موضوعها: 0
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-06 ساعت 10:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-06 ساعت 10:35 توسط mitr.p.)
(2012-08-05 ساعت 22:34)behzadb57 نوشته: (2012-08-05 ساعت 12:13)gulu نوشته: [quote='mitr.p' pid='198393' dateline='1344151494']
این انترنت صلواتی که میگن چیه؟
ی دوستی نوشته که "
نقل قول:1- یه تلویزیون صلواتی داریم و یه اینترنت صلواتی
تلویزیونش اینطوریه که یه آنتن می خرین ( ارزونترینش رو تو big5 دیدم) و مثل ایران میزنین به دیوار و تی وی.
یا اینکه از یه شرکتی cable می گیرین بعد از 1 ماه قطع می کنین. تجربه ثابت کرده کانالاش تا 1 سال می مونه
اینترنتش هم که با لپ تاپ سرچ می کنین ببینین کی اینترنت وایرلس بدون پسوورد داره! مثلا استارباکس ها همشون اینترنت وای فای مجانی دارن و اگر لپ تاپتون پیداش کنه کافیه به ازای هر مگا بایت 3تا صلوات بفرستین و استفاده کنین.
یعنی اینکه باید چرخ بزنیم ببینیم کی از همسایه ها وایرلس داره..ما هم بریم؟؟
همون ایرانی بازی های خودمون تو ایران؟؟؟ این که درست نیست
و یا اینکه خود دولت گذاشته؟؟
من برای دالاس میخواستم
ممنون
نقل قول خيلي با حال بود گشتم يه تشكري براش بزنم پيداش نكردم
کسی جوای نداره:؟؟ در کل ارزونترین اینترنت ؟
[font=Times New Roman]صبورانه در انتظار زمان بمان ! هر چیز در زمان خودش رخ میدهد .
باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند[/font]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-23 ساعت 11:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-23 ساعت 11:23 توسط vgm1981.)
پلنی که من دارم تایم وارنر با سرعت 3.5 مگا بایت و ماهیانه 19.99$ که با همه چی شد 22.71$ و ازشم راضی هستم .
البته من در حد فیلم و یوتوب و ایمیل و اسکایپ... از اینترنت استفاده میکنم و خیلی کار سنگینی انجام نمیدم.
در ضمن ساکن لوس آنجلس هستم. منطقه ی سن فرناندو ولی .
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-23 ساعت 11:21)vgm1981 نوشته: پلنی که من دارم تایم وارنر با سرعت 3.5 مگا بایت و ماهیانه 19.99$ که با همه چی شد 22.71$ و ازشم راضی هستم .
البته من در حد فیلم و یوتوب و ایمیل و اسکایپ... از اینترنت استفاده میکنم و خیلی کار سنگینی انجام نمیدم.
در ضمن ساکن لوس آنجلس هستم. منطقه ی سن فرناندو ولی .
با 3.5 مگ میشه فیلم hd آنلاین دید؟
و اینکه اگه میشه سایتی که ازش اینترنت خریدید رو بگیید
[en]William Shakespeare Said : I always feel happy, you know why? Because I don't expect anything from anyone. Expectations always hurt
Life is short ...
So love your life ...
[/en]
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز منم اینجا اینترنت ۲۰ مگ گرفتم از کامکست که با مودم یه چیزی حدود ۲۷ دلار ماهیانه برای ۶ ماه اول میشه. فیلم HD و غیره که به راحتی میشه دید و حسنی هم که داره اینه که از طریق عضویت توی سایت xfinity که زیر مجموعه comcast هستش میتونین خیلی فیلم و سریال و داکیومنتری رو غیره رو مجانی نگاه کنین. البته عضویت برای اعضای کامکست مجانی هستش.
شماره کیس: 2011as00020000
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه: MAY 3
کلیرنس: 25 JULY
ويزا: 4 AUG
جمع هزینه ها: فعلا 7.320.000 تومان برای ۲ نفر
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-27 ساعت 09:57)farshad_sh نوشته: دوست عزیز منم اینجا اینترنت ۲۰ مگ گرفتم از کامکست که با مودم یه چیزی حدود ۲۷ دلار ماهیانه برای ۶ ماه اول میشه. فیلم HD و غیره که به راحتی میشه دید و حسنی هم که داره اینه که از طریق عضویت توی سایت xfinity که زیر مجموعه comcast هستش میتونین خیلی فیلم و سریال و داکیومنتری رو غیره رو مجانی نگاه کنین. البته عضویت برای اعضای کامکست مجانی هستش.
بعد این 20 مگی که گرفتید و ماهیانه 27 دلار میدید، محدودیت حجمی داره؟ یعنی در ماه حجم محدودی میتونید دانلود کنید یا اینکه خیر و نامحدوده؟
[en]William Shakespeare Said : I always feel happy, you know why? Because I don't expect anything from anyone. Expectations always hurt
Life is short ...
So love your life ...
[/en]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-27 ساعت 14:19)hamed. نوشته: (2012-08-27 ساعت 09:57)farshad_sh نوشته: دوست عزیز منم اینجا اینترنت ۲۰ مگ گرفتم از کامکست که با مودم یه چیزی حدود ۲۷ دلار ماهیانه برای ۶ ماه اول میشه. فیلم HD و غیره که به راحتی میشه دید و حسنی هم که داره اینه که از طریق عضویت توی سایت xfinity که زیر مجموعه comcast هستش میتونین خیلی فیلم و سریال و داکیومنتری رو غیره رو مجانی نگاه کنین. البته عضویت برای اعضای کامکست مجانی هستش.
بعد این 20 مگی که گرفتید و ماهیانه 27 دلار میدید، محدودیت حجمی داره؟ یعنی در ماه حجم محدودی میتونید دانلود کنید یا اینکه خیر و نامحدوده؟
نامحدوده
کیس نامبر2010
ورود اول اکتبر 2010
ورود دوم:می2011
باآرزوی توفیق برای شما
someil=سمیل=اسماعیل=samuel
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
اینجا کسی هست که به صورت تخصصی از اینترنت سر در بیاره؟ من چند تا سوال دارم.
ARRIVAL DATE: JAN 14
CATEGORY: DV LOTTERY
موضوعها: 4
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.
یه نکته ای رو من بگم وقتی یه سرعتی از یه isp ارائه میشه ضریب اشتراک داره. تو ایران معمولا ضریب اشتراک 1 به 10 (1*10) یا 1 به 8 هست !که دیگه حداکثره.
ولی تو ایران شرکتهایی هستن که ضریب اشتراکهای پایینتری هم میدن مثلا 1 به دو .
برای مثلا وقتی شما اینترنت 128 Mb میگیرد با ضریب 1 به 2 سرعتتون خیلی بالاتر از چیزی که شما انتظارش رو دارین و به طب گرونتر هم هست.
در ضمن سرعت اینترنت رو مگابیت بر ثانیه بیان میکنن نه مگابایت بر ثانیه.
موضوعها: 2
رتبه:
124
46 تشکر در 22 ارسال
سلام
اینترنت بدون مبایل ارزان تر می باشد یا اینترنت که شرکتهای مبایلی ارائه میدهند؟
با یک سرعت مشابه منظورم هست.
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
موضوعها: 4
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.
تا جایی که من اطلاع دارم اینترنت روی موبایل هم گرونتره هم محدودیت داره. البته موقع ارائه فقط اینترنت نمیدن شما مثلا 200 دقیقه مکالمه تکست نامحدود و 500 مگ اینترنت رو میخرید X قیمت.
معولا اینطوری هستن.
در ضمن با اینترنت 2 مگ با راحتی میشه یک فیلم Full HD رو انلاین دید.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
یه چندتا سوال داشتم اینترنت تو امریکا با چه مودمهاییه؟ مثل وایمکس یا ADSL هست؟ یعنی منظورم اینه که با یه نوت بوک قدیمی می شه و یه یو اس بی وایرلس می شه اینترنت گرفت؟ تو بعضی از این سایتهایی که معرفی شده بود تو صفحه های قبلی دوجور اینترنت هست یکی با تلفن خونه یکی بدون تلفن خونه!! اینها فرقشون چیه؟؟ از نظر سیستمی چی لب تاب باید چه حداقلهایی رو داشته باشه؟؟؟
ممنون
کیس نامبر خواهرم حدود 1000 از برندگان 2013..وقت مصاحبه اکتبر ارمنستان...زمان کلیرنس 4 هفته ...پرواز ترکیش به لس آنجلس آوریل 2013 کل هزینه های ویزا حدود 7 تا 8 میلیون