موضوعها: 0
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
پرستو جان اصل مدرک تمی خواد
اما به نظر من شناسنامه و کارت ملی خودت رو بیار ممکنه در بعضی شرایط لازم بشه
اما مال قبله ی عالمتو نیار فقط ترجمه هاشو بیار
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
[font=Arial]
سلام کسی بوده شوهرش نگفته ازدواج کردم وویزا گرفته [/font]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دو سوال!
1-اینکه من مدارک تحصیلی ام رو به تایید دادگستری نرسوندم!!!اشکال داره؟؟؟؟؟
2-اینکه آدرسی که باید به اون آدرس پست کنیم تا دو هفته قبل چیه؟؟؟؟
ممنون
کیس نامبر 2014AS000006XX / اعضای کیس 1 نفر / رویت قبولی 14 May / ارسال مدارک 10 June - دریافت تائیدیه 20 june-نامه اول :10 july/ سفارت :آنکارا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ازتون ممنون مي شم كه جواب سوالمو بدين، ما كتگوري f3 هستيم و احتمالاً تا ماه اينده تاريخمون كارنت ميشه. از ٦ ماه پيش nvc با ما در مكاتبه بوده و تمام مدارك رو ازمون گرفته، الان ٢ ماهي ميشه كه ازشون خبري نيست، چند بار كه بهشون زنگ زديم گفتن بايد اصل شناسنامه ها و سند ازدواج و بفرستين اما هنوز نامه اي از طرف nvc نيامده، سوالم اينه كه ما به استناد اين تماسها اصل مدارك رو بفرستيم يا منتظر يك ايميل باشيم تا جنبه رسمي پيدا كنه.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به دوستان عزیز، سوال داشتم و اون اینکه دو قطعه عکس 5*5 فقط برای مدیکال است و nvc احتیاجی به این دو قطعه عکس ندارد؟ متشکرم پاسخ دهید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
و دوستانی که ویزای ازدواجی هستن و مدارک به nvc فرستاده اند لطف کنند و بگن چه مدارکی باید فرستاذه شود همسرم سیتی زن هستند. متشکرم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز خیلی ممنون از پاسختون.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
دوستانی که تحت f2bبرای NVC مدارک فرستادن لطف میکنند راهنمایی کنند چه مدارکی فرستادند و به چه صورت فرستادند.ممنون میشم از راهنمایی شما.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان
نامه ای از nvc امده که ما مدارک رو ارسال کنیم همان نامه معروف nvc welcome letter که واسه همه میاد. 6 ماه مانده تا کارنت شدن ما . پتیشنر ما دو روز پیش قسمت نماینده اجنت را تو سایت انجام داده با وجودی که علاوه بر اسم خودشون اسم ما هم به عنوان اپیلیکنت بود .فقط تونسته 120 دلار خودش رو بده . قسمت ما هنوز فعال نبوده .سیستم هم پیغام داده دو تا سه روز کاری صبر کنید تا تایید شه تا مراحل بعدی ادامه پیدا کنه . می خوام بدونم بعد از تایید قسمت پرداخت واسه اپلیکنت فعال می شه . یا فایل ما مشکل داره . ممنون می شم پاسخ بدین .