پیدا کردن کار در آمریکا خیلی سخت نیست ولی مسائل و پیچیدگیهای خودش را دارد.در ابتدا بهتر است از کارهایی شروع کنید که تماس زیادی با ارباب رجوع داشته باشید مثل کار در رستوران به عنوان WAITERو یا کار در GROCERY STOREبه عنوانCASHIER که این باعث تقویت مکالمه خواهد شد.نکته مهم در مورد پیدا کردن شغل دوم این است که بیشتر کارها برای WEEKENDاستخدام دارند چون تراکم کاری در این سه روز بیشتر است و به همین دلیل احتمال تداخل ساعت کاری بین دو شغل زیاد است من خودم برنامه کاری بسیار پیچیدهای دارم یعنی جمعه و شنبه و یکشنبه در دو جا مشغول به کار هستم از ساعت ۱۲تا ۶ بعد از ظهر در MALLبه عنوان VENDERو از ساعت ۸شب تا ۲صبح در GROCERY STOREبه عنوان CASHIER.در کنار این کارها بهترین گزینه برای پیدا کردن شغل مناسب برای آینده ثبت نام در WOTECHو تحصیل در یک رشته خوب است که پس از پایان این دوره و داشتن CERTIFIEDمیتوانید مشاغلی با دستمزد ۲۰ دلار در ساعت به بالا پیدا نمایید.این دورهها به صورت FULL TIMEحدود یک سال و PART TIMEحدود ۲سال میباشد و برای ثبت نام یک امتحان ورودی دارد که شامل READINGو WRITINGو بسته به رشته انتخابی شما فیزیک و ریاضی نیز میباشد بهترین رشته ها؛ رشتههای فنی مربوط به کارهای ساختمانی مثل PLUMBINGو HEAT&AIRمیباشد و یا NETWORKINGکه دستمزد این کارها حتا تا ساعتی ۸۰دلار نیز میرسد.
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
روش های پیدا کردن کار در آمریکا
|
تشکر کنندگان: gadfly ، nastaran86 ، emankh101 ، amir1345 ، f1f ، maxsupermax ، SAEED 60 ، ParsTrader ، Kaveh90 ، OverLord ، mavarfan ، amjad ، هموطن ، frozen mind ، sasan_rock ، Linspire ، WIKIMAN ، amir2640 ، puzzle ، shahrzad_a ، loveusa2010 ، najibi ، alirezagh ، maaref ، DLT ، Hornet ، mahmood_eng ، koorosh_g ، nima.nabizadeh ، California ، jan ، behzadb57 ، ahmadzareii ، Man ، rad_95 ، mim ، Dr.Fox ، nahid.t ، only_flight ، behrooz ramezani ، Emma_a432 ، ملیحه مجید ، panteha ، manila ، alenkila ، Saeedv13 ، MPU ، سمانه777 ، مانترا ، Tomas ، radman87 ، farokhi21 ، SadMan ، parastoo mohajer ، r_ent ، فرامرز مسیبیان ، hushmandco ، mino2013 ، mrbonbon ، A.R.R ، شهلا 1346 ، mahsa 662547 ، Lemony ، hana_fd ، Aries_son ، amairmonre ، Soap McTavish ، خانه ، soli asali ، sssamane ، zina s ، AFSHIN-PIC ، رژین ، nastaran1989 ، khorsandi ، Sam2014 ، bahram2014 ، ghasoo ، shatsi ، SOROUSH2013 ، we are one ، lighter ، Goli-Naz ، SomeOneX ، behjat ، uranus88 ، pari pariaaa ، Prometheus ، zeinalinasab ، forgiven ، hamidreza2197 ، حاجی واشنگتن ، asireazad ، آلیس-1980 ، nasam ، msar ، wildwave_81 ، dosalonimame ، sh_mm10 ، P.R ، amiro0008 ، Pariba ، Marmar1990 ، Daneshjo ، alirezafarhang81 ، AMIRI1 ، farzad1364 ، aristotel ، sorena_atropat ، bhb32 ، Mohammad2qi ، shahzadeh ، reza1204
2011-06-23 ساعت 10:13
سلام میخواستم بدونم برای من که تازه وارد لس انجلس شدم کار گیر میاد تازه زبانم نمیدونم ممنون
تشکر کنندگان: maaref ، California ، Tomas ، hana_fd ، msar ، Daneshjo ، masoud1402
سلام دوستان عزیز اگر لطف کنید بگید با این کارایی که من سر تیترشو میزارم آیا سریع کار گیرم میاد . و من هنوز نمیدونم باید کجا تو آمریکا برای زندگی انتخاب کنم اگر راهنمائی کنید ممنون میشم (زبان من هم خیلی خوب نیست )
Network Adminstrator Manager Monitoring Internal Computer Network (Wireless and Cable) Hardware Troubleshooting, and Repair of Equipment (PC) Server Management and Backup , Check the Network Security (Intrusion Prevention) Issuance of Account (User ID and Password, Expiration) , Web Design,Installation of Operating Systems (Windows, Server,mac Os,Linux) Forex ( foriegn Exchange) Trader and Online Forex Trader Instructor Buy and Sell Stocks,Bonds,Commodity,Foreign Currencies,Make Bids and Offers to Buy or Sell Securities, Online Teaching and Training to Individual Students to Improve Technical and Fundamental Skills to Become a Forex Trader [align=left]
تاریخ دریافت نامه قبولی اول : هیچوقت
تاریخ دریافت نامه دوم : 2 AUG تاریخ مصاحبه : 8 AUG تاریخ دریافت ویزا : 11 AUG کیس : 2011AS00035XXX کنسولگری: ابوظبی جمع هزینه ها 4 نفر : تومان 7,570,000 تشکر کنندگان: maaref ، rad_95 ، Tomas ، fania ، pari pariaaa ، msar ، dosalonimame
2011-07-11 ساعت 09:00
سلام
www.monsterjob.com البته با IP ایران بازش نمیکنه (2011-07-11 ساعت 06:49)SALAR110 نوشته: سلام دوستان عزیز اگر لطف کنید بگید با این کارایی که من سر تیترشو میزارم آیا سریع کار گیرم میاد . و من هنوز نمیدونم باید کجا تو آمریکا برای زندگی انتخاب کنم اگر راهنمائی کنید ممنون میشم (زبان من هم خیلی خوب نیست )
2011-07-21 ساعت 23:10
بنده حدود 2 ماه هست که اومدم ایدیاناپولیس
تو ایران مهندس عمران بودم 6 سال سابقه کار که رفرنس هم از شرکت هایی که کار بودم گرفته بودم. اما اینجا مهمترین چیز برای گرفتن یه کار خوب تسلط به زبان اینگلیسی هستش هر چه قدر زبانتان بهتر باشه شانس گرفتن یه کار خوب بیشتره من رزومه خوبی تو ایران داشتم مدارکم هم ترجمه کرده بودم از موقعی که اینجا اومدم دنبال کالک و دانشگاه گرفتن هر نوع کاری بودم از اپراتور کد گرفته تا حتی نیروی انسانی معمولی - کار هم بوده ولی به خاطر زبان ضعیفم هنوز موفق نشدم. ولی امیدوار باشید اگر صبور باشید راه های خوبی پیدا میکنید تشکر کنندگان: anab ، gadfly ، shahrzad_a ، OverLord ، loveusa2010 ، najibi ، alirezagh ، maaref ، satusa ، mahdicivil ، frozen mind ، Hornet ، behzadb57 ، lorecance ، Linspire ، California ، jan ، rad_95 ، behrooz ramezani ، Emma_a432 ، ملیحه مجید ، MPU ، Tomas ، radman87 ، parastoo mohajer ، farhad1985 ، شهلا 1346 ، سمنانی ، hana_fd ، amairmonre ، soli asali ، sssamane ، mino2013 ، ghasoo ، we are one ، pari pariaaa ، hamidreza2197 ، msar ، r.bazargan ، Daneshjo ، alirezafarhang81 ، farzad1364 ، aristotel ، aristotel ، bhb32 ، Mohammad2qi ، shahzadeh
2011-08-01 ساعت 00:05
دوستانی که اونجا در حال جستجوی کار هستند سوابق کار ایران رو به چه صورت باید اینجا از کارفرما گرفت؟ بعنوان مثال شما اگر بخواهید نامه سابقه کار از محل کارتان بگیرید اولین سوالی که از شما خواهند پرسید اینه که برای کجا میخوای؟ (یعنی در نامه خطاب به کجا نوشته شود؟)
ایا میتونیم نامه سابقه کار رو که برای یه جایی تو ایران گرفتیم برای شرکت های داخل آمریکا هم ترجمه کنیم؟ شاید بعضی از دوستان بگن خوب بعد از رفتن میتونید از اون شرکت/محل کار برای اون شرکت خارجی بگیرید و لی واقعیت اینه که اکثرا حاضر نیستند برای یک کشور خارجی (اونم آمریکا) چیزی رو گواهی کنند یا این که فقط یک یا دوبار سابق کار میدن... ایا سوابق کاری بصورت خلاصه سوابق بیمه هم اونجا مورد قبول هست یا نه؟ ممنون
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر) تشکر کنندگان: User ، maaref ، satusa ، vahidvm60 ، California ، mr relax ، behzadb57 ، rad_95 ، ملیحه مجید ، Tomas ، sooso ، شهلا 1346 ، soli asali ، we are one ، pari pariaaa ، Leila Amricaie ، msar ، dosalonimame
(2011-08-01 ساعت 00:05)free_free نوشته: دوستانی که اونجا در حال جستجوی کار هستند سوابق کار ایران رو به چه صورت باید اینجا از کارفرما گرفت؟ بعنوان مثال شما اگر بخواهید نامه سابقه کار از محل کارتان بگیرید اولین سوالی که از شما خواهند پرسید اینه که برای کجا میخوای؟ (یعنی در نامه خطاب به کجا نوشته شود؟) معمولا توي رزومه ها و application هايي كه در خارج از كشور استفاده ميشه ، توصيه ميشه كه سوابق و تخصص و تجربيات رو فقط عنوان كنيد و جمله اي هم در آخر اضافه كنيد كه "evidences will be submitted upon request". بنابراين چنانچه بعدا در خواست كردند مي تونيد از همون ترجمه ها كه قبلا براي جاهاي ديگه گرفتيد استفاده كنيد و اصل بر تاييد گفته هاي شما است. ضمن اينكه وقتي شما مي خواهيد بطور دائم برويد قاعدتا با محل كارتون تسويه حساب مي كنيد و آنها موظف هستند گواهي سابقه كار شما را بدهند كه خطاب به جايي نيست و عمومي است و با گواهي اشتغال بكار كه خطاب به جايي است كمي تفاوت دارد. البته اينها كه گفتم عرف شركت ها و سازمانها است ولي خودتون بهتر ميدونيد كه امورهاي اداري ما اعم از دولتي و خصوصي هر كدومشون براي خودشون يه ساز ميزنند. در خصوص بيمه هم تا جايي كه من مطالعه و بررسي كرده ام ، ملاك بلد بودن كار توسط شما است نه صرفا در جايي كار كردن و گواهي داشتن. بنابراين اگر چه داشتن بيمه و ترجمه آن ممكنه خالي از فايده نباشه ولي به نظر من يه گواهي سابقه كار از خود شركت يا سازمان كه در اون شرح وظايف و مسوليتها و يا تخصصهاي فرد رو ذكر كرده باشه به مراتب بيشتر اثر گذار هست تا گواهي بيمه. حتي اگر گواهي از امور اداري نباشه و مثلا از مدير مستقيم ولي در سربرگ شركت و .... تشکر کنندگان: maaref ، free_free ، frozen mind ، Hornet ، California ، tata63 ، behzadb57 ، MPU ، ملیحه مجید ، Tomas ، parastoo mohajer ، Aries_son ، amairmonre ، Soap McTavish ، soli asali ، khorsandi ، pari pariaaa ، msar ، dosalonimame ، AMIRI1 ، Daneshjo ، aristotel ، bhb32 ، bhb32 ، shahzadeh
2011-08-02 ساعت 01:59
(2011-08-01 ساعت 00:05)free_free نوشته: دوستانی که اونجا در حال جستجوی کار هستند سوابق کار ایران رو به چه صورت باید اینجا از کارفرما گرفت؟ بعنوان مثال شما اگر بخواهید نامه سابقه کار از محل کارتان بگیرید اولین سوالی که از شما خواهند پرسید اینه که برای کجا میخوای؟ (یعنی در نامه خطاب به کجا نوشته شود؟) دوست بیقرار درود همونطور که تو ارسال قبل از ارسال خودت اومده و من هم همین تجربه رو دارم اصولا سابقه کار در ایران داشتن چه با گواهی چه بی گواهی هیچ تاثیری تو کار پیدا کردن شما نداره. به من هم قبل از اینکه بیام گفته بودن که گواهی سابقه کار بگیر و ترجمه کن بیار ولی اونچه که من دیدم تا زبان بلد نباشی و در ضمن سابقه کار در این مملکت نداشته باشی هیچکس شما رو استخدام نمیکنه. من هم شرایطم دقیقا مثل دوستمون tomtax بود. یعنی مهندس مکانیک با 6 سال سابقه کار در ایران و از شغلهای مربوط به رشته ام گرفته تا به قول ایشون نیروی انسانی معمولی(کارگرساده=General labor) اپلیکیشن گذاشتم حتی دریغ از یه مصاحبه. آخرش هم فعلا دارم همبرگر سرخ میکنم تا ایشالا درسمو ادامه بدم ببینم بعد از وارد شدن به دانشگاه خدا چی می خواد پیروز باشی. IN GOD WE TRUST
شماره کیس: 2010AS118XXتاریخ دریافت نامه قبولی: 20/6/2009 کنسولگری: آنکارا تاریخ کارنت شدن: مارس تاریخ دریافت نامه دوم: فوریه تاریخ مصاحبه: 18/3/2010 تاریخ دریافت کلیرنس: 7/5/2010 تاریخ دریافت ویزا: 24/5/2010 تشکر کنندگان: gadfly ، frozen mind ، free_free ، alirezagh ، vahidvm60 ، maaref ، behzadb57 ، California ، jan ، rad_95 ، ملیحه مجید ، مانترا ، Tomas ، parastoo mohajer ، amairmonre ، soli asali ، m2013 ، mino2013 ، exxedus ، pari pariaaa ، msar ، dosalonimame ، r.bazargan ، Daneshjo ، aristotel ، bhb32 ، shahzadeh
نوشتن یک رزومه خوب مهمترین قسمت در راه یافتن به مصاحبه و گرفتن کار است. ویدیوی زیر نکته های مهمی رو به زبان ساده آموزش می دهد:
اگر بار اول متوجه نشدید، بهتر است چند بار آن را ببینید. ضرر نمی کنید. برای آگاه شدن از قسمت های مختلف یک رزومه، ویدیوی زیر قسمت های بیسیک یک رزومه را نشان می دهد: تشکر کنندگان: free_free ، maxsupermax ، Hossein81 ، maaref ، Linspire ، California ، mehdi_behzadi ، jan ، mr relax ، 1979SAM ، mim ، ملیحه مجید ، Tomas ، Saeedv13 ، خانه ، m2013 ، AFSHIN-PIC ، we are one ، fania ، pari pariaaa ، Leila Amricaie ، msar ، shahzadeh
2011-08-08 ساعت 22:24
دوستان میتونید از اینجا نرخ بیکاری در ایالت های مختلف رو ببینید تو این رنکینگ کالیفرنیا در رتبه یکی مونده به آخر قرار داره
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر) تشکر کنندگان: User ، California ، maaref ، mr relax ، mim ، Emma_a432 ، ملیحه مجید ، مانترا ، Tomas ، amairmonre ، Saeedv13 ، soli asali ، sssamane ، حاجی واشنگتن ، Mina2015 ، msar ، bhb32
رزومه!
رزومه خوب باید تست سی ثانیه را بگذراند. به عبارتی هر رزومه فقط سی ثانیه فرصت دارد تا توجه کارفرما را جلب کند. پس شما باید در سی ثانیه بتوانید توانایی های خود را ارائه کنید و بتوانید کارفرما را متقاعد کنید که با شما تماس بگیرد. البته به همین سادگی هم نیست. در وضعیت فعلی که بازار کار اوضاع خوبی ندارد، بیکاری بالاست (9.1 درصد) و احتمال بدتر شدن وضعیت اقتصادی وجود دارد، باید بتوانید بین توانایی های خود، مشخصات شغل مورد نظر و رزومه خود توازنی برقرار کنید تا در غربالگری اولیه رزومه شما راهی سطل زباله نشود! به دلیل اینکه به خاطر رکود اقتصادی کارفرماها ترجیح می دهند مشاغل سطح بالا را تعدیل کنند و بجای آن مشاغل سطح پایین را استخدام کنند، این مشکل بوجود می آید که توانایی های شما بسیار بالاتر از مشخصات شغل آگهی شده است. در این حالت ممکن است مجبور شوید خود را under-qualify کنید تا بتوانید برای یک شغل درخواست کنید. به گفته دیگر در این حالت شما Over-qualified هستید و باید کمی رزومه خود را تعدیل کنید. داشتن یک رزومه پایه ای که شامل همه توانایی های شماست، به شما کمک فراوانی می کند. با اینحال یک قانون کلی وجود دارد و آن هم این است که شما باید برای هر یک شغلی که درخواست می کنید، یک رزومه جدید بنویسید. در آمریکا از توانایی های خود تعریف کردن اصلا کار بدی به شمار نمی آید. شما باید تا جایی که امکان دارد از توانایی های خودتان تعریف کنید و به کارفرما نشان دهید که چقدر برای شغل آگهی شده مناسب هستید. با کمی جستجو می توانید مشخصات یک رزومه خوب را پیدا کنید و بخوانید. در زیر من چند نمونه از رزومه های مشاغل مختلف رو میارم برای اینکه دوستان از روی این نمونه ها بتوانند رزومه های خود را بنویسند و قبل از آمدن به آمریکا به فکر کاریابی باشند. نمونه رزومه برای مشاغل بیوتک: نقل قول:[en] نمونه رزومه برای یک میکروبیولوژیست (و سایر علوم زیستی) نقل قول:[en] نمونه رزومه برای مشاغل مهندسی: نقل قول:[en] تشکر کنندگان: ParsTrader ، California ، frozen mind ، gadfly ، mehdi_behzadi ، success ، soheilbadami ، mohammad.maleki ، maaref ، free_free ، kianoush ، WIKIMAN ، solanje ، lorecance ، AvRiMcM ، matin2257 ، Sooshians ، jan ، mim ، ملیحه مجید ، panteha ، Emma_a432 ، سمانه777 ، مانترا ، Tomas ، parastoo mohajer ، r_ent ، شهلا 1346 ، Aries_son ، amairmonre ، Soap McTavish ، Saeedv13 ، soli asali ، mino2013 ، AFSHIN-PIC ، ghasoo ، sib 24 ، we are one ، pari pariaaa ، آلیس-1980 ، msar ، wildwave_81 ، afshin007x ، aristotel ، ey1366
نمونه رزومه برای حسابدار:
نقل قول:[en] همچنین با جستجو در اینترنت می توانید نمونه رزومه برای رشته خود را پیدا کنید. منبع تشکر کنندگان: ParsTrader ، nima.nabizadeh ، California ، frozen mind ، gadfly ، mehdi_behzadi ، success ، mohammad.maleki ، maaref ، free_free ، kianoush ، WIKIMAN ، solanje ، arshida ، maxsupermax ، jan ، mim ، ملیحه مجید ، Tomas ، r_ent ، hesam_d ، amairmonre ، Saeedv13 ، soli asali ، AFSHIN-PIC ، pari pariaaa ، msar ، ey1366
2012-05-15 ساعت 09:51
(2010-12-03 ساعت 22:01)alibati نوشته: بعضی کارها هست که احتیاجی به هیچی نداره جز سرمایه و دانش و تجربه به طور مثال کاری مثل فارکس رو شما با سرمایه از 10 دلار تا 100 هرار دلار میتونی انجام بدی فرقی نمی کنه کجای دنیا باشی سلام دوست عزیز میشه لطفا در خصوص فارکس توضیح بدید ! من چیزی در این مورد نمیدونم. مرسی تشکر کنندگان: ParsTrader ، Tomas ، amairmonre ، soli asali ، msar
2012-05-15 ساعت 10:29
سلام
ایشون در پست 12 صفحه قبل در این مورد توضیح دادند اما برای ورود به این شغل حداقل یک فرد باید ابتدا شناخت مناسب از مسائل مالی و اقتصاد جهانی داشته باشد و حداقل دوسال از جیب بخورد و مطالعه نماید تا شاید به احتمال 5% بتواند در این کار موفق شود کلا این شغل را به هیچ فردی توصیه نمی کنم و قطعا تخصص های خیلی بهتر و پر درامد تر( مانند مکانیکی و لوله کشی و ..) می توانید یاد بگیرید که در امریکا بدرد شما خواهد خورد با ارزوی موفقیت برای همه
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی باقی همه رایگان نیرزد هشدار تا عمر گرانبها بدان نفروشی تشکر کنندگان: frozen mind ،
2012-11-05 ساعت 22:13
(2012-05-15 ساعت 10:29)ParsTrader نوشته: سلام --------------------- کاملا موافقم این کار نیاز به چند سال پزوهش و تمرین داره و از خیلی از کارها سخت تره پس لطفا دوستان بدون اطلاعات این کار رو پیشنهاد ندن چون در صورت شوخی و آسان فرض کردن اینکار ضرر های هنگفت و اتلاف وقت زیادی در انتظارشان خواهد بود.تایید می کنم که اصلا فا..ر..کس رو شوخی نگیرید. تشکر کنندگان: ParsTrader ، Tomas ، Seda313 ، soli asali ، msar ، aristotel
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان