موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون از جواب کاملتون، جواب خیلی سوالام داده شد . اما من در مورد شهریه دانشگاهها چیزی نشنیدم یعنی 100% رایگان ؟
من رشته کارشناسیم دبیری زبان انگلیسی ، فکر میکنید باز هم احتیاج به گذروندن دوره زبان نروژی در مقطع ارشد دارم ؟
من مشهد زندگی میکنم اگر کسی مرکز مشاوره پذیرش و ویزا میشناسه که برای نروژ هم اقدام کنه ممنون میشم معرفی کنید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ممننون از جواب جامع شما . در رابطه با مدارک مالی برای اخذ ویزا ، امکانش هست فقط پیرینت مالی به عنوان مدرک هزینه یک سال زندگی را از بانک بگیریم و بعد حساب را خالی کنیم . در ضمن برای مقطع ارشد می خواهم اقدام کنم .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام نروژ دندانپزشكي هم داره؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
در مورد دكتري در نروژ و هزينه تحصيلي كسي جيزي ميدونه؟
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان
بنده متاهل هستم و قصد دارم دندانپزشكي بخونم خواستم هزينه اين رشترو و شرايط پذيرشو بفرماييد با تشكر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.من سال آخر دبرستان هستم و می خواهم پزشکی بخوانم.برای خواندن پزشکی در نروژ حتما باید لیسانس بگیریم و بعد پزشکی را شروع کنیم؟یا مثل ایران از همان اول می توان شروع به خواندن پزشکی کرد؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.من کارشناس رادیولوژی هستم. میخواهم برای ارشد ادامه تحصیل دهم. رشته های ممکن را نمیدانم. میخواهم در اسلو ادمه دهم در ضمن من 44 سال دارم آیا ادامه برای من در آنجا ممکن است . لطفا بگویید من و همسر و پسر 7 ساله ام سالانه حدودا چقدر هزینه خواهیم داشت. ممنون که پاسخ میدهید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من لیسانس شیمی گرایش نفت دارم از دانشگاه ازاد میخواستم بدونم با
معدل 12.5 میتونم پذیرش بگیرم واسه فوق لیسانس از دانشگاههای نروژ؟
مرسی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من اکنون دانشجوی ترم 2 مقطع دکتری دانشگاه تهران در رشته حقوق جزا هستم.لکن قصد دارم در دانشگاه های این کشور یا دانمارک تحصیل در مقطع دکتری دهم.معدلم در لیسانس و ارشد بالای 16 است.زبان انگلیسیم خوب است لکن مدرک تافل یا آیلتس ندارم.نیز مقاله فعلا ندارم.
مرا از این که راهنمایی میکنید ممنونم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام!
خسته نباشین!
من در حال حاضر مشغول تحصیل در مقطع پیش دانشگاهی هستم!
میخواستم بدون چجوری میتونم برای ادامه تحصیل در نروژ چجوری باید اقدام کنم؟!؟
لطفا یه راهنمایی کلی کنید
در ضمن من متولد سال 77 هستم...
با تشکر از شما خوبان