موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
بالاخره ويزامون صادر شد و فعلاً منتظر كارهاي آي او ام هستيم كه اونم فكر كنم 3 الي 4 ماهي طول بكشه تا بياييم. در يكي از فرمها از ما سوال كرده بود كه آدرس بهشون بديم كه من تنها آدرسي كه داشتم از همين جورجيا بود منطقه فايت وايل - و احتمالا در همان منطقه يا در مناطق نزديك آن برامون خونه ميگيرند دوستان كسي از اين منطقه فايت ويل Fayetteville اطلاعي داره چه جور جايي هست؟ ممنون ميشم
به دنبال یک زندگی خوبتر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
salam,man ta yek mahe dg be Atlanta danehsgahe Georgia state miram.baraye zendegi mishe rahnami konin ke dorm beram ya ba kasi khoone begiram share konam mablaghesho?agar daneshjooi mikhad bere baraye Fall 2014 khoshhal misham ba man dar tamas bashe.merci
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ، واسه مسابقه فوتبال روز شنبه ايراني ها جايي جمع ميشن كه با هم ببينيم ؟ ?⚽️??
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من برای کار و زندگی میخوام برم آنتالیا اما نمیدونم چطوری و از کجا باید شروع کنم.کس هست که راهنمایی کنه؟ممنون
رتبه:
20
1 تشکر در 1 ارسال
عزیزم اینجا چه ربطی به آنتالیا داره؟اشتباه املایی داشتین؟به جای آتلانتا نوشتین آنتالیا یا واقعا ویخوای بری آنتالیا؟؟؟
ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش....
بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش....
از بس که دست میگزم و آه میکشم، آتش زدم چو گل به تن لَخت لَخت خویش
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
خانه ها با furniture هستند؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان .میتونید بگین شروع کلاسهای کالج کی هست و چه مدارکی میخواد.ممنون میشم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
چرا تو اين فروم كسي نيست كه جواب بده . كسي هست كه بتونه به من كمك كنه .....
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان، من یه سوال دارم ، منظور شما از کار چیه ؟هر کاری؟ مثلا کار در رستوران یا منظور شما کاری در رابطه با رشته درسی یا شغلی خودتونه؟
آیا با کار کردن در یه رستوران می شه از پس مخارج در اومد البته برای یه زندگی معمولی؟
آیا با اجاره کردن یه رستوران (می گن با 1200 دلار ) می شه در آمد متوسطی ایجاد کرد؟