موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
salam khobin shoma ? man arman az iran hastam gharare mohjerat konim be Atlanta mikhastam bebinam onja alan sharayete karo bar chetorie va momkene komakam konid onjaro bishtar beshnasam... age idi yahoo ya email dari behem bede lotfan baham dar tamas bashim merc
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من تازه عضو اينجا شدم
كسي هست كه الان اتلانتا زندگي كنه؟؟
من ٢ماه هست كه اومدم اتلانتا
ممنون ميشم يه خورده از تجربيات دوستان استفاده كنم
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-03 ساعت 04:03)Mati1 نوشته: سلام من تازه عضو اينجا شدم
كسي هست كه الان اتلانتا زندگي كنه؟؟
من ٢ماه هست كه اومدم اتلانتا
ممنون ميشم يه خورده از تجربيات دوستان استفاده كنم
دو ماهه اونجایین دیگه خودتون صاحب تجربه آید! از تجربیاتتون برا ما بگید!
کیس نامبر: 2800 مصاحبه:2 آپریل، ایروان . تعداد:2 نفر. آپدیتها: 6،7،8،16 آپریل ، 2 جون(هردو) ، 4جون (اصلی) ، 15 جولای شبانه(نفر دوم) 24 جولای شبانه(هر دو) کلیر: 27 جولای گرفتن ویزا:31 جولای مقصد: آتلانتا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من دنبال كار هستم ورزشكارم رزمه ورزشيه خوبي دارم به باشگاهايي كه مربوط به تخصص خودم بود ايميل زدم ولي جواب مثبت نگرفتم
ميخواستم اگر ممكن هست در زمينه كار كمكم كنيد البته هنوز گرين كارتمم نرسيده دستم[/size]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان بگن درحال حاضر وضعیت کار در اونجا چجوریه؟؟ کارهای سطح پایین مثل رستوران واسه شروع زندگی خوب پیدا میشه؟ مثلا حدودا حداکثر چقدر طول میکشه کار پیدا کنیم؟
و اینکه توی آتلانتا حداقل درامد ساعتی چنده؟ ( از نظر عملی نه آماری )
مرسی
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان يادتون باشه الان نزديك كريسمس هست، الان همه در همه جا در تكاپو هستند و خيلي سرشون شلوغه و الان بهترين زمان براي پيدا كردن كار هست. پس اگه هنوز بيكار هستيد بهترين زمان براي پيدا كردن كار الان هست.
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ما بعد از 5 ماه زندگی تو امریکا داریم منتقل می شیم به آتلانتا و محل کار همسرم نزدیک دانشگاه جرجیا تک هست، بهترین جایی که میتونیم خونه بگیریم که هر روز تو ترافیک نمونیم و قیمت اجاره معقول باشه کجا هست؟ ممنون میشم اگه کسی اطلاعات بیشتری داره راهنماییمون بکنه.
کیس نامبر :***2015AS00002 . تاریخ ارسال فرم : 31 July، ===> آپدیت : 4 Dec. تعداد افراد کیس : 2 نفر . سفارت : آنکارا . دریافت نامه دوم :٢٣ ژانويه. . تاريخ مصاحبه: 2 مارچ، خودم یکضرب، همسرم دریافت کلیرنس. آپدیت: 3 مارچ ... ٢٥، ٢٦، ٣٠، ٣١ مارچ، ١ اپريل، ٨ اپريل =كلير ورود به امریکا: 4 جولای
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
از دوستان کسی هست که Savannah زندگی کنه؟
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
از دوستان کسی هست که یه جای مناسب تو آتلانتا برای اقامت دو ماهه سراغ داشته باشه؟
خیلی ممنون میشم
کیس نامبر: 2800 مصاحبه:2 آپریل، ایروان . تعداد:2 نفر. آپدیتها: 6،7،8،16 آپریل ، 2 جون(هردو) ، 4جون (اصلی) ، 15 جولای شبانه(نفر دوم) 24 جولای شبانه(هر دو) کلیر: 27 جولای گرفتن ویزا:31 جولای مقصد: آتلانتا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان کسی راجع به رشته اشپزی بین الملل توی اتلانتا تجربه ای داره ؟ /من اشپز بین الملل هستم مدارک دانشگاهی رسمی هم دارم برای ساعت کار و حداقل دستمزد اگر دوستان اطلاعاتی دارند ممنون میشم پاسخ بدند