موضوعها: 0
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
فروزن جان غصه نخور چند وقت دیگه که یکم راه افتادیم میتینگ میزاریم, بچه های 2012 که اومدیم آتلانتا تعدادمون کم نیست, آخرهفته ها یه باشگاه بولینگ خوب توی هولکومب بریج هست میریم همگی غصه و غربت اینجارو دور میریزیم
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-03 ساعت 01:44)frozen mind نوشته: اما به طور کلی من شکایتی از اینجا ندارم. دلم می خواست از اول به ایالتهای شمالی می رفتم ولی خب اینطور نشد. امکانشو هم نداشتم که از اول مثل شما بگردم و همه جا رو امتحان کنم.
بنابراین سیاه ها دید بهتری به ما دارن نسبت به سفیدها.
با این مسئله شمال امریکا خیلی موافقم و یا اون نوار دور امریکا (جالبه که در کالیفرنیا که مهد مهاجران هست وقتی از نوار ساحل به طرف داخل میری همه چیز عوض میشه )
.بعد از مدتی تجربه به ادم ثابت میکنه که این حرف و این تقسیم بندی مهاجرتی واقعا درسته من خودم قبلا میگفتم اینها حرفه ! ولی اینطور نیست. به قول شما مشکل خاصی نیست ولی محیط 1 جوریه. سفیدهای جنوب رو ادمای خشک - سرد -از خود راضی و بسیار مذهبی یافتم (البته نه همه و از دید شخصی و تجربی خودم که به خاطر بچه ام یکسال اخیر رو تقریبا زیاد برخورد باهاشون داشتم)
خلاصه به تغییر مکان هم باید فکر کرد ! البته که برای بنده و جنابعالی کمی تا قسمتی مشکل میباشد !!
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-05 ساعت 09:20)3rip نوشته: فروزن جان غصه نخور چند وقت دیگه که یکم راه افتادیم میتینگ میزاریم, بچه های 2012 که اومدیم آتلانتا تعدادمون کم نیست, آخرهفته ها یه باشگاه بولینگ خوب توی هولکومب بریج هست میریم همگی غصه و غربت اینجارو دور میریزیم
3rip عزیز این پیشنهادت خیلی عالیه ازت متشکرم
ایشاله بتونیم این کارو انجام بدیم و حداقل ما 2012 ایها یه همبستگی خاصی داشته باشیم و مشکلات غربت را با همفکری هم بهتر حل کنیم و از زندگی لذت ببریم.
ورود به آمریکا : 31 اکتبر 2012 ساعت 4:10 به وقت محلی
فردوسی بزرگ :"به نیکی گرای و میازار کس - ره رستگاری همین است و بس"
پسرایرونی : "عجب دنیایی داریم!"
موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2012-10-06 ساعت 10:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-06 ساعت 19:55 توسط inekoee.)
من فقط نظر شخصیمو میگم،لطفا بچها اینرو مدّ نظر قرار بدن که از چه کشوری اومدن به قدرتمندترین کشور دنیا.از یک کشور جهان سوم به یک کشور پیشرفته.بخصوص کسانیکه از طریقه قرعه کشی به آمریکا اومدن.
سطح توقعات به نظر من بالاست. اینجا انسان ارزش داره.صداقت و قانون حرف اولو میزنه.امنیت بالاست.و چیزی که تو ایران خوابشم نمیشد ببینیم.به نظر من ایالتا فرقی نداره.فقط بر اساس شرایط شخص انتخاب میشه.مثل من که پسر عموم اتلانتاست و ادمی هست که خوب حمایت میکنه.
قوانین گواهینامه عوض شده تو اینجا،قبل رفتن واسه امتحان سایتDMV رو چک کنین
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
دوتا سوال دارم
1 - اداره سوشیال همون dmv هست یا با هم فرق دارن؟
2 - توی جورجیا گواهینامه بین المللی یا ترجمه گواهینامه کاربردی داره یا نه؟
با آرزوی موفقیت برای همه
ورود به آمریکا : 31 اکتبر 2012 ساعت 4:10 به وقت محلی
فردوسی بزرگ :"به نیکی گرای و میازار کس - ره رستگاری همین است و بس"
پسرایرونی : "عجب دنیایی داریم!"
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
هنوزم میشه با بین المللی رانندگی کرد . ولی امتحان آیین نامش فوق العاده آسونه . من فکر میکنم اگه دو روز تو خیابونا فقط تابلوهارو ببینی و معنیشو یاد بگیری حتی اگه کتابم نخونی قبول میشی
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،ممنون از راهنماییهاتون،ما هم اگه خدا بخواد دو ماهه دیگه عازم هستیم ،امیدوارم که شما روهم اونجا ببینم،ارزو میکنم همگی موفق باشید وبراتون همون بشه که فکرشو میکنید.
ما فعلا در گیروداره تهیه بلیط هستیم البته اگه بشه از شیراز.کسی میتونه راهنمایی کنه لطفا .ممنون
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
[سلام
دوستان ما هم احتمالا ژانویه مسافر آتلانتا هستیم.بهترین قیمت را در حال حاضر آلیتالیا داره که رفت و برگشت از تهران یک میلیون و ششصد هزار تومن است ولی زودتر بلیط بگیرید که میگن داره گرون میشه.
کسی جائی رو سراغ داره که تو آتلانتا برای یکماه خونه اجاره بدن؟
case number:2012ASA00009000
تعداد کیس:2 نفر
رویت قبولی:15 جولای2012
ارسال فرمهای سری اول:24 جولای 2012
دریافت مدارک:5 روز بعد
دریافت نامه دوم :16 آگوست
مصاحبه:28 آگوست ابوظبی
نتیجه:برگه سفید و منتظر کلیرنس
کلیرنس:13 سپتامبر
دریافت ویزا:؟