موضوعها: 6
رتبه:
6
2 تشکر در 0 ارسال
2010-07-07 ساعت 01:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-12-18 ساعت 00:58 توسط حاجی واشنگتن.)
موضوع ازدواج رو به اطلاع دادم واز من شناسنامه همسر و سند ازدواج خواستند.به نظر شما بعد از رسیدن این مدارک و ضمانت مالی به دستشان حداکثر برای کی وقت مصاحبه تعیین میکنند؟
موضوعها: 6
رتبه:
6
2 تشکر در 0 ارسال
کسی نظری یا نکته ای واسه کمک نداره؟؟؟؟؟؟
موضوعها: 2
رتبه:
97
5 تشکر در 0 ارسال
آقا ساسان شما باید با توجه به تاریخ اپلای کردن خودتون و مقایسه اون با وضعیت ویزا بولتن ، تاریخ تقریبی - تاکید می کنم تقریبی - کارنت شدن کیس خودتون رو پیدا کنید ( کیس که کارنت بشه اگر نقص مدرک نداشته باشید حدود یک تا دو ماه بعدش برای مصاحبه دعوت میشین) . اگر کیستون کارنت نشده باشه و زمان رسیدگی کافی به مدارک خانمتون هم برای NVC فراهم باشه، تاخیری در کارتون پیش نمیاد.
رتبه:
97
5 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیزم
من چون خودم مراجعه نکردم نمی دونم. در تاپیکی که برندگان لاتاری 2010 و 2011 برای ترجمه دارن جایی دیدم که آدرسها بود اما الان حضور ذهن ندارم. اگر اونجا مطرح کنید حتما پاسختون رو خواهید گرفت
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-08-05 ساعت 12:28)frozen mind نوشته: (2010-08-04 ساعت 11:52)hasti_banoo نوشته: (2010-08-04 ساعت 11:34)frozen mind نوشته:
به هر حال این بار به هر دلیلی اون برگه ها رو قبول نکردند، شما باید از تمام برگه های سند ازدواج کپی بگیرید و همراه اصل سند ببرید دادگستری و وزارت خارجه تا تایید و مهر کنن. اگر برای خودتون سخته ، دارالترجمه ها هم انجام می دن. اما این بار ترجمه نمی کنن. بهشون می گید من برای این سند ازدواج ، کپی برابر اصل می خوام.
هستي بانوي گرامي، من تصميم گرفتم همين شنبه (پس فردا) خودم برم دادگستري و امورخارجه و كارو تمام كنم و همون روز بفرستم به NVC.
فقط نمي دونم براي مهر دادگستري به كجا بايد رجوع كنم! به خود ساختمان اصلي وزارت دادگستري در خيابان فردوسي؟
براي تأييد امورخارجه هم 17 سال پيش براي كار مشابهي رفتم به خيابان سپه (امام خميني) جنب اداره پست. (همون ايي كه سر در باغ ملي هم هست). نمي دونم هنوز هم بايد به همون جا برم يا نه.
از راهنماييتون ممنونم.
سلام
من نیز دقیقا با همین مشکل روبرو شدم. کپی سند ازدواج مادرم رو برده بودم دادگستری و مهر و موم کرده بودم ، بعد بردم دارالترجمه و اونا هم کلی مهر روش زدن و فرستادم nvc. ولی بازهم بعد از 1 ماه یه نامه دادن که این مدرک ok نیست ، درست مثل همونی که نمونشو بالا گذاشتید.
بنابراین من اصل سند ازدواج رو براشون فرستادم.
آب در کوزه و ما تشنه لبان میگردیم
یار در خانه و ما گرد جهان میگردیم
موضوعها: 46
رتبه:
55
3 تشکر در 0 ارسال
وقتی همه مدارک کپی رو با اون حلقه فلزی به هم ضمیمه می کنن و مهر رو روش میزنن یعنی هر برگه ای که به همراه این مدارکه به تائید کپی برابر اصل رسیده و نیازی نیست مهر روی هم برگه ها باشه من بارها مدارک مختلفی رو اینجوری کپی برابر اصل ارائه دادم بنابراین بنظر میاد اینا از شما اصل مدرک رو خواستن وگرنه ترجمه و کپی هاتون هیچ ایرادی نداره
موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
من برای پرونده خودمون، شناسنامه تمام افرد خانواده + فتوکپی ، ترجمه دادگستری + سند ازدواج + ترجمه مهرو موم شده =)
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
از من هم اصل سند یا کپی برابر اصل خاستن که من با هزار زحمات فرستادم آخه هیچ پستی مسولیت فرستادن مدارک به امریکا را قبول نمیکند من به انگلیس فرستادم تا از انجا یکی از اقوام به امریکا پست کند .وقتی سند ازدواج بعد از یک ماه یا بشتر بدست همسرم رسید و با اداره مربوطه تماس گرفت که حالا کجا پست کنم گفتن اصلان ما احتیاجی نداریم و پرونده شما رفته به سفارت امریکا در آنکارا !!!!!!!!!!!!
این در حالی که بود شیاد بیشتر از ۴ بر همسرم با آنها تماس گرفته بود که حتمن اصل سند را میخواهند و پرونده منتظر این مدرک است
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
من هم وقتی خواستم اصل مدارک رو بفرستم . DHL گفت که اصلا قبول نمیکنه و باید بفرستی به یه کشور دیگه مثل انگلیس و از اونجا اگر آشنایی داری ، اون برات بفرسته آمریکا.
TNT هم که قبول کرد ، گفت بدون هیچ ضمانتی میفرسته و باید یه برگه امضا کنی که اگه بلایی سر مدارک اومد تقصیر TNT نیست.
با این توضیحات من هم صبر کردم تا داییم از آمریکا اومد و مدارک رو با خودش برد و برای nvc فرستاد.
رتبه:
97
5 تشکر در 0 ارسال
من هنوز قانع نشدم که وقتی می تونن روز مصاحبه مدارک اصل رو ببینن ( و برای اکثر افراد هم همینطوره ) و بر مبنای اون تصمیم بگیرن ، چرا ترجمه های رسمی و کپی برابر اصل رو از عده ای قبول نمی کنن ؟ اگر خوانا نیست، بگن دوباره بفرستید. اما فرستادن اصل مدارک همیشه خطر گم شدن رو داره و مسلماً درخواست یک سند ازدواج المثنی یا اسناد مشابه کار راحتی نیست .
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2010-08-19 ساعت 17:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-08-19 ساعت 17:40 توسط pashaneco.)
هستی بانوی عزیز !
من هم با شما کاملا موافقم . اما وقتی یه چیزی رو میخوان که نمیشه نفرستاد.
فعلا چاره ای جز اطاعت امر نداریم
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
پس با این حساب در روزه مصاحبه ما که سند ازدواج و شناسنامه ها رونداریم و فرستامین به امریکا برای اقوام، نیازی نیست که ون مدارک و نشون بدیم