موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
2010-07-09 ساعت 00:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-07-09 ساعت 00:11 توسط laili.)
برای همینه که هیچ وقت تاریخ رو دوست نداشتم.......اول اینکه راست و دروغش رو نمیتونی ثابت کنی دومش هم فقط احساس غرور بیجا و گاهی تنفر و به آدم منتقل میکنه.........جغرافی بهتره .آدم میره دنیا رو میگرده با کشورهای دیگه آشنا میشه میفهمه به غیر کشور خودش جاهای دیگه ای هم تو دنیا وجود داره و کلی هم به معلوماتش اضافه میشه .تازه بحث هم نداره.وقتی میگی ایران کجاست ....مساحتش چقدره...دیگه کسی نمیتونه باهات بحث کنه.
والا دوستان ما نمیخواهیم از تایخمون فرار کنیم ولی من میگم اگه قسمتهای خوبی داریم خب قسمتهای بد هم داریم نمیشه که سانسور کرد.....
اگه من بخوام به اونها افتخار کنم پس باید برای قسمتهای بدش هم شرمسار باشم دیگه....خب این چه زندگیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من بابت کارهای دیگران یه روز مفتخر باشم یه روز شرمسار..............
در ضمن آمریکائیها و مردم دیگه که من اینجا دیدم اینقدر براشون مهم نیست که پیشینه ی تاریخی من رو بدونند و به خاطر اون من رو قضاوت کنند اونها به خود شخص احترام میذارند بدون در نظر گرفتن نژاد و زبان و رنگ پوست و مذ.ه.ب و خیلی چیزهای دیگه.
بعد هم به قول سرآوین خیلیهاشون اصلا نمیدونند ایران کجاست و اونهائی هم که میدونند با نقاط ضعف و تاریک تاریخ ما خیلی بهتر از خود ما آشنان و مطالعه شون در مورد مشرق زمین خیلی بیشتر از ماست پس من زیاد نمیتونم بهشون پز بدم چون بهم پوز خند میزنند
البته در مورد چشم درآوردن پادشاهان ایرانی و زنبارگیشون و برادر کشیشون هم اطلاعاتی دارند.
این طرز فکر منه مثلا اگه یه مصری بیاد و هی بخواد از تاریخش و قدمت اهرام برای من حرف بزنه خیلی خوشم نمیاد و کلا این چیزها حوصله ام رو سر میبره و احساس میکنم اون آدم داره همه رو از بالا نگاه میکنه و فقط میخواد بگه من توی دنیا تاریخ دارم و بقیه ی کشورهای دنیا هیچی نیستند.............
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
موضوعها: 4
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
من نمیدونم چرا هر وقت صحبت از وطن و ایران و ایرانی میشه بحث نژاد پرستی میاد وسط..!!کی این ایرانی بدبخت و فلک زده نژاد پرستی کرده ..هرقومی از عرب و ترک ومغول و افغانیو انگلیسی و پرتغالیو روس و و و به این کشور حمله کرده یه تیکشو کنده یه آبم روش نوش کرده خوشامدم بهشون گفتیم رفتن ولایتشون گفتن عجب مردمان مهمون نوازو خونگرمی بودن اینا...!!!!..ضمن اینکه اون دوستانیکه میگن از امریکاییا پرسیدیم نمیدونستن ایران کجاست خب معلومه اونا مثل ما تو ایران چند سال جغرافیا ملل نمیخونن و اطلاعات عمومیشون هم خیلی پایینه..بنا نشد چون امریکایین همه چی نامبر 1 باشن..ولی در کل ممنون از همتون که این بحثو با نظراتتون پیش بردین.
ایران پاینده،ایرانی سرافراز
Lottery 2010
U.S Citizen
Los Angeles, CA
Nothing is impossible
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
از مردم دنیا سوال جالبی پرسیده شد و هیچ کس جوابی نداد!
سؤال از اين قرار بود: نظر خودتان را راجع به راه حل كمبود غذا در ساير كشورها صادقانه بيان كنيد؟ و جالب اینکه كسي جوابي نداد چون در آفريقا كسي نمي دانست 'غذا' يعني چه؟ در آسيا كسي نمي دانست 'نظر' يعني چه؟ در اروپاي شرقي كسي نمي دانست 'صادقانه' يعني چه؟ در اروپاي غربي كسي نمي دانست 'كمبود' يعني چه؟ و در آمريكا كسي نمي دانست 'ساير كشورها' يعني چه؟
موضوعها: 15
رتبه:
71
1 تشکر در 0 ارسال
در مورد بحث فوتبالي كه راه افتاد...
نمي خواستم بحث رو منحرف كنم. خواستم مقايسه كنم چيني ها با تيم ملي شون چه حوري برخورد مي كنند و ايراني ها با تيم ملي شون چه طور ...
موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2010-07-09 ساعت 11:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-07-13 ساعت 17:05 توسط babak2010.)
آیا میدانید اولین فرمانده نظامی زن جهان آرتمیس است که به فرمان داریوش شاهنشاه هخامنشی در ۲۵۰۰ سال پیش به فرماندهی نیروی دریائی ارتش شاهنشاهی هخامنشی گمارده شد و برای پیشروی بسوی یونان و بعد تهیه نقشه راههای ابی و سواحل اروپا ماموریت اش را با کشف سرزمینهای غیر مسکون اروپا مانند بلغارستان ، لهستان ، فرانسه و آلمان را به پایان رساند و نامگذاری رودهای اروپا را به افتخار ایران انجام داد.( ساتراپهای پاریس ( paradise : به زبان ایرانی هخامنشی یعنی باغ و بوستان میباشد ) ، دووانلی (در مرکز بلغارستان ) ، ریشیووا ، ... و بسیاری دیگر که گنجینه های بسیاری از آنها کشف شده و هم اکنون به همان نامها نامیده میشوند : نقل از کتاب : از زبان داریوش , نوشته '' خانم هان ماری کخ '' .
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
looloo جان چه امضای باحالی داری...........خوشم اومد
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
خوب به نظر من دونستن تاریخ یه امر اجتناب ناپذیره.حتی واسه سیتیزن شدن امریکا هم باید تاریخ اونجا رو بشناسید و امتحان بدید.پس تاریخ چیزی نیست که بشه ازش فرار کرد و هر چی ادم بدونه بازم کمه.
ولی یدک کشیدن تاریخ و مرور همیشگی اون تو ذهن میتونه ادم رو ناراحت یا عصبی کنه.
مثلا با خوندن کتاب 2 قرن سکوت حتما این احساس به شما دست داده که در صفحاتی از فرط غرور سر از پا نمیشناسید و جاهایی هم احساس شرمندگی میکنید.چرا باید خوشحال یا ناراحت شد.بیاید جهانی فکر کنیم.
وقتی امریکا داره مرزها رو میشکنه و از همه جای دنیا حتی کشورهایی که به نظر ما شاید .....باشن مهاجر میگیره پس چه لزومی داره که ما محدود فکر کنیم و هی بگیم اینو داشتیم و اونجوری بودیم!!!
الان کجای دنیا هستیم؟چه حرفی واسه گفتن داریم؟چه هنر و استعدادی داریم؟
اگه تو گذشته غرق بشیم حتما نزاد پرست خواهیم شد !!و نمیتونیم به سایر مردم احترام بزاریم..
پس بهتره فکرمونو ازاد کنیم.تاریخ بخونیم چون باید بدونیم.باید همه چیز رو بدونیم.ولی بی تعصب و ازاد بخونیم.
زندگی ساخته ی افکار شماست و فردا همان خواهد شد که امروز اندیشیده ای.
موریس مترلینگ
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
مهم نیست چند تا آمریکایی یا انگلیسی در مورد ایران میدونند یا نه ( غربی ها به خاطر اینکه هویتشون رو از تمدن یونان قرض گرفته همیشه دچار سردر گمی و پریشان گوئی در بیان تاریخ و اسطوره های ملیشون هستند ) ، اصلا هم مهم نیست چند تا ایرانی به خاطر یاد نگرفتن تاریخ هویت ملی شون رو از دست دادند و اینکه خودشون رو عرب یا مغول میدونند ، به هر حال از این دست آدمها کم نداریم ، مهم اینه وقتی من ایرانی میفهمم که روز تولد کوروش رو در سازمان ملل به عنوان اولین وضع کننده حقوق بشر در جهان نام گذاری کردند به خودم میبالم که ایرانیم ، این شاید یه حس خوب یا چیزی بیشتر از اون باشه ، بهر حال من سعی میکنم یادم نره که ایرانیم و کشورم رو دوست دارم و به تاریخ با شکوه گذشته ام هم میبالم .