موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من case f2a هستم. oct2011 اقدام کردم و واسه dec بهم وقت سفارت ارمنستان دادن. از بچه هایی که رفتن و ویزا گرفتن یه چند تا سوال دارم ممنون میشم که جواب بدید.
اگه براتون امکان داره می تونید بهم بگی که مصاحبه چه جوری بود؟ راجع به کار و اینا چقدر پرسیدن؟ بیشتر چی براشون مهم بود؟
و اینکه چند درصد آدم هایی که واسه case f2a اومده بودن مثل شما همون جا ویزا گرفتن و fbi check نخوردن؟
می دونم شاید سوالاتم تکراری باشه ولی خوشحال میشم اگر که بتونید منو راهنمایی کنید.
راستی مشکلی در خصوص وقت مدیکال اینا نداشتید؟ چون من تلفنی وقت گرفتم.
مرسی
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-11-27 ساعت 16:20)omnia نوشته: صداي من رو از يه كافه تو آنكارا ميشنوين ، چك خوردم حالم خرابه و باز هم انتظار شروع شد امنيا خان ...
متاسفم اومدي خوب تعريف كن چي شد ديگه كاريش نميشه كرد
از منظر ديگه تا ماه بعد تمام ته توي چكو دراوردي رو ميزه
تحمل لازمه
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2013
دریافت شماره کیس : می 2013
تاریخ مصاحبه: نوامبر 2013
کلیر بعد 190 روز
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
يه سوال بچه ها ترجمه رسمى دارالترجمه كافيه يا اصل شناسنامه هم رو ميخوان؟؟؟؟
دسته بندىIR1
ارسال مدارك 2013/1/31
اپروو 2013/7/22
پرداخت آنلاين ٨٨$ و ٢٣٠$ در تاريخ 2013/9/12
نامه تكميل پرونده 2015/07/17
تاريخ مصاحبه؟؟؟؟
چقدر انتظار صبوره برعكس من
بچه ها روزهاى خوب تو راهه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من یه سوال خییییییلی مهم دارم. من تازه واردم لطفااااااا کمک کنید!
همسر من گرین کارت داره و داره میره آمریکا، ما تازه ازدواج کردیم و داره مدارک رو میبره تا اقدام کنه اما تازه توی راهنما فرم i130 خوندم که واسه مدارک uscis باید یه سند و مدرک دال بر دارایی مشترک یا حساب بانکی مشترک هم باشه که ما فرصت نداشتیم جورش کنیم! حالا مشکلی پیش میاد؟؟ شما واسه uscis مدرک اشتراک مالی فرستادین؟ من فکر میکردم تو این مرحله لازم نباشه! لطفا کمک کنید! به نظرتون ایندفعه اقدام کنیم بدون این مدرک یا بذاریم مدارک کامل شه بعد؟/؟
موضوعها: 1
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
omnia جان متاسفم ، ولی به امید خدا زود کلیر بشی، لطف کن برگشتی یکم از حال هوای سفارت بگو برامون
آلاله و امنیا جان از اونجایی که خانوم من هم سفارات آنکارا هست ممنون میشم یکم از سوالات و مدارکی که خواستن بگید