موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
جواب این سئوال آسان تر از اون چیزیه که تصور میکنید. حتی اگر گوشه ذهنتان این سئوال رو دارید صد درصد نباید بروید. از همین الان باهاتون حاضرم شرط ببندم که وقتی بروید به شدت پشیمان خواهید شد و اگر برنگردید (که احتمالش قریب به یقین است) هفته ای چند بار به خودتان لعنت میفرستید که چرا از اول آمدید.
مهاجرت فشردن یک دکه ریست قرمز بزرگ است. یعنی از نو شروع کردن و کسی که به پشت سر حتی یک نیم نگاه داشته باشد نمیتواند این مسیر را از نو بگذراند.
لطفا اگر این سئوال در یک گوشه کوچک ذهنتان هم عبور کرد برای خود و خانواده تان از تصمیم رفتن به شدت تجدید نظر کنید.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-16 ساعت 10:22)soheilbadami نوشته: (2014-10-15 ساعت 21:47)parisrose22 نوشته: کاش یکی جواب میداد
دوست عزیز تاپیک رو اشتباه انتخاب کردید. سیتیزنشیپ تاپیک جدا داره با مقدار زیادی اطلاعات در همین زمینه سوال شما و غیره که میتونین بخونین اما کلیش اینه که شما نمیتونین 2 سال غیبت کنین و در عین حال اون 2 سال رو بیارید جزئ 5 سالتون چون بعد از 1 سال پروسه تون ریست میشه. در حقیقت با اون پس سفید نهایتا 1 سال رو میتونین بیرون باشین اگه میخواین که جز 5 سالتون حساب شه.
ببخشید اما هر چی گشتم پیدا نکردم بنام سیتیزن شیپ تاپیکی رو....
خداوندا دستهايم خالي است ودلم غرق در آرزوها ,يا به قدرت بيكرانت دستانم را توانا گردان يا دلم را ازآرزوهاي دست نيافتني خالي كن .
[font=Impact]كوروش بزرگ[/font]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
دوستان اگه کسی برنده بشه اما نره بعدها اگه بخواد برا مهاجرت یا ویزای تحصیلی و یا کلا همین گرین کارت اقدام کنه جزو سابقه منفی براش محسوب میشه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوباره
اول خیلی خیلی ممنونم که اینقدر زود پاسخ بنده رو دادید.
مساله ای که هست اینه که بنده قصد شرکت برای تفریح رو ندارم و فرمایش شما هم متین هست.یک سوال دیگه ای که بنده دارم اینه که اگه برنده بشم و وقتی مراحل اخذ رو گذروندم ایا میشه هر 180 روز یک هفته اونجا اقامت داشته باشم و برگردم؟ یا اینکه باید بیشتر بمونم که گرین کارتم باطل نشه؟ و اینکه این گرین کارت محدودیت زمانی مثلا دو یا پنج ساله داره؟
با تشکر.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
عجب بحثی راه انداختینا.....
دیگه برنده شدی برم نرم داره؟؟
خدایا مارو قبول کن اینا مثل اینکه قصد رفتن ندارن فقط جای چندتا بنده خدا که میخواستن برن رو گرفتن.
رتبه:
18
1 تشکر در 0 ارسال
به نظر من این تصمیم رو همه باید قبل از ثبت نام در لاتاری بگیرن. گرچه احتمال برنده شدن تو لاتاری زیاد نیست ولی کسی که شرایط یا قصد مهاجرت نداره، بهتره اصلاً ثبت نام نکنه تا شانس کم اونایی که این قصد رو دارن کمتر نکنه.
Hope for the best. Expect the worst
Life is a play. We're unrehearsed
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
خوب اگر عزيزاني كه خيلي پول دارن باز هم تاكيد ميكنم خيلي پول دارن لاتاري برنده شدن بيان يه شغلي بلاخره راه ميندازن با خيلي پول خوش ميگذره ولي اگر خيلي درس خوندن يا خيلي دكتر مهندس هستن يا خيلي رئيس هستن بايد بگم اگر با اين ديد ميخوان بيان همون بمونن ايران بهتره چون اذيت ميشن اينجا خيلي بايد از صفر شروع كنن تازه اگر زبان هم خيلي خوب بلد باشن خلاصه يعني مهاجرت كردن يعني متولد شدن دوباره در دنياي جديد با اين ديد كه چي بودم و كي بودم اگر تشريف اوردين حتما به خانه باز خواهيد گشت ولي حالا اگر كساني هستن كه از كار كردن هيچ ترس ندارن و خيلي سخت كار ميكنن و حاضر هستن هر كاري كه شد رو انجام بدن و خيلي خلاق و سخت كوش هستن به پشت سر نگاه نميكنن و فقط جلو رو شون رو ميبينن و كار كردن به معني واقعي براشون عيب و عار نيست حتما تشريف بيارن چون حتما موفق ميشن ، ولي اگر وابستگي به خانواده دارن به قول معروف بچه هاي خانگي هستن همون بهتره در كنار خانواده پدر مادر برادر و خواهر صفا كنن با عمه خاله اينا باشن در غير اين صورت باز ميان اينجا باز بر ميگردن اين لاتاري هم براي خودش درد سره نه ميشه ولش كرد بيخيال شد نه ميشه بدون برنامه ادم داشته باشه خلاصه گير ميوفته ادم ، و در اخر هم براي همه اون دسته از عزيزان كه واقعا دوست دارن بيان ارزو ميكنم كه به خواسته شون برسن ، براي همه ارزوي سلامتي دارم
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان خیلی تشکر میکنم ازتون که تجربیاتتون رو در اختیار بقیه میزارین.
خب من دختر هستم و هجده سالمه. امسال هم از طریق پدر هم از طریق مادر و هم تنهایی ثبت نام کردم. در کل با سختی بزرگ شدم خیلی پوست کلفتم و هیچ وابستگی عاطفی ندارم به خانواده. ولی مشکل من این هست که تحصیلات دانشگاهی ندارم در واقع اصلا دانشگاه نرفتم به نظر شما میشه در آمریکا با کار های پاره وقت که تخصص نمیخوان بعد از یک سال در یکی از دانشگاه ها ثبت نام کنم؟
و این که برای یک سال اول زندگی برای پنج نفر 200_300 میلیون کافیه؟
خیلی متشکرم