موضوعها: 0
رتبه:
32
2 تشکر در 1 ارسال
سلام دوست عزیز ممنون از راهنمایی شما من چون بچه دارم وساعت مدارس گاهی دیر میرن و گاهی زود برمیگردن هنوز نتونستم شغلی که متناسب باشه پیدا کنم به هر حال نکته مهم رو گفتید که دنبال کار باشم و کار کنم ممنون
کیس نامبر 2013ASXXسفارت ابوظبی.تاریخ مصاحبه20می.12اگوست کلیر
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
2018-12-22 ساعت 01:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2018-12-22 ساعت 02:02 توسط Geeta.)
دوستان سلام
بعد از مراسم قسم خوردن ،برگه سیتی زن شدن را به شما می دهند که باید با قلم مشکی امضا شود و اگر خواستید برای پاسپورت اقدام کنید حتما کپی و اسکن از آن تهیه کنید .
وقتی که برای پاسپورت بروید اصل برگه سیتی زنی از شما گرفته میشود.
من 4 روز بعد از درخواست برای پاسپورت ،از دفتر یو اس سی ای اس تماس گرفتند که ما برگه سیتی زنی شما را نداریم تا جواب استعلام اداره گذرنامه را بدهیم!!! لطفا برایمان کپی برگه سیتی زن شدن را بفرستید!!!!
بهشون گفتم خودتون صادر کردین بعد ندارین؟ خلاصه دوباره برایشان فرستادم
بنابراین حتما کپی آن را داشته باشید
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2018-12-21 ساعت 05:53)ali234 نوشته: سلام ماهم سيتيزن شديم ..من يك خلاصه اي از تاريخ ها مي نويسم براي اگاهي دوستان عزيز :
*تاريخ اقدام : فبريه ٢٠١٨
*دعوت به انگشت نگاري : فبريه ٢٠١٨ ( به فاصله ١٥ روز)
*دعوت به مصاحبه : دسامبر ٢٠١٨ ( همينطور كه مي بينيد ما ١٠ ماه منتظر مصاحبه بوديم كه اين براي لس انجلس نرمال هست . مطلقا ربطي به مليت نداره همونطور كه قبلا نوشتم از دوستان ما كه انگليسي سفيدپوست هستند همينقدر منتظر بودن و اين به دليل شلوغ بودن دفاتر مهاجرت اينجاست)
* دعوت به مراسم oath : دسامبر ٢٠١٨ ( به فاصله ده روز از مصاحبه)
مصاحبه خيلي آسونه .. ما سفر خارج از آمريكا مطلقا نداشتيم خب اين به روند مصاحبه خيلي كمك كرد اول يكسري سوالات راجع به كار و زندگي بعد شش تا سوال از دفترچه و بعد هم تبريك و تمام .. به فاصله خيلي كوتاه از مصاحبه ما يك مراسم oath بود كه افسر براي همون اپوينمنت گرفت..
اميدوارم همه دوستان موفق باشن ..ممنون از مهاجرسرا كه تو اين پنج سال زمينه اي رو فراهم كرد كه هم كمك بگيريم و هم كمك كنيم..
سلام
ضمن تبریک اخذ سییتیزنی شما و تشکر از اطلاعات مفیدی که دادید یه سئوال داشتم.
آیا در مورد نوع کار و شغل شما و یا محل و مقدار درآمدتون سئوالی کردند؟ واینکه شما و خانواده بیمه دارید یا خیر؟
اگر جزئیات بیشتری از سئوالاتشون بدید ممنون میشم.
با سپاس
کیس نامبر : **2015AS57**مصاحبه : JUNE 25 ابوظبی
دو نفر یکضرب - خودم کلیرنس**اپدیتها : 4 جولای و 22 جولایمقصد : ایالت DELAWARE - نیوآرک** آپ کلیر: 22 جولای شبدریافت ایمیل ویزا : 23 جولای تحویل پاس به سفارت: 27 جولای**دریافت ویزا : 30جولای.ورود به امریکا : 9 دسامبر 2015**فرودگاه : واشنگتن دی سی.افتتاح حساب بانکی : 11 دسامبر** درخواست پاس سفید :12دسامبر** انگشت نگاری : 6 ژانویه 2016.دریافت سوشیال نامبر : 17 دسامبر**دریافت گرین کارتها : 4 فوریه 2016 دریافت پاس سفید : 2016/April/1 ....ورود مجدد March /19/2018 دالاس تگزاس
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2018-12-24 ساعت 17:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2018-12-24 ساعت 17:39 توسط new king.)
سلام به همه
من يك سوال داشتم،كسي اينجا بوده كه از قانون ٤ سال و يك روز استفاده كرده باشه؟من يك سفر بالاي ٦ ماه داشتم و ميدونم كه تمام ركوردهاي قبل از اون سفر پاك ميشه.ميخواستم ببينم من الان بايد ٤ سال از اون تاريخ صبر كنم يا همون ٥ سال رو؟ممنون ميشم اگر راهنمايي كنيد