موضوعها: 3
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
خواهش میکنم به تجربه بچه هایی که در امریکا زندگی میکنند احترام بذاریم و نه چیز دیگه هر چی باشه اونها از ما جلوترن
موضوعها: 0
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.دوستان عزیز می خوام برای 1 ماه برم امریکا و پاس سفید بگیرم و برگردم با خانواده هستم یک دوست صمیمی دالاس .پلانو دارم و یک اشنا و اقوام دور در جورجیا...با توجه به اب و هوا و مسایل دیگر ایا دالاس بهتره یا جورجیا...ممنون می شم از همکاری و کمک شما.
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2012-07-07 ساعت 11:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-07-07 ساعت 12:38 توسط frozen mind.)
سلام دوستان عزیز من الان حدود ۸ ماه هست که جورجیا هستم اینجا جای خوب داره جای بد هم داره من از san jose به جورجیا آمدم اولش به يك شهری به نام Forest Park که واقعا بد بود ۲ ماه اونجا زندگی کردیم . بعد که بیشتر اشنا شدیم فهمیدیم که ما در بدترین جای ممکن ساکن هستیم . متوجه شدیم که ایرانیها و باکلاسها در شمال آتلانتا ساکن هستن..
من چند تا شهر رو مثال میزنم sandy springs , roswell , alpharetta واقعا از زمانی که امدیم و در roswell خانه گرفتیم همه چی عالی هست واقعا سطح فرهنگ بالا و جای آروم و امنیت خوب کار هم زیاد هست ..
هوا اینجا تا `۳۵ تا `۳۷ ...اما شرجی زیاد هست در هفته ۲ روز باران میاد و این باعث میشود دما پایین بیاید
اما از آتلانتا، دوستان ببینید آتلانتا مثل New York کوچیک هست منظورم این هست که بیشتر دفتر کار یا آفیسها اونجا هست و بیشتره مردم از اطراف به آتلانتا برای کار میروند و در خود آتلانتا برای زندگی اصلا خوب نیست ...
اینجا نمیشه گفت که این شهر با اون شهر جدا هست از اینجا که من هستم که roswell هست تا خود آتلانتا ۲۰ mm فاصله هست ... از قیمت اجاره من يك خانه با ۲ اتاق خواب ۶۰۰ اجاره میدم ..
امیدوار هستم کمکی شده باشه از این که غلط تایپ داره از بهنویس هست معذرت ......
تاریخ دریافت نامه قبولی اول : هیچوقت
تاریخ دریافت نامه دوم : 2 AUG
تاریخ مصاحبه : 8 AUG
تاریخ دریافت ویزا : 11 AUG
کیس : 2011AS00035XXX
کنسولگری: ابوظبی
جمع هزینه ها 4 نفر : تومان 7,570,000
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
بببخشید که من بعد از ۱ سال به اینجا برگشتم، راستش تو یک ساله گذشته که به آتلانتا اومده بودیم خیلی سرمون شلوغ بود و اصلا به یاد اینجا نبودم در حالی که خیلی به اینجا مدیون هستیم منو همسرم همیشه به نیکی از مهاجرسرا یاد میکنیم که خیلی کمکمون کرد تو مهاجرتمنوم .
ما یک سال هستش که به آتلانتا امدیم ، قبلش به ۸ ۹ تا ایالت رفتیم از کالیفرنیا تا نیویورک، از کالیفرنیا خیلی خوشمون آمدن ولی با مقایسه با آتلانتا که انتخاب دومومن بود آتلانتا رو انتخاب کردیم و الانم خیلی راضی هستیم از اینجا. اینجا یه مرکز شهر داره خوب که زیاد جای خوبی واسه زندگی نیست ولی شهر به سمت شمال گسترش پیدا میکنه به ترتیب میدتون که قسمت اداری هستش باک هید که تقریبا گرونترین جای آتلانتا هستش منطقه بعدی سندیسپرینگس هستش که آخرین منطقه آتلانتا هستش که با زیپ کد آتلانتا شناخته میشه و تقریبا منطقه خوبی برای زندگی هستش با اجارهای مناسب.تراکم ایرانیها تو شهرای بعدی که خیلی بهم نزدیکن هستش که رزول، الفرتا، مرریتا، اینجا سیاه پوست زیاد هستش ولی همینطور که به شمال میری(رزول و الفرتا ) خیلی کمترن ولی به نظر من این هیچ نکته مثبت یا منفی من توش نمیبینم بخاطر اینه که خوب انسان به رنگ پستش ارزش پیدا نمیکنه بلکه به کردارش، ما تو یکساله گذشته هیچ مشگلیب هیچ کسی نداشتیم البته این بستگی به محل زندگی شما داره اینجا هم مثل تمام دنیا محل بد هم داره که خوب رفتارا یکم باید زننده تر باشه. یه شهرِ نسبتا مذهبی هستش با کلیساهای بسیار، خیلی سرسبزه ، زمستنش زیاد سرد نیست به ندرت میگن برف میدتبستنش تا امروز که تقریبا داره تموم میشه فقط ۲ یا ۳ هفته خیلی گرم داشت بارون خیلی میاد یعنی همین الان که تابستون هفته ۲ یا ۳ روز بارون میاد. و اما موضوع مهم کار من فکر میکنم این یه موقعیت کاملا نسبی هستش که بستگی به خیلی چیزا داره تخصص و توانایی و مهمتر از همه انتظارت ولی اینجا من خیلیهرو میبینم که کارای خوبی تاپ کمتر از ۲ یا ۳ ماه پیدا کردن خیلیها هم میشناسم که بد از ۲ یا ۳ سال هنوز پأئینترین کارهارو میکنن.آدمهای بسیار مهربونی داره که اصلا به ایالتهای شمالی قابل مقایسه نیستن. دولت برای زبان خوندن خیلی کمک میکنه کلاس زیادی واسه زبان هست که رایگان تو کلیساها و مدارس دلتیبرگزر میشه همینطور تو کالجهای خوب میتونی زبان بخونین با ماهی ۸۰ دلار، تو دانشگاها هم خیلی کمک میکنه. مترو فقط تا سندی سپرینگس اومده و بعد از اون با اتوبوس میشه رفت و آمد کرد که البته اصلا نمیشه روش حسابی باز کرد چون بعضی موقعها ۴۰ دقیقه طول میکش که اتوبوس بیاد. قیمت آپارتمان هم بستگی داره به محل ولی جای نسبتا خوب میشه با ۸۰۰ تا ۹۰۰ تا میشه یه ۲ خواب تو یه محل نسبتا خوب گرفت. دیگه من چیزی به ذهنم نمیرسه ولی اگه سوالی دارید من در خدماتتون هستم و خوشحال میشم که بتونم کمکتون کنم برای همهٔ شما آرزوی موفقیت میکنم.
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
سطح درآمد نسبت به ایالت هایی که قبلا بودید چه جوریه؟
چقدر طول کشید تا خود شما کار پیدا کنید؟
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2012-09-11 ساعت 22:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-11 ساعت 22:10 توسط siralex.)
من یکسری اطلاعات در مورد شهر آتلانتا مینویسم ،امیدوارم برای دوستهای که پیغام گذشته بودن و شاید بعدها میخوان اطلاعاتی از از این شهر داشته باشند مفید باشه:
شهر آتلانتا ( مترو آتلانتا ) با داشتن بیش از ۵ میلیون نفر جمعیت یکی از شهرهای بزرگ آمریکا محسوب میشه، شامل ۱۴ کانتی میشه، مرکز شهر آتلانتا داخل کانتی فولتون قرار داره که بزرگترین و مهمترین کانتیه.۵۰ شهر منطقه مترو آتلانتا را تشکیل میدن بهترین و گرون منطقه باک هید نامیده میشه البته هر شهری منطقه خوب داره . معمولا منطقههای شمالی آتلانتا منطقههای بهتری برای زندگی هستند. جمعیت سیاه پوست اینجا تقریبا زیاده ولی هرچی بطرف شمال میرید کمتر هستند البته این هیچ عیب یا امتیازی نمیتونه باشه.
ایرانیها بیشتر تو شهرهای رازول، الفرتا، سندی اسپرینگس و مرییتا ساکن هستند
زمستانهای زیاد سردی نداره به ندرت برف میاد تابستون هم چند روز خیلی گرم داره ولی بیشتر روزها قابل تحمله هفتهای هم ۲ روز معمولا بارون میاد
مردمان بسیار خونگرمی داره که یکی از مهمترین دلائل انتخاب اینجا برای زندگی دائم ما بود.
هزینه مسکن خیلی منطقیه اجاره یه آپارتمان دو خوابه در جای نسبتا خوب با متراژ ۱۲۰۰ اسکرفیت ۷۵۰ تا ۱۰۰۰ دلار هست
هزینه آب برای ما که ۲ نفر هستیم ۴۰ تا ۶۰ ،
هزینه برق زمستان ۲۵ تا ۴۵ تابستون۴۰ تا ۷۰،
هزینه گاز زمستان ۳۰ تا ۷۰ تابستون ۳۰ تا ۴۰،
تلفن برای ۲ نفر ۹۰
بیمه برای ۲ تا ماشین که یکیش فول کاورج هستش ۱۳۰،
تقریبا شهر مذهبی به حساب میاد ، تا اولین ساحل که ساحل سا وا نا هستش ۳ ساعت راه
مرکز دیدنیش: جورجیا آکواریوم ( بزرگترین آکواریوم دنیا)، موزه کوکا کولا ، استودیو سی ان ان، استون مانتین، لک لنیر، هلن جورجیا،.....
کلا ۳ تا خط مترو داره که از جنوب( فرودگاه) به شمال و شمال شرق و از غرب به شرق کشیده شده، اتوبوس هم که هر ۲۰ تا ۴۰ دقیقه بستگی به سا عات روز سرویس میدن، روی هم رفته رو وسایل نقلیه عمومیش اصلا نمشیه حساب کرد
قیمتهای مواد خوراکی هم مثل همجا یکسانه ولی سبزی جات و میوه رو معمولا از فارمزمارکت میخریم که قیمت و تنوع بهتری داره
جمعیت زیادی از ایرانیها اینجا ساکن هستند به روایتی۲۰.۰۰۰ و به روایتی دیگری ۵۰.۰۰۰ نفر
حدوداً ۶ تا ۷ تا فروشگاه ایرانی داره و تا دلتون بخواد رستوران ایرانی
اینا چیزی بود که به ذهنم میرسید امیدوارم که بتونه مفید باشه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-09-26 ساعت 19:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-26 ساعت 19:29 توسط پسرایرونی.)
(2012-09-20 ساعت 20:06)3rip نوشته: (2012-09-20 ساعت 19:18)peyman2ped نوشته: 3ripعزیز هر موقع وقت کردی از اتلانتا بنویس متشکر میشم
پیمان جان مطمعن باش از انتخاب آتلانتا پشیمون نمیشی.
3rip عزیز به خاطر اطلاعات مفیدت واقعا سپاسگذارم
شما اطلاعی داری که این دوره های لوله کشی و air conditioning هزینه هاش چه جوریه و چه مدت طول میکشه؟
ورود به آمریکا : 31 اکتبر 2012 ساعت 4:10 به وقت محلی
فردوسی بزرگ :"به نیکی گرای و میازار کس - ره رستگاری همین است و بس"
پسرایرونی : "عجب دنیایی داریم!"