موضوعها: 0
رتبه:
7
2 تشکر در 2 ارسال
سلام دوستان
دوستانی که به مصاحبه دعوت شدند از شما رزومه و سوابق کاری هم خواستند؟
CR1
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-04 ساعت 16:56)Haghighat نوشته: سلام دوستان
ازمن که نخواستن اصلا نگاه هم نکردن هیچی
Category:F2A
Priority date:November 6,۲۰۱۳
Invoice payment:April 24,۲۰۱۵
.....
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-04 ساعت 16:56)Haghighat نوشته: سلام دوستان
از من حضورى پرسيدن و منم توضيح دادم
دسته بندى F2a
ارسال مدارك ٣١/٠١/٢٠١٣
اپروو ٢٢/٠٧/٢٠١٣
پرداخت آنلاين ٨٨$ و ٢٢$ در تاريخ ٠٩/١٢/٢٠١٣
نامه تكميل پرونده ١٧/٠٧/٢٠١٥
نامه مصاحبه ٠٧/٠٨/٢٠١٥
تاريخ مصاحبه استكهلم ٠١/٠٨/٢٠١٥
نقص مدرك ٠١/٠٨/٢٠١٥
بلاتكليف و معلق?
من همون sepideh IR هستم
من عاشق راديو شمرون هستم?
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان براي گرفتن ويزا در ابوظبي لازمه csc پر كنيم يا اينكه ميريم سفارت ويزا را دستي تحويل مي گيريم؟؟؟؟؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزيز در مهاجرسرا من اواسط نوامبر مصاحبه دارم، در نامه مصاحبه در قسمت document name مواردى گفته شده و در قسمت روبروش document status توضيحات هر كدام داده شده است... به طور مثال در مورد Iran police certificate روبروش نوشته x ... وقتى توضيح x رو در document status code definitions ميخونيد نوشته this document is unobtainable فكر كنم يعنى اين مدرك نيافتنى هستش و معنيش اين ميشه كه نيازى ندارند... حالا سوال من در مورد مواردى هست كه جلوش F گذاشته شده و در توضيحات F نوشته شده the nvc did not request this form or document و فكر كنم يعنى اين فرم و مدارك رو nvc نخواسته و درخواست نكرده كه بديم... حالا من بايد ببرم اين مدارك رو كه جلوش F خورده يا نه... ممنون ميشم دوستانى كه مصاحبه دارند اين موضوع رو توضيح بدهند...
تاريخ اقدام من ١٢ دسامبر ٢٠١٣ ، تاريخ مصاحبه ١٠ نوامبر ٢٠١٥ در ابوظبى
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-04 ساعت 23:32)Rezaaa78 نوشته: سلام دوستان عزيز در مهاجرسرا من اواسط نوامبر مصاحبه دارم، در نامه مصاحبه در قسمت document name مواردى گفته شده و در قسمت روبروش document status توضيحات هر كدام داده شده است... به طور مثال در مورد Iran police certificate روبروش نوشته x ... وقتى توضيح x رو در document status code definitions ميخونيد نوشته this document is unobtainable فكر كنم يعنى اين مدرك نيافتنى هستش و معنيش اين ميشه كه نيازى ندارند... حالا سوال من در مورد مواردى هست كه جلوش F گذاشته شده و در توضيحات F نوشته شده the nvc did not request this form or document و فكر كنم يعنى اين فرم و مدارك رو nvc نخواسته و درخواست نكرده كه بديم... حالا من بايد ببرم اين مدارك رو كه جلوش F خورده يا نه... ممنون ميشم دوستانى كه مصاحبه دارند اين موضوع رو توضيح بدهند...
تاريخ اقدام من ١٢ دسامبر ٢٠١٣ ، تاريخ مصاحبه ١٠ نوامبر ٢٠١٥ در ابوظبى
اولی که تو سایت خودشون هم نوشته ایرانی ها نمیخوان از داخل ایران سوپیشنه بیارن مگه خارج از ایران باشند!!!
دومی هم کلا از کیس شما نخواستن ممکنه برای کیس دیگه لازم باشه حالا چی بوده؟
Category:F2A
Priority date:November 6,۲۰۱۳
Invoice payment:April 24,۲۰۱۵
.....
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من براي ١٢ اكتبر بليط گرفتم ، و الان متوجه شدم اصل سند ازدواج ما توي پوشه زرد ي هست كه بهمون دادن وبايد تو فرودگاه تحويل بديم ، چه جوري بايد بعدا اقدام كنم و ازشون بگيرمش؟؟؟
F2A# ارسال اوليه مدارك Nov.25.2013 #اپرو feb.12.2014 #ارسال مدارك به nvc و تكميل فرمها may.13.2015 #دريافت نقص مدرك و فرستادن دوباره مدارك July.27.2015 #تكميل پرونده AUG.21.2015 #مصاحبه اواخر سپتامبر- ابوظبی
ويزاي يك ضربsep.20.2015
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-05 ساعت 03:59)vania77 نوشته: دوستان من براي ١٢ اكتبر بليط گرفتم ، و الان متوجه شدم اصل سند ازدواج ما توي پوشه زرد ي هست كه بهمون دادن وبايد تو فرودگاه تحويل بديم ، چه جوري بايد بعدا اقدام كنم و ازشون بگيرمش؟؟؟
با سلام
بهتون همونجا تحویلش میدن، نگران نباشید.
F2A
Priority Date : 16 Sep. 2013
Approve : Dec 2013
دریافت کیس نامبر : Jan 2014
دریافت اینویس نامبر : Feb 2015
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr 2015
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr 2015
ارسال مدارک نهایی : June 2015
اعلام نقص مدارک : July 2015
ارسال مجدد مدارک برای رفع نقص : Aug 2015
تکمیل مدارک : Sep 2015
مصاحبه : (ابوظبی) oct 2015
کلیر شدن : جولای 2016 ( ده ماه انتظار)
دریافت ویزا: آگوست 2016
ورود به آمریکا : فوریه 2017
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ذوستان سلام
اگه پتیشنر کار نکرده باشه و درآمدش صفر باشه، اما سرپرست خونه اسم پتیشنر رو تو برگه های مالیات بعنوان تحت تکفل آورده باشه، آیا بازم لازمه که پتیشنر بگه چرا کار نکرده؟ بعضی از دوستان گفتن نامه بنویسه ببره بانک جلو اونا امضا کنه که چرا کار نکرده.
مورد دیگه اینکه بعد از اپروو شدن از طرف uscis یکی از دوستان گفته دو سال صبر کنید تا کارنت بشد، اما من امضای اکثر دوستان رو که میبینم تا قبل کارنت شدن کلی فرم و پرداخت انجام دادن مثل ds261 و ds260 و پرداخت هزینه ها و جمع کردن مدارک لازم. کدوم درسته آخه؟
F2A
mailing documents to USCIS: 22 June 2015
USCIS Acceptance(PD): 23 June 2015
Documents Approval: 02 Sep 2015
Invoice and Case Number: 22 Oct 2015