موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-11-24 ساعت 19:19)syavash نوشته: ایول من اینجا دارم ماهی 5 4هزار تومن میدم اینترنت اسیاتک 10 گیگ دانلود میده سرعتشم از 700تا بیشتر نمریره ترافیکشم که مثل اژدهاس یک هفته ای تموم میشه .اونجا که عشقو هالس .ببینم من که تو ایرانم نمیتونم از آمریکا اشتراک اینترنت بگیرم ؟؟؟
سوال خیلی عجیبی بود، معلومه که نه دوست عزیز. در آمریکا خیلی از شرکت ها برای دوتا خیابون بالاتر سرویس دادن با مشکل رو به رو میشن و شما باید بری از یک شرکت دیگه بگیری، حالا اون از اونجا بیاد به ایران سرویس بده؟ مگه ایرانسل شما در آمریکا کار میکنه که اینترنت اونجا برای شما کار کنه؟ آسیا تک سرویس دهیش خیلی خوبه، تا ایران هستید از همین شرکت سرویس بگیرید که عوض کنید پشیمون میشید از ما گفتن بود.
If you want something in your life you've never had
you'll have to do something, you've never done
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2015-06-04 ساعت 18:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-04 ساعت 19:25 توسط biparva.)
سلام به دوستان گل.
اگر میشه یکم هم دربارهی کیفیت و سرعت اینترنت موبایل ها هم توضیح بدین.تا اونجا که فهمیدم فک کنم verizon بهترین کیفیت رو داشته باشه.سرعتش با 2مگ برابری میکنه؟مثل ایران قطعی داره؟مشکل انتن دهی ندارن؟
یه سوال دیگه برای گرفتن اینترنت منزل هم مثل ایران باید خط ثابت برای منزل داشت یا نه؟
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-24 ساعت 20:27)Talia نوشته: (2015-06-04 ساعت 18:59)biparva نوشته: سلام به دوستان گل.
اگر میشه یکم هم دربارهی کیفیت و سرعت اینترنت موبایل ها هم توضیح بدین.تا اونجا که فهمیدم فک کنم verizon بهترین کیفیت رو داشته باشه.سرعتش با ۲مگ برابری میکنه؟مثل ایران قطعی داره؟مشکل انتن دهی ندارن؟
یه سوال دیگه برای گرفتن اینترنت منزل هم مثل ایران باید خط ثابت برای منزل داشت یا نه؟
سلام .نه اينجا احتياجي نيست كه خط ثابت داشته باشين.فقط ميتونين اينترنت بگيرين.من خيلي افراد معدودي ديدم كه اينجا خط ثابت داشته باشن.چون اكثر افراد اشتراك مكالمه نامحدود با موبايل ميگيرن كه خيلي هم گرون نيست(البته اولش واسه كسي كه هنوز كرديت نداره يا كرديتش خوب نيست ممكنه گرون باشه)
خیلی ممنون از جوابتون دوست عزیز.فقط اگه میشه و تجربه دارین درباره اینترنت موبایل ها هم یه اطباعاتی بدین.سپاسگذارم
به قول جناب چاپلین: شاید این زندگی اون مهمونی نیست که می خواستی به آن دعوت بشی،ولی حالا که دیگه دعوت شدی تا میتونی زیبا برقص
موضوعها: 2
رتبه:
170
2 تشکر در 1 ارسال
دوستان یک مودم att دارم چطور میتونم بردش رو افزایش بدم ؟؟
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
تو آمریکا انیترنت موبایل بهتره یا ای دی اس ال؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-12-30 ساعت 00:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-12-30 ساعت 10:09 توسط sanazph99.)
سلام خسته نباشید
دو سوال داشتم ممنون.
چارتر پس از یکسال قیمت اینترنش از حالت discountخارج میشود چه کار باید کنیم؟ ایای میتوان با شرکتشان چانه زد؟
ارزانترین اینترنت را از کجا میتوان تهیه نمود؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان لطفا سرعت دانلوداتون رو هم تو idm بنویسید