موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام،
ممنون از راهنمایی جامعه تان،در اینجا یه سوال دیگه برام پیش آمد،آیا کوو اسپانسر با درامد نه چندان کافی برای ۲ نفر(من و برادرم)فرمها را پر کنه و بفرسته (اونوس) آیا وقت مصاحبه بهمون میدان؟اگر جواب بله هست آیا میتونیم سند یا پولی رو که در ایران میتونیم نشون بدیم کمکی باشه که به ما ویزا بدن؟
ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2010-07-26 ساعت 13:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-07-26 ساعت 13:05 توسط saeed shoghi.)
سلام هستي
اگه ممكنه در مورد حدود مسووليتهاي اسپانسر و كو اسپانسر و اينكه هر كدام چقدر مسوول اعمال كسي كه قرار وارد امريكا بشه هستند .
و ديگه اينكه اگر كسي كه تازه وارد امريكا ميشه جرم و يا خلافي رو مرتكب بشه ، اسپانسر و كو اسپانسر اون فرد بايد مجازات بشن يا نه .
بطور كلي دايره مسووليت اسپانسر و كو اسپانسر در قبال فرد تازه وارد تا چه حدي هستش ؟
سپاسگذارم .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام،
اگر سپونسور(مادرم) سنده خانه رو نشون بده مشکل تمام میشه؟حتا برای ۲ نفرمون ؟و دیگه احتیاجی به کو-سپونسور نداریم؟
و منظورتون از ۱۳ ماه چیه؟یعنی پس از ۱۳ ماه مادر من باید خانشون رو بفروشند و به پول تبدیل کند؟یا اینکه متونه برگرده ایران و حتا در منزله خودش زندگی کنه؟
همچنین در فرم فقط باید قید بشه که ایشان خانه دارند ؟یا اینکه سند باید ترجمه شهر به زامیمیه فرمها فرستاده بشه؟ارزشیابی چطور میشه؟
ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
خيلي خيلي از راهنمايي و وقتي كه واسه كمك كردن و جواب دادن به سوالات صرف ميكني ممنونم .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ما ترجمه همه مدارک که تائیدیه های مختلف رو داشت 1 بار برای ucsi فرستادیم چرا 2باره همه اینارو روز مصاحبه باید با خودمون ببریم؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2010-07-27 ساعت 15:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-08-18 ساعت 13:29 توسط hasti_banoo.)
میشه لطفا 1 بار فرق بین فرمهای i-864 رو بگید تا ما بدونیم کدوماشون رو باید پر
کنیم با تشکر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام،
میخواستم بدونم که فرم اسپنسر که ای-۸۶۴ میباشد،آیا فرم ای کوواسپنسر هم همین فرم ای-۸۶۴ میباشد؟
ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی از اینکه با حوصله جواب سوال های ما رو میدید
برای اینکه مطمئن بشم لطفا ببینید درست متوجه شدم
همسرم که برای من درخواست کرده(درفرم i-130 فقط من هستم) باید فرم i-864 رو پر کنه و چون خودش درامدی نداد(در اونجا زندگی نمی کند) co-sponsor هم باید فرم i-864 رو پر کنه و چون co-sponsor ما 1 نفر است احتیاج به فرم دیگری ندارد؟؟؟درست متوجه شدم یا نه؟
یکی از شروط فرم i-864ez ( درآمدی که به عنوان ضمانت مالی ارائه می کند تمامًا بر اساس حقوقی است که از کارفرمای خود دریافت می کند) است اگر این در مورد co-sponsor صدق کند یعنی این فرم را co-sponsorفقط باید پر کند؟
با تشکر