موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام . پیشاپیش ممنون اگه راهنمایی کنید. من تازه مدرک لیسانس معماری ام رو گرفتم از دانشگاه دولتی تو ایران. دنبال کارای معافی سربازی و ترجمه ی مدارکم هستم. لطف می کنید از دانشگاهایی که تو اروپا در زمینه ی معماری قوی هستند یه اطلاعاتی بدبد؟ یا اگه کسی رو میشناسید که داره معماری می خونه تو یه دانشگاه عالی معرفی کنید؟ یه جایی می خوام مثل آلمان و اتریش که هزینه ی تحصیل پایین باشه. ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز ممنون از اطلاع رسانی خوبتون من سال 82 فارغ التحصیل کارشناسی پرستاری شدم و تا الان 6سال سابقه کار با بیمه دارم و بعد از اون ارشد را روانشناسی خوندم البته آزاد 5/5 ایلتس دارم به نظرتون این امکان واسه من هست که مذرک کارشناسیم را اونجا بتونم رجیستر کنم و بتونم کار کنم و ادامه تحصیل بدم و اقامت بگیرم راهنمایی کنید لطفا چه مراحلی را طی کنم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من جدیداً این سایت رو پیدا کردم واقعا خوشحال هستم از اینکه دوستانی مثل شما اینجا هستن با این همه اطلاعات ، من دانشجوی مهندسی مکانیک امروز یعنی ۸ اسفند ۱۳۸۹ ترم آخر هستم و میخوام برای ارشد واسه یک کشور برای پذیرش اقدم کنم با توجه به جستجویی که کردم به نظرم نروژ ، فنلاند و لهستان از بقیه مناسب تر بود راستی این کشورا رشتهٔ مهندسی چه جوریه ؟ من تو نروژ که من مناسب تر دیدم پیدا نکردم واسه ارشد مهندسی آیا وجود داره؟ ، میخواستم رهنمییم کنین چه مراحلی رو باید از الان انجام بدم ؟ در ضمن در مورد آیلتس باید بگم که یک ماه کار داره اگه بخونم میتونم ۶ رو بگیرم ، در ضمن معدل کلم ۱۶.۲۲ هست ، به نظر شما آیا با توجه به تحصیل من در دانشگاه آزاد میشه امید داشت ، در ضمن من مقالهیی ندادم ولی ۳ تا مدرک از فنی حرفهای در رابطه با رشتهٔ خودم دارم که تقریبا ۶۰۰ ، ۷۰۰ ساعت آموزش هست.از همه مهم تر اینه که من اقامت پس از تحصیل برام اهمیت بیشتری داره و میخوام پس از تحصیل در اون کشور ماندگار شم،ببخشید طولانی شد،میشه راهنمایی کنین ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام... من میخوام برای گرفتن فوق لیسانس به نروژ برم. چه کنم که سریعتر به هدفم برسم؟ هنوز ایلتسم رو نگرفتم. تا کی فرصت دارم ؟ مطمئنا برای ترم پاییز که نمیرسم. نمیدونم برای ترم بعدی ممکن هست یا نه؟ اگر راهنماییم کنین سپاسگزار میشم.
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من یکم اطلاعات دارم ولی شما بهتره رشته تون رو هم بگید اینجوری سئوالت خیلی کلیه . به پائیز که نمیرسی چون مهلت نهایی همه دانشگاهای نروژ تموم شده برای زمستان هم باید ببینی اصلا دانشگاهی که میخوای اون رشته رو ارائه میده ؟
ولی طبق تجربه من بسیار انتخاب خوبی کردی ادامه بده ، خیلی منظم تر از سوئدی ها هستند و سرشون هم خلوت تره درست جواب آدم رو میدن . به خاطر اعتقاد به سرماش خیلی کم طرفدار داره و این مزیت خیلی خوبیه واسه کسی که واقعا میخواد درس بخونه و یه جای آروم میخواد ، برعکس سوئد که شده کارناول دانشجو از همه دنیا. بازم اگه کمکی خواستید در خدمتم.
keivan
عضو بی سابقه !
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من لیسانس حسابداری از دانشگاه اصفهان دارم و حدود هفتاسل سابقه کار در مدیریت آی تی دارم .آیا میتونم برای مستر در رشته آی تی یا کامپیوتر پذیرش بگیرم. آیا GRE سابجکت کامپیوتر میتونه جبران نامرتبط بودن مدرکم را با رشته درخواستی بکنه ؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمائید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به دوستان عزیز من مدرک دیپلم ریاضی با معدل ۱۶ دارم و پیش دانشگاهی هم رفتم...
۱ سال دانشگاه رفتم و بنا به مشکلاتی مجبور به ترکش شدم...حالا میخوام واسه دوره کارشناسی در نروژ اقدام کنم...به نظرتون مقدوره؟ ویزا میدن؟
از لحاظ سربازی که معافیت دارم و مدرک آیلتس رو هم تا ۵ ماه دیگه میگیرم...
رشته های مد نظرم هم مهندسی صنایع و مکانیک هستش...
راستی متولد ۶۹ هم هستم.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به دوستان عزیز من مدرک دیپلم ریاضی با معدل ۱۶ دارم و پیش دانشگاهی هم رفتم...
۱ سال دانشگاه رفتم و بنا به مشکلاتی مجبور به ترکش شدم...حالا میخوام واسه دوره کارشناسی در نروژ اقدام کنم...به نظرتون مقدوره؟ ویزا میدن؟
از لحاظ سربازی که معافیت دارم و مدرک آیلتس رو هم تا ۵ ماه دیگه میگیرم...
رشته های مد نظرم هم مهندسی صنایع و مکانیک هستش...
راستی متولد ۶۹ هم هستم.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من لیسانس فیزیک دارم از دانشگاه آزاد. میخوام ارشد نانو تکنولوژی یا فیزیک پزشکی بخونم. میدونین دانشگاههای نروژ این رشته هارو دارن یا نه؟
دانشگاههای نروژ شرط معدل دارن؟ من شنیدم معدل بالای 15 بر میدارن.
و این 11 میلیون که میگن باید تو حسابمون داشته باشیم چیه؟ اجباریه؟