمایی کنید که
همسر من از 31 October سال 2010 امریکاس و تا حالا فرم tax return پر نکرده، ما برای رفتن من اقدام کردیم که فعلا تو صف nvc هستیم . همسرم در سال 2010 بیکار بود ولی از سال 2011 شاغل شده و هم درس میخونه حالا ممنون میشم در مورد سوالات زیر منو راهنمایی کنید
1) در چه ماهی این فرم های تکس رو باید پر کنه ؟
2) آیا باید برای سال 2010 رو هم پر کنه؟ بهتره پر کنه یا نه؟
2)اگه پول تکس ها رو پس بدن برای اسپانسر شدن من ضرر داره؟ چون در حال حاضز فقط اونه که میخواد اسپانسر من بشه
3) اگه تا چند ماه دیگه nvc فرم های ساپورت رو بخواد، فقط یک سال میشه که tax return پر کرده ، حتما باید 3 سال باشه؟
ممنون از همگی