موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان عزيز
من برنده 2014 هستم و منتظر كارنت شدن...
يكي از نگراني هام پيدا كردن كار در امريكاست
ميشه اگر بچه هايي كه سالهاي قبل به امريكار رفتن و الان اونجا هستن يه خورده راجع به اين مسئله راهنمايي و توضيح بدن...
اينكه آيا در ابتداي ورود و اخذ گرين كارت، ميشه كار پيدا كرد؟
چجور كارهايي مثلا؟
چقدر حقوق بابتش ميدن؟
ممنونم از شما
با آرزوي موفقيت براي همه
2014AS000068XX (+همسرم) | سفارت: آنكارا > ابوظبي| کارنت: 10th of April مصاحبه: 4th week of June ویزا : ورود به آمریکا: |
آدمی که منتظر است هیچ نشانه ای ندارد
فقط با هر صدایی برمیگردد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
هدف من از مهاجرت یه آمریکا گرفتن پاس آمریکاس! کار خوبی تو ایران دارم ولی درآمدی که میتونم توی خارج از کشور با پاس غیر ایرانی (یا تو خود آمریکا) داشته باشم شاید 20 تا 30 برابر باشه! خواستم نظر دوستان رو بدونم با تشکر
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-04 ساعت 01:12)rezadriller نوشته: سلام دوستان
هدف من از مهاجرت یه آمریکا گرفتن پاس آمریکاس! کار خوبی تو ایران دارم ولی درآمدی که میتونم توی خارج از کشور با پاس غیر ایرانی (یا تو خود آمریکا) داشته باشم شاید 20 تا 30 برابر باشه! خواستم نظر دوستان رو بدونم با تشکر
پس فقط هدفتون گرفتن پاس آمریکائی نیست ..اینطوری که شما گفتید توی خود آمریکا درآمدتون 20 تا 30 برابر میشه یعنی باید اونجا زندگی کنید و کار کنید ...
من نظرم اینه که آدم جائی زندگی میکنه که علاوه بر رفاه آرامش هم داشته باشه ..در کل سوالتون خیلی کلی و شخصیه ..کسی به غیر از خود شما نمیتونه به این سوال جواب بده .
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
رتبه:
180
421 تشکر در 142 ارسال
بنظر من هرکی این شرایط رو داره بهتره بره:
1. مجرد 2. سن زیر 40 سال 3.سطح زبان مناسب برای پیدا کردن کار 4. عدم وابستگی زیاد به خانواده 4.دارا بودن مدرک دانشگاهی (هرچند که اونور مدارک ایران بی ارزشه ولی خوب داشتنش بهتر از نداشتنشه)
اگرم کسی این شرایط رو نداره ودر ضمن کارو کاسبی و سرمایه توپی داره نره اونور بهتره.
البته اینها نظر منه و برای هر کسی نمیشه نسخه یکسانی پیچید. از نظر من دانشجوی فلک زده این مملکت بهترین گزینه های لازم رو برای مهاجرت داره. چون وابستگی مالی و عاطفی زیادی نداره. فوقش خیلی بهش سخت گذشت بعد یه مدت برمیگرده. حداقل شانسشو امتحان کرده
موضوعها: 1
رتبه:
51
2 تشکر در 0 ارسال
با اجازه User عزیز ؛
البته موافق آن شرایط هم نیستم !!! . کسی که تصمیم به مهاجرت گرفته ، در پس زمینه آن قطعاً برنامه ریزیهایی وجود دارد . و اگر هم برنامه ریزی قدرتمند و کاملی هم نداشته باشد ، اینجا سرزمینی نیست که شما در آن احساس بیهودگی کنید !!! چون برای هر شغل و سن و شرایطی کار هست . اما اگر عشق مدرک باشید و طالب میز و صندلی و ریاست !!! ، میگویم که تشریف نیاورید که اینجا جای این فکرها نیست . رئیس اینجا کسی ست که بیشتر از همه کارکنان کار میکند و غالباً هم پشت میز نمی نشیند . و اتفاقاً هم از سطح پائین شروع کرده و همه چیز و همه مراحل را پشت سر گذاشته . مدرک ایران را هم قبول دارند و اساساً کسی هم نیست که از شما سوال کند که شما مدرکتان را از کجا گرفته اید !! اما ، یک امای دیگری هم دارد و آن ارتباط و کانکشن است . اگر نداشته باشید ، حتی فارغ التحصیل آمریکا هم که باشید ، کار به سختی بدست خواهد آمد .
موضوعها: 33
رتبه:
205
21 تشکر در 0 ارسال
چون اصولا سیستم کاری امریکا با ایران فرق می کند پارتی بازی هم در آن متفاوت است. مثلا یک نفر که در امریکا یک کمپانی شخصی دارد کاملا آزاد است که از دوستان و فامیل خودش در صورتی که به نفعش باشد استفاده کند و این حق او است و فرق می کند با یک نفر که مقام دولتی دارد و فامیل خودش را هم به آنجا می برد. ولی پارتی بازی به طور عام در امریکا به این صورت است که هر فرد امریکایی که شروع به کار می کند به مرور با یک شبکه ای از افراد آشنا می شود که آنها در جاهای مختلف مشغول به کار می شوند و طبیعی است که اگر بخواهد کار جدیدی پیدا کند همان افراد که کار او را دیده اند و می شناسند معرف او می شوند و او راحت تر از دیگران کار پیدا می کند. مثلا در این شش سالی که من در این اداره کار می کنم شاید بیش از پانصد نفر آمده اند و رفته اند و الآن در شرکت های مختلفی که در این نواحی هستند کار می کنند بنابراین من وقتی که لیست کارمندان بیشتر شرکت های مرتبط را نگاه می کنم چند نفر آشنا می بینم که در صورت نیاز من به کار جدید و وجود جای خالی می توانند سفارش من را بکنند. این شبکه های تخصصی در امریکا بسیار مفید است و شاید هم به نوعی پارتی بازی باشد ولی با این مقوله در ایران تفاوت ماهوی دارد.
با آرزوی موفقیت برای شما
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت تمام مهاجرسرایی عزیز.
برای کمک به تمام کسانی که به شک افتادن تجربیاتی که خودم به دست آوردم رو می گم.
همسر از برندگان لاتاری در سال 2010 و داییم برنده 2013 هستش.
من خودم ایرانم و برای ماه آینده آماده مصاحبه هستم.
مهاجرت برای کسانی خوبه که پوست کلفت باشن. همسر من شبانه روز در حال کار کردنه. و بعد از 3 سال می گه من اصلا نفهمیدم امریکا کجاست و چه فرقی می کنه. تا به حال جز سختی و زحمت هیچی نداشته. تازه بماند که تمام این مدت در کنار یکی از دوستان قدیمی که خانم و آقای مسنی بودن سپری می کرده.
زمانی که وارد امریکا شده در یک خونه زندگی کرده که همه چیز مهیا بوده. و اون فقط کرایه داده بابت سکونتش. و همین دوستان تونستن براش کار پیدا کنن.
در مورد داییم بگم یک خانواده ی 4نفره بودن و 100 % مشکلاتشون بیشتره. دایی و زن دایی زبانشون خوب نیست. و حدود 100 میلیون با خودشون بردن و هیچ چیز زندگیشون رو تو ایران از هم نپاشیدن که اگه دچار مشکل شدن و خواست برگردن راه برگشت وجود داشته باشه.
یکی از بچه هاشون کلاس اوله و یکیشون 4 دبستان. بزرگه چون ایران کلاس زبان می رفته مشکلی نداره و مفهمه که مدارس اونجا خیلی متفاوته. ولی کوچیکه پدرشون درآورده و بهانه زیاد می گیره.
یک خونه اجاره کردن در کالیفرنیا با ماهی 1300$ و می خوان یک ماشین هم بخرن. امریکا بی ماشین یعنی یک شخص علیل.
اگه مجردو خیلی ناز پرورده هستین و وابستگی شدید دارین توصیه نمی شه برین و خودتون رو از زندگی عقب بندازین.
اگه انگلیسیتون بده و پول ندارین که با خودتون ببرین کلا بیخیال بشین.
در هر صورت بدونین که مشکلات زیادی پیش روتون هست. اما اگر به خودتون می بینید که برابر مشکلات می تونید بیاستید این رو هم بدونید که سال های خوبی رو پیش رو دارین.
شماره کیس دایی جان: ***201304_ابوظبی_4 نفر _مصاحبه:7 feb_کلرینس:29 may- دریافت ویزا: 19 jun_ ورود به امریکا:15 سپتامبر
نوع ویزا خودم: F2A_ارسال مدارک: Aug 2011 _دریافت شماره کیس : jun 2012_کارنت:جولای2013_ کامپیلیت: 5 سپتامبر 2013_ دریافت نامه مصاحبه: 3 اکتبر_مصاحبه:24 نوامبر_ ویزا یک ضرب
سفرنامه