موضوعها: 0
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-26 ساعت 16:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-26 ساعت 16:25 توسط abloom_ma.)
...صحبت هاش مثل اوار روی سرمون خراب شد دیشب تا صبح نخوابیدیم وجواب این همه هزینه هارا رو چیکار کنیم دلسرد شدید شدیم انگیزه مونو از دست دادیم خانومم میگفت کاش نرفته بودیم ترکیه . حالا من این توضیحات رو دادم میخواستم ببینم کسی میتون کمک فکری بکنه ادامه بدیم ندیم. شاید این مطلب من به درد خیلی ها مثل خودم بخوره.ببخشید که زیاد حرف زدم
دوست عزیز شک نکنید که تمام بچه های مهاجر سرا نیز با مشکلات فراوانی جهت این مهاجرت روبرو بوده و خواهند بود....اما همانگونه که دوستان فرمودند برای بدست آوردن این موقعیت باید آماده یکسری مشکلات باشی تا آینده ای خوب را برای فرزندانت بوجود بیاری ....من هم مثل شما دارای دو فرزند هستم و در درجه اول به خاطر آینده تحصیلی و شغلی فرزندانم حاضرم مشکلات را به جان بخرم و این به این معنی نیست که بی گدار به آب بزنم اما میدونم اولش سختی وجود داره...اما من به آینده اش خوش بین هستم....بی شک ما همه ایرانی هستیم و سرزمین خودمون دوست داریم اما در اوضاع کنونی ....شاید بیشتر جای تامل داشته باشه....به هرحال اگه میونی زن و بچه های شما در این شرایط ایران در رفاه هستند و هیچ دغدغه ای در مورد آینده آنها تو ایران نداری بهتر از اینجا تکون نخوری و زندگیت را خراب نکنی چون کسانی که دارند میرن به امید یه زندگی بهتر قصد سفر دارند .....صلاح کار خویش خسروان دانند
برای این جو عوض بشه به افتخار دوستمون کپنهاک84 و خانواده محترمش هیپیپ هوراهورا هورررررررررررررررررررررررررررررررا
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
یه مطلب دیگه هم اینجا برای ذلگرمی دوستان اضافه می کنم. من صمیمی ترین دوستم 6-7 سال پیش بر خلاف میلش و به خاطر اینکه همسرش گرین کارت آمریکا رو داشت رفت آمریکا. اونجا وضع مالی اصلا خوبی هم نداشت و بعد مدتی هم از همسرش جدا شد ولی جالبه که الان در نیویورک ! کار خوبی داره و وقتی ایران میاد بعد 10-15 روز از ایران می خواد فرار کنه. من تاریخ مصاحبه ام اسفند ماهه . به من میگه اگه همون اسفند ماه بهت ویزا رو دادن حتی یک ماه هم درنگ نکن. آخه من می خوام تا آخر خرداد در ایران بمونم که بچه هام امتحانشون تموم شه. دوستم میگه حتی اگه بچه ها از مدرسه یه سال یا بیشتر عقب بمونن به مراتب بهتر از اینه که بمونم ایران و این ریسک رو بکنم که تا چند ماه سفرمو تاخیر بندازم.. البته من همون اوایل تابستون می رم و عجله نمی کنم
اینا رو نوشتم که نگرانی ها رو از خودتون ذور کنید. این حرفا رو دوست صمیمی من که یه روز از رفتن به آمریکا متنفر بود به من می زنه.. کسی که اهل زندگی در کشوری جر ایران نبود و تازه اوضاع زندگی در اینجا به این سختی هم نبود
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-26 ساعت 18:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-05 ساعت 02:14 توسط usa lover.)
(2013-01-26 ساعت 14:57)kopenhak84 نوشته: سلام
دوستان ما بعد از برنده شدن که همه دوستان به اون اگاهی دارید با چه شور و شوغی پیگیر مراحل لاتاری طی ماه های گذشته بود
دوست عزیز یکی از بستگان همسر من خودش و خانومش با پول پیش خونه 50 متری در یک محله متوسط تهران0 1سال پیش اون هم از طریق راهها ی عیر قا نو نی خودشون رو به آمریکا رسوندن فقط این رو بگم که زمانی که رفتن چیزی در حدود 7 میلیون پول داشتن که بیشترش رو هزینه کردن که به آمریکا رسیدن مدرک هر 2 هم دیپلم بود
تا زمانی که سیتیزن شدن که اجازه آمدن به ایران رو نداشتن
ولی بعد از اون هر سال میان ایران
!-خونه ای که در حال حاضر در لوس آنجلس دارن ماهی 3000$ اجاره میدن
2-ماشینی که سوار می شن والا ما که هنوز ندیدیم نه سوار شدیم ولی تو عکسها دیدیم بی ام و 2013 اگه نباشه 2008 بود
3- ماه گذشته خانومشون اومد ایران و آپارتمانی به مبلغ 500 میلیون در یکی از منطقه های خوب تهران خریداری کرد
خانومشون الان اونجا پرستار هست خودشون نمایندگی یک چیزی مشابه آیس پک داره بی خود نمی گن امریکا کشور فرصت هاست.
فقط اضافه کنم که الان 2 تا دختر13-11 دارن تمام پسرای فامیل از 13 -14 ساله به بالا انواع نقشه ها رو می کشند که این 2 تا در آینده به غلامی قبولشون کنن)
شما ناچار نیستید برای شروع از شهر گرونی مثل سن دیگو شروع کنید
از شهرهای ارزانتر شروع کنید سعی کنید درماههای اول در هزینه ها صرفه جویی کنید و کار هم عار نیست اگر مجبور شید کمی سطح کارمون از کاری که اینجا انجام می دادیم پایین تر باشه قطعا موقتی خواهد بود
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
رتبه:
126
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-26 ساعت 18:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-26 ساعت 23:33 توسط kasrafo.)
kopenhak عزیز
به نظر من کسایی که بچه دارن بیشتر باید بفکر اون طفلای معصوم باشن. اونا چه گناهی دارن که ما ازشون یه موقعیت فوق العاده رو بگیریم؟ موقعیتی که چند سال دیگه با چندین برابر این هزینه ها هم نه میتونن نه میتونیم براشون جور کنیم.
تو این بحثا جواب پدی عزیز منو تو این راه مصمم تر کرد:
"میخوام چند سال دیگه بچه هام بگن نور به قبرش بباره "
2013AS3xxx- ابوظبی
موضوعها: 3
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-26 ساعت 19:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-26 ساعت 19:51 توسط hassan1358arab.)
kopenhak84 عزیز خیلی ببخشیدا به نظرم اصلا تا 500 کیلومتری این اشنا نری بهتره.چونکه از این اشناها منم داشتم تو واشنگتن که حساب میکرد من باید ماهی 8000 دلار داشته باشم تا چند ماه اول بگذره در صورتیکه خانمش میگفت به حرفش گوش نده و اصلا اینطور نیست.که من کلا قیدشو زدم و سر هواپیما رو چرخوندم طرف لس انجلس.اشنا داریم تا اشنا .
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-26 ساعت 21:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-26 ساعت 22:10 توسط ali234.)
کپنهاک عزیز ما به جای یک نفر با چهار پنج نفر از دوستان و اشنایانمون مشورت کردیم نظرها متفاوته . ولی یک نقطه مشترک بین صحبتهای همشون بود و اون اینکه باید زبانتون خوب باشه تا توی کارپیدا کردن موفق باشید . اینکه گفتند تافل هم داشته باشید زبان اینجا فرق می کنه باید بگم که بله تافلی که فقط روی کاغذ تست بزنی و یا با یک سطح مکالمه ضعیف نمره بیاری درسته به درد زندگی و پیدا کردن کار توی امریکا نمی خوره. اما شما اگر توی کانورسیشن قوی باشی می تونی گلیم خودت رو از آب بکشی بیرون. ما الان معلم خصوصی داریم و تا حدود زیادی راضی هستیم و زبانمون خیلی پیشرفت کرده دقیقا از روزی که برنده شدیم زبان خوندن رو شروع کردیم درسته باید توی محیط باشی تا پیشرفت کنی ولی خب باید اشنایی قبلی هم داشته باشید. همین الان شما به جای افکار ناامید کننده از وقتتون برای خوندن هرچه بیشتر زبان استفاده کنید. موفق باشید.
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
به نظر من اگه سرمایتون به اندازه ایه که از کافی بودنش برای استارت مهاجرت و زندگی توی آمریکا اطمینان ندارید برای شروع به ایالتهایی با هزینه زندگی کمتر مثل تگزاس یا آتلانتا یا ... فکر کنید و در آینده به شهر دلخواهتون برید. هرچند ممکنه اونجا هم جابجایی و مهاجرت از ایالتی به ایالت دیگه سخت باشه و برای همیشه همون جایی که از هواپیما پیاده میشید بمونید اما قطعا همونجا هم از ایران خیلی بهتره. و باز هم به نظر من تنها مزیتی که وجود این آشناتون براتون داره اینه که وقتی برسید اونجا میاد فرودگاه دنبالتون و حد اکثر در حد یکی دو هفته برای کارای اولیه راهنماییتون می کنه، که با امید به خدا و تحقیق و پشتکار بیشتر قطعا به تنهایی هم به خوبی از عهدش بر میاید.
شماره کیس: 2013AS000082XX - کنسولگری: ابوظبی - مصاحبه : 10 June - کلیر شدن: 14 August -مقصد: Seattle
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
[دوست عزيزخيلي متشكرازراهنمائي شما
يك سوال داشتم شماباكيس **48زمان مصاحبه دراسفندداريداشتباه نمي كنيدبنده باكيس **44درفروردين ابوظبي مصاحبه دارم ممنون اگربنده رانيزمطلع كنيد.
quote='StarIR' pid='268407' dateline='1359202646']
یه مطلب دیگه هم اینجا برای ذلگرمی دوستان اضافه می کنم. من صمیمی ترین دوستم 6-7 سال پیش بر خلاف میلش و به خاطر اینکه همسرش گرین کارت آمریکا رو داشت رفت آمریکا. اونجا وضع مالی اصلا خوبی هم نداشت و بعد مدتی هم از همسرش جدا شد ولی جالبه که الان در نیویورک ! کار خوبی داره و وقتی ایران میاد بعد 10-15 روز از ایران می خواد فرار کنه. من تاریخ مصاحبه ام اسفند ماهه . به من میگه اگه همون اسفند ماه بهت ویزا رو دادن حتی یک ماه هم درنگ نکن. آخه من می خوام تا آخر خرداد در ایران بمونم که بچه هام امتحانشون تموم شه. دوستم میگه حتی اگه بچه ها از مدرسه یه سال یا بیشتر عقب بمونن به مراتب بهتر از اینه که بمونم ایران و این ریسک رو بکنم که تا چند ماه سفرمو تاخیر بندازم.. البته من همون اوایل تابستون می رم و عجله نمی کنم
اینا رو نوشتم که نگرانی ها رو از خودتون ذور کنید. این حرفا رو دوست صمیمی من که یه روز از رفتن به آمریکا متنفر بود به من می زنه.. کسی که اهل زندگی در کشوری جر ایران نبود و تازه اوضاع زندگی در اینجا به این سختی هم نبود
[/quote]
**2013as44مصاحبه 24مارس کلیر30جون 95روزه کیس 4نفره مقصداحتمالی کالیفرنیا
رتبه:
118
22 تشکر در 4 ارسال
2013-01-27 ساعت 11:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-27 ساعت 11:54 توسط abas_kashan.)
امید بزرگترین سرمایه آدمه
من بشخصه یک سوم پول دوستان دیگر برای رفتن ندارم ولی از قبل قبولی برنامه ریزیمو کردم و تمام مخارجو نوشتم
و یقین رسیدم افرادی که حزن و نا امیدی میارند حسود هستند و یا خودشون در ابتدا موفق نبودن
امید به خدا اول هر کار و و اعتماد بنفس و پشتکار دومین راز موفقیت