موضوعها: 0
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
سلام، داغه داغ بگم براتون، الان از سفارت اومدم بیرون. نتیجه، چک.
امروز 5 یا 6 تا کیس لاتاری نیومده بود. تغییر خوش اخلاق، جو سفرت عالی و خوش برخورد.
یک کیس لاتاری 3 نفره هم به علت فراهم نبودن مدارک اصلا به مصاحبه نرفت و سفرت رو ترک کرد!
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
میشه لطفا بگید اسم دوره های تخصصی کوتاه مدت در آمریکا چیه ؟ مثلا کسی با داشتن سابقهکاری و مدرک فوق لیسانس یا دکتری در این دوره ها شرکت کنه و سریع مشغول کار در تخصص با فن خودش بشه ؟ ممنون
[/quote]
اگر خیلی ریز تر ذکر می کردید منظورتون چه نوع دوره تخصصی هست بهتر بود.
الان وضعیت اقتصاد آمریکا خیلی داره بهتر میشه و از لحاظ شغلی دوباره شروع کردن به نیرو گرفتن، بعید نیست بدون مدرک از آمریکا و با همان مدرک ایران بتونید کار بگیرید، به شرط اینکه زبانتون خوب باشه
[/quote]
سلام ، من منظورم این بود مثلا من با داشتن ارشد شیمی آلی بخوام برم یه دوره تخصصی همراه با سرتیفیکیت امریکایی بسیار معتبر مثلا در گرایش تجزیه دستگاهی مواد سمی بگذرونم وبا اون بتونم براحتی در همون تخصص خودم جذب بشم ، حالا بعد از 6 ماه یا یه سال دوره گدروندن که مجبور نباشیم دوباره وارد مقاطع دانشگاهی خاصی بشیم !
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
اگر رزومه تون خوب باشه نهايت شايد اينجا فقط لازم باشه يك دوره يك سال و نيمه بريد براي اينكه صرفا يك مدرك تحصيلي هم از امريكا به رزومه تون اضافه كنيد.
اگر خیلی ریز تر ذکر می کردید منظورتون چه نوع دوره تخصصی هست بهتر بود.
الان وضعیت اقتصاد آمریکا خیلی داره بهتر میشه و از لحاظ شغلی دوباره شروع کردن به نیرو گرفتن، بعید نیست بدون مدرک از آمریکا و با همان مدرک ایران بتونید کار بگیرید، به شرط اینکه زبانتون خوب باشه
سلام ، من منظورم این بود مثلا من با داشتن ارشد شیمی آلی بخوام برم یه دوره تخصصی همراه با سرتیفیکیت آمریکایی بسیار معتبر مثلا در گرایش " تجزیه دستگاهی مواد سمی " بگذرونم وبا اون بتونم براحتی در همون تخصص خودم جذب بشم ، حالا ممکنه آن دوره ۶ ماه یا یه ساله باشه اما مجبور نیستیم دوباره وارد مقاطع دانشگاهی خاصی مثلا دکتری بشیم!! ویا ازکارهای غیر مرتبط برای چندین سال امرار معاش کنیم !راجع به چنین دوره های تخصصی وشرایط پذیرش آنها دارم می پرسم ؟ با سپاس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من میخوام از سن خوزه در کالیفرنیا بیام سمت ایالت جورجیا کدوم شهر رو برای شروع زندگی پیشنهاد میکنید،40 ساله و مجرد هستم اگر کسی از دوستان روم میت میخواد ممنون میشم برام پیغام بگذاره راستی وضعیت آب و هوایی در جورجیا چطوری هست و مناطق سیفش کجاهاست؟ و اکثر ایرانی ها در کدوم مناطق ساکن هستند ممنون میشم دوستان صاحب نظر محبت کنند جواب بدن یا منبعی رو معرفی کنن که بتونم اطلاعات بگیرم آیا اونجا یلو پیچ ایرانی هم داریم؟
با تشکر
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.
از دوستانی که قصد اومدن به جورجیا رو دارن، اگر کسی دنبال کار فوری و موقت هست که بتونه خرج خورد و خوراک و مسکنشون رو بده (حقیقتش چیزی تهش نمیمونه! ولی از بیکاری و سردرگمی اول مهاجرت بهتره) اینجا یه شرکت بسته بندی شکلات هست که کارگر ساده میگیره با ساعتی 7.5 الی 8 دلار. کار نسبتاً سبکی هست مخصوصاً برای خانمها. در ضمن این شغل فصلی هست و تا حول و حوش کریسمس فراهمه.
Case:2015AS1xxx; DS-260:July10th; Invitation Letter:Nov25th; Interview: Jan8th; Abudhabi; 1 Person; Clear:Apr5th; Visa Issued:Apr 20th;