موضوعها: 0
رتبه:
0
1 تشکر در 1 ارسال
2018-10-06 ساعت 01:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2018-10-06 ساعت 01:50 توسط Follwer.)
این قوانین جدید که موجب تاخیر در مسئله ی سیتیزن شیپی شده واقعا خنده داره !!! یکسال و چند ماه پیش ما سیتیزن شدیم و درخواست سرتیفیکیشن برای دخترم که 14 سالش بود دادیم و ایشون رو انداختن توی دور و تسلسل سیتیزن شیپی !! و با فرمان اجرایی ترامپ کل دوران انتظار به حتی 22 ماه هم کشیده شد !! جالب اینجاست که طبق قانون با سیتیزن شدن والدین ، فرزندان زیر سن قانونی هم خود به خود سیتیزن میشن و فقط شما درخواست گواهی اون رو میکنید. طبق قانون تا شما مراحل سیتیزنی رو طی نکنید به شما پاسپورت تعلق نخواهد گرفت !! چرا که بخش مهم این فرایند سوگند خوردن به پرچم و قانون اساسی آمریکاست !! حال اینکه ما وقتی دیدیم افتادیم توی مسخره بازیهای اداری ، فوری با همون گرین کارت دخترم درخواست پاسپورت دادیم و بعد از دو هفته پاسپورت ایشون به دستمون رسید و خیلی زیبا و قشنگ هم نشنالیتی رو زده آمریکا !!! بخدا موندم که به این قوانین قاطی پاتی چی بگم !! طرف قسم نخورده و پرونده ش در جریانه ، پاسش رو هم گرفت و نشنالیتیش هم از ایران به آمریکا تغییر پیدا کرد !!! کاری که اصلا لازم نیست مراحل اداریی داشته باشه و به تبع داشتن پدر و مادر سیتیزن و زیر سن قانونی بودن خیلی راحت میتونست گواهی سیتیزنیش رو قبل از پاس دریافت کنه و بعد برای پاس اقدام بشه !!! واقعا خنده داره !! هنوزم که زنگ میزنیم میگن ممکنه چند ماه دیگه هم طول بکشه !! دو روز پیش زنگ زدم به یو اس سی آی اس و گفتم بابا دخترم پاسپورتش رو هم دریافت کرد !! آخه این چه قانونی هستش که طرف غوره نشده مویز گشته !!؟؟؟ هنوز به ده راهش ندادن سراغ کدخدا رو گرفته !! طرف میگه تبریک میگم چه خوب که پاسپورتش رو گرفته لازم نیست که این فرایند انجام بشه !! میگم اگه لازم نیست چرا پس اینطوری شده که سریع براش اون گواهی رو صادر نمیکنن !! میگه من هیچ ایده ای ندارم !!!!!! جوک میگن در حد لالیگا !!!
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام، ما حدود آپریل 5 سال اقامتمون در امریکا کامل میشه و میتونیم برای پاسپورت اقدام کنیم. ولی چون هنوز دانشجو هستیم و شغل پردرامد نداریم، و اینکه اوباماکر داریم و از طرف مدرسه برای بچه هامون فرم فود استمپ پر کردن، بعضی از دوستانمون میگن فعلا برای پاس اقدام نکنیم. میشه اگر اطلاعاتی در این زمینه دارین راهنمایی کنین لطفا؟
شماره کیس:2012AS00035XXX آنکارا
تعداد افراد کیس: 4 نفر
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 AUG
تاریخ کارنت شدن کیس: 7 مارچ
تاریخ مصاحبه: 24 می
تاریخ دریافت کلیرنس:29 june
تاریخ دریافت ویزا: 18 جولای 2012
تاریخ ورود به امریکا:15آگست 2012
جمع تقریبی هزینه ها :36000عكس،84000پست اول ،200000 ترجمه،41500پست آنکارا
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
من کیبورد فارسی ندارم خیلی سعی میکنم خلاصه بنویسم. به خاطز همین سو برداشت پیش اومد. فرمایش شما درست ولی به قول بعضی ها (!!) اثبات شیی نفی ماعدی نمیکند....
در برخی پروسه ها، داشتن پاس را دال بر شهروند بودن نمیدونند و مشکل درست میشه. الان فرزند من و شما بدون قسم خوردن پاس گرفتند.
خیلی خویه که اقدام کردید و امید که زودتر انجام بشه.
موفق باشید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،
آیا به تازگی کسی سیتیزن شده ؟
می خواستم بدونم چند وقت بعد از انگشت نگاری می توان پاسپورت گرفت.
بسیار ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،
آیا به تازگی کسی سیتیزن شده ؟
می خواستم بدونم چند وقت بعد از انگشت نگاری می توان پاسپورت گرفت.
بسیار ممنون