2014-08-11 ساعت 23:27
(2012-08-25 ساعت 22:21)siralex نوشته: سلام
بببخشید که من بعد از ۱ سال به اینجا برگشتم، راستش تو یک ساله گذشته که به آتلانتا اومده بودیم خیلی سرمون شلوغ بود و اصلا به یاد اینجا نبودم در حالی که خیلی به اینجا مدیون هستیم منو همسرم همیشه به نیکی از مهاجرسرا یاد میکنیم که خیلی کمکمون کرد تو مهاجرتمنوم .
ما یک سال هستش که به آتلانتا امدیم ، قبلش به ۸ ۹ تا ایالت رفتیم از کالیفرنیا تا نیویورک، از کالیفرنیا خیلی خوشمون آمدن ولی با مقایسه با آتلانتا که انتخاب دومومن بود آتلانتا رو انتخاب کردیم و الانم خیلی راضی هستیم از اینجا. اینجا یه مرکز شهر داره خوب که زیاد جای خوبی واسه زندگی نیست ولی شهر به سمت شمال گسترش پیدا میکنه به ترتیب میدتون که قسمت اداری هستش باک هید که تقریبا گرونترین جای آتلانتا هستش منطقه بعدی سندیسپرینگس هستش که آخرین منطقه آتلانتا هستش که با زیپ کد آتلانتا شناخته میشه و تقریبا منطقه خوبی برای زندگی هستش با اجارهای مناسب.تراکم ایرانیها تو شهرای بعدی که خیلی بهم نزدیکن هستش که رزول، الفرتا، مرریتا، اینجا سیاه پوست زیاد هستش ولی همینطور که به شمال میری(رزول و الفرتا ) خیلی کمترن ولی به نظر من این هیچ نکته مثبت یا منفی من توش نمیبینم بخاطر اینه که خوب انسان به رنگ پستش ارزش پیدا نمیکنه بلکه به کردارش، ما تو یکساله گذشته هیچ مشگلیب هیچ کسی نداشتیم البته این بستگی به محل زندگی شما داره اینجا هم مثل تمام دنیا محل بد هم داره که خوب رفتارا یکم باید زننده تر باشه. یه شهرِ نسبتا مذهبی هستش با کلیساهای بسیار، خیلی سرسبزه ، زمستنش زیاد سرد نیست به ندرت میگن برف میدتبستنش تا امروز که تقریبا داره تموم میشه فقط ۲ یا ۳ هفته خیلی گرم داشت بارون خیلی میاد یعنی همین الان که تابستون هفته ۲ یا ۳ روز بارون میاد. و اما موضوع مهم کار من فکر میکنم این یه موقعیت کاملا نسبی هستش که بستگی به خیلی چیزا داره تخصص و توانایی و مهمتر از همه انتظارت ولی اینجا من خیلیهرو میبینم که کارای خوبی تاپ کمتر از ۲ یا ۳ ماه پیدا کردن خیلیها هم میشناسم که بد از ۲ یا ۳ سال هنوز پأئینترین کارهارو میکنن.آدمهای بسیار مهربونی داره که اصلا به ایالتهای شمالی قابل مقایسه نیستن. دولت برای زبان خوندن خیلی کمک میکنه کلاس زیادی واسه زبان هست که رایگان تو کلیساها و مدارس دلتیبرگزر میشه همینطور تو کالجهای خوب میتونی زبان بخونین با ماهی ۸۰ دلار، تو دانشگاها هم خیلی کمک میکنه. مترو فقط تا سندی سپرینگس اومده و بعد از اون با اتوبوس میشه رفت و آمد کرد که البته اصلا نمیشه روش حسابی باز کرد چون بعضی موقعها ۴۰ دقیقه طول میکش که اتوبوس بیاد. قیمت آپارتمان هم بستگی داره به محل ولی جای نسبتا خوب میشه با ۸۰۰ تا ۹۰۰ تا میشه یه ۲ خواب تو یه محل نسبتا خوب گرفت. دیگه من چیزی به ذهنم نمیرسه ولی اگه سوالی دارید من در خدماتتون هستم و خوشحال میشم که بتونم کمکتون کنم برای همهٔ شما آرزوی موفقیت میکنم.