موضوعها: 35
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
کوروش جان متاسفانه نه. دو بار تا حالا این بحث به کنگره آمریکا برده شده که همسران افرادی که گرین کارت دارن هم بتونن مثل همسران افرادی که سیتزین هستن، راحت به آمریکا برن. هر دو بار، بحث به رای گیری نرسیده. نتیجه این که همسران کسانی که گرین کارت دارن، باید روند چند ساله در نوبت موندن رو طی کنن.
کماکان شما این راه رو داری که با ویزای دیگهای به آمریکا بری، یا از راههای دیگه مهاجرت کنی. این راهها عبارت هستند از برنده شدن در لاتاری، ویزای سرمایهگذاری، ویزای کاری و ویزای دانشجویی. هر کدوم از اینها هم سختیهای خودشون رو دارن. مثلاً اگر شما ازدواج کنید (یعنی همسر فردی که گرین کارت داره بشی) احتمال گرفتن ویزای دانشجویی کم میشه. ویزای سرمایهگذاری پول هنگفتی میخواد، و الا آخر.
به هر حال، رفتن به آمریکا سخته و عدهٔ خیلی زیادی هستن که مایل به این کار هستن؛ برای همین هم صفهای چند ساله وجود داره.
موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2010-06-28 ساعت 18:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-03 ساعت 13:27 توسط frozen mind.)
سلام
من دارم گرین گارت می گیرم
می خوام وقتی رفتم آمریکا با یه آقایی در ایران ازدواج کنم.
اگر به صورت غیابی عقد کنم دولت آمریکا قبول می کنه.
قراره در لوس آنجلس زندگی کنم چقدر طول می کشه همسرم بیاد آمریکا؟
رتبه:
7
1 تشکر در 0 ارسال
اگر اين همه طول مي كشه پس نميشه اين كار را كردمطمئن هستين؟
کیس12XXX
دریافت نامه قبولی خرداد در منزل
ابوظبي
تاریخ ارسال فرمها:27 june
مصاحبه:4 jan
كليرنس:22 مارچ
دریافت ويزا:21 آپريل
تاریخ هجرت 2011 8 oct
محل اقامت سن حوزه
جمع تقریبی هزینه ها :15000 عكس+54000 پست TNT+هزينه واكسناسيون 2200 + 101000 ترجمه+هزینه سفر و سفارت و مدیکال 3ميليون تومان+ 1580 بلیط آمریکا
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی از شما.
البته من و این آقایی که قراره با هم ازدواج کنیم حدود 2 سال هست که با هم هستیم .عکس هم با هم داریم نمی دونم این کمکی به کار ما می کنه یا نه؟
اگر من برم و مرتب از آمریکا خارج بشم اونوقت باز می تونم 5 ساله سیتیزن شم؟
اگر این آقا رو سوری به عقد یه سیتیزن در بیاریم که زودتر بیاد. میشه ؟ مشکلی پیش نمیاد؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی از راهنمایی خوبتون.
البته من و این آقا دوسال هست با هم دوستیم نه اینکه ازدواج کردیم.
پس ازدواج سوری رو باید فراموش کنیم با اونچه که شما تعریف کردید.
یه سوال دیگه.
اگر تو این مدت 5 سال ما بچه دار شیم. میشه از طریق تولد بچه مدت زمان رو کوتاه کرد؟
خیلی سخته 5 سال دوری
اگر من مرتب ورود و خروج بزنم تو سیتیزن شدن من مشکل ایجاد می کنه؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
وای کلی نا امید شدم.
من اگر بخوام ازدواج کنم ایشون رو بیارم ساپورتر نیاز دارم مگه؟؟؟؟؟؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
حالا اسپانسر رو میشه یه کاریش بکنم
وای چه پیشنهاد جالبی دادین.
یعنی من با گرین کارتم یه کار تو یه کشور دیگه پیدا کنم. بعد به واسطه ی اون کار همسرم رو هم ببرم تو اون کشور؟
این کشور کانادا هم میتونه باشه؟
بعد هم تا این 5 سال تموم بشه هی تو آمریکا رفت و آمد کنم؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
خب می دونید الآن که این رو گفتید. موضوع بچه رو میشه کنار گذاشت. مهم اینه که من چطور این 5 سال دوری رو کنار همسرم باشم بدون اینکه خطری برای گرین کارتم پیش بیاد.
یه سوال من به خاطر گرین کارت چند وقت می تونم خارج از خاک آمریکا باشم؟ جند وقت باید داخل باشم؟
مرسی از شما که وقت می ذارید جواب میدید
امیدوارم موفق باشید همیشه
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
آها!
خب از همه ی اینها بگذریم از یه نظر خیالم راحت شده اینکه بلاخره می تونم همسر دلبندم رو بیارم نزدیک خودم.خب حالا میشه یه کاریش کرد.پس نا امید نشیم.
اگر بشه که حالا یا تو کانادا یا تو یه کشور نزدیک آمریکا بریم و همسرم هم اجازه کار داشته باشه. این جوری خیلی عالی میشه.میشه این 5 سال یه کم سخت بگذره اما خیلی از هم دور نمونیم.
پس انقدر هم که من فکر می کردم سخت نیست.
پدر این پول بسوزه که اگر ما داشتیم من و همسرم با هم می رفتیم و انقدر هم خون دل نمی خوردیم. آخه من لاتاری برنده شدم.